Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

simurgh cnm ara öğün yemeyi untmşum açlık yoktu aslınd aelim ayam titirince birden noluyoruz dedım hemen leblebi yedım 2 avu ç şimdi daha iyiyim tansıyonum düşüyo bazen bide gece geç yattım akşmda yoruldum sanırım nasip olursa yarınkuranım var inş. evlendiğimden beri ilk defa okutacağım =) heycanmı yaptım acba =)

Allah kabul etsin canim, ben de bir evime yerlesiym ilk planim kuran okutmak toplasip. Evine bereket gelir, oooh

Dun oglen parmak buyuklugunde 2 kofte ve parmak buyuklugunde 1 patates dilimi+ az pilav+yarim kepce corba
Aksam 1 tabak taze fasulye+az makarna+domates salatalik sogan
Yatmadan once ve sabah ac karnina balli tarcinli kur
Sabah salamli kasarli sandvic+sekersiz cay

Gunaydin kizlaaar.
Bugun kilo bildirim gunu. Benim kilom 57
Kizlar, burdan tasinmama 2 hafta kadar bir sure kaldi. Evdeki gida stogunu bitirmeye calisiyoruz, yeni bisey almiyoruz.
O yuzden diyet listesinn disina ciktim iyice, ama dikkat ediyorum miktarlarina, sadece listeye uyamiyorum.
Haftasonum kacaklarla gecti, pizza yedim, kebab yedim ama 2 gundur yuzuyorum, hepsini yaktim, kilom da 57 zaten.
Kot pantolonum hala belimden dusuyo.
Dun oglen kebab yedim cok yedim hatta.
Aksam salata+peynir tabagi +1 kadeh sarap
sabah yarim sanvic (salam+kasar)+sekersiz cay

Kızlar günaydın. Çidocum burdasın canım.Simurgh ne güzel ya sonucu farkedilir şekilde görüyorsun. Bir hafta tatilin ardından işe gelmek zor oldu bugün. Evde diyet yapmak çok zor kızlar, insan illa buzdolabına yöneliyo. Ben hiç kilo veremedim ama almadım da. Simurgh 62.5 canım, bir de regl olmam gerek,yodu, acayip bir şişliğim var, olamadım onun da sıkıntısı var biraz.

günaydın güzellikler

simirgh cnm inşallahh okutursun sende =) çok şükür dünü güzel bir şekilde atllatım ama oturduğum binadan çağırdım 2 kişi geldi sadece bu duruma birazcık üzüldüm =( pazar gunu olunca herkesin bir işi oluyor biryerlerde haliyle neyse sağlık olsun =) gayet güzel geçti sonuç olarak amaa ben çok yedım ya=( bu arada kg verdim ama kaç gram verdiğimi tam bilmediğim için gene 55kg olarak belirteceğim. haftaya net kgmu bildireceğim.

dun sabah kahvaltıda
1 prça peynır
2 nuget
1 haşlnmış yumurta
bir parça ekmek
3 çeri domates
öğlen yarım kase tavuklu pilav
4-5 yaprak sarma
1 brdak ayran

akşamda
yarım kase tvuklu pilav
3 kaşık taze fasulye
1 bardak ayran
1 dilim baklavaa =( reglımda yaklaştı ya canım çok çekiooo

bu sabahki kahvltım
1 dilim köy ekmeği
1 haşlanmış yumurta
1 prça peynır
3 zeytin
4 çeri domates-yarım salatalık
1 tatlı kaşığı pekmez yuttum

ayy o atılmasın bu atılmasın die şişiyoruz hep ya =( hanı gözumun onunde olmasa canım istemıycek=( ama dolapta baklavalar duruo dolmalar duruo =( üğüü Yememem lazım yawww

kızlar günaydın, ben kilo vermeye çalışıp dururken bu ay içime bi kuşku düştü, içimde bi his var kıpır kıpır sanki :KK43:
daha adetime 4 gün var ama ince ince sızılar var hamile olabilir miyim acaba :KK17:

Günaydınn herkese.......

69 u görünce ödül verdim kendime bütün hafta sonu serbest ne istersem yedim, akşam doğum günü pastası bile yedim o kadar ama pişman değilim yakarım nasılsa ben bunlaru, hiç beklemediğim regl öncesi bir haftada bile 1,5 kilo vererek kırdım ben bu kilocukların belini...... 60 lı rakamlar harikaaaaaaa.

Günaydınkızlar. Geçen hafta yoktum.Annemin kalabalık yatılı misafirleri gelince bende 1 hafta izin aldım.Evdede internet çalışmıyor haber veremedim. Geçen hafta evde olduğum için pek dikkat edemedim diyetime. Sabah tartıldım 63 kg çıktı. Hiç yoktan iyidir.

kızlar günaydın, ben kilo vermeye çalışıp dururken bu ay içime bi kuşku düştü, içimde bi his var kıpır kıpır sanki :KK43:
daha adetime 4 gün var ama ince ince sızılar var hamile olabilir miyim acaba :KK17:

Bebek istiyorsun dimi sen? gönlüne göre inşallah, ben de istiyorum reglim 2 gün geçti ama benim normalde de 3-5 gün geç gelebiliyor, 1 hafta bekleyeceğim bakalım..... Gönlümüze göre inşallah.....

Gunaydin kizlaaar.
Bugun kilo bildirim gunu. Benim kilom 57
Kizlar, burdan tasinmama 2 hafta kadar bir sure kaldi. Evdeki gida stogunu bitirmeye calisiyoruz, yeni bisey almiyoruz.
O yuzden diyet listesinn disina ciktim iyice, ama dikkat ediyorum miktarlarina, sadece listeye uyamiyorum.
Haftasonum kacaklarla gecti, pizza yedim, kebab yedim ama 2 gundur yuzuyorum, hepsini yaktim, kilom da 57 zaten.
Kot pantolonum hala belimden dusuyo.
Dun oglen kebab yedim cok yedim hatta.
Aksam salata+peynir tabagi +1 kadeh sarap
sabah yarim sanvic (salam+kasar)+sekersiz cay

Canım az kaldı kavuşmana vatanına, bu diyet bize çok şey kattı toparlandık kednimize geldik, bedenlerizim inceldi eng üzeli de bu sanırım...
Bu arada sabah 2 minik ev poğaçası yedim kahvaltıda... şekersizyeşil çayımı içiyorum şimdi de

Günaydın kızlar;

Bu hafta 64 çıktım.Ama regli öncesi mutlaka 2-3 kilo farkediyo bende bu yüzden bozmuorum moralimi.

Çok katılamıyorum çünkü çok yoğunum

Bebek istiyorsun dimi sen? gönlüne göre inşallah, ben de istiyorum reglim 2 gün geçti ama benim normalde de 3-5 gün geç gelebiliyor, 1 hafta bekleyeceğim bakalım..... Gönlümüze göre inşallah.....

Canım sen iyi bekleyebiliyosun ben sabırsızım biraz hemen öğrenmek istiyorum iyi ya da kötü.. biz eşimle daha bu ay bıraktık korunmayı yeni karar verdik yani.. sen de inşallah hamişsindir :KK49:

Canım sen iyi bekleyebiliyosun ben sabırsızım biraz hemen öğrenmek istiyorum iyi ya da kötü.. biz eşimle daha bu ay bıraktık korunmayı yeni karar verdik yani.. sen de inşallah hamişsindir :KK49:[/QUOTE]

İsteyen herkese nasip olsun inşallah, benim 2. hamileliğim olacağı için biraz deneyimliyim sabırlı olmayı öğrendim, ilk bebişimde onlarca test yapıp hayal kırıklığı yaşadıktan sonra sabretmenin daha iyi olacağına inanıyorum, bizim de ilk ayımız, olmama ihtimali de yüksek, hayırlısını diliyorum sadece....

Canım sen iyi bekleyebiliyosun ben sabırsızım biraz hemen öğrenmek istiyorum iyi ya da kötü.. biz eşimle daha bu ay bıraktık korunmayı yeni karar verdik yani.. sen de inşallah hamişsindir :KK49:

İsteyen herkese nasip olsun inşallah, benim 2. hamileliğim olacağı için biraz deneyimliyim sabırlı olmayı öğrendim, ilk bebişimde onlarca test yapıp hayal kırıklığı yaşadıktan sonra sabretmenin daha iyi olacağına inanıyorum, bizim de ilk ayımız, olmama ihtimali de yüksek, hayırlısını diliyorum sadece....[/QUOTE]

bende bu ay korunmayı bıraktım yarın adet günüm bakalım ne olcak sanki hafif hafif karnım ağrıyo
hayırlısı hakkımızda Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah...

canım senı üzmek istemem ama erkenden heycanlanma .Rabbim inşallahh anne olmayı nasip etsin sana test vs. yapmadan sevınıp sonra üzülmeni hiç istemem canım . umarım hislerin doğrudur ve hamilesindir canım.Rabbim sağlıklı sıhhatlı doğumlar yapmak bebeğini kucana almayı nasip etsin inşallh aminnn

günaydın kızlar..bu hafta kötü geçmişti...500 gr verebilmişim.62,5 kilom...
cnm bence öle düşünme en azından kg vermisşin =) kçmklar varsa arada o yuzde n az vermişsindir.=) bende verdim gibi ama hanı kaç gramdır bilemıyorum =( arkadaşıma gidip tartılmam lazım wiifit te =)

Günaydınn herkese.......

69 u görünce ödül verdim kendime bütün hafta sonu serbest ne istersem yedim, akşam doğum günü pastası bile yedim o kadar ama pişman değilim yakarım nasılsa ben bunlaru, hiç beklemediğim regl öncesi bir haftada bile 1,5 kilo vererek kırdım ben bu kilocukların belini...... 60 lı rakamlar harikaaaaaaa.

cnm bence kg verdım die hemen bırakma kendını =) kaçamaklar dünle sınırlı kalsın bugun normal beslnmye dvm et =( dun bende çok kaçamklar yaptım =( bıde mıdm ağrıdı yedım die

cnm yukardada dediğim gibi bu ay hamiş değilsen bile hiç üzülme zaten yenı bırakmışsın korunmayı tez zamanda hamiş klaırsın inş. cnm

bugunku ara öğünüm de =)
2 hurma
2 tane elmalı lıght bıskuvı

kızlar bu ara çok halsiz hiisediyorum kendımı yorgunluktan mı acaba çünkü kendımı aç ve vitamınsız bırakmıyorum .=) bildiğiniz gibi yeteri kadar yiyorum zaten sırf halsiz düşmiycem die sadece kpkli ekmkte yemıyorum =( artık sabahları 1 tatlı kaşığı kadar pekmez yiycem ara öğünlerdede liıgh biskuvıler yerınede sadece meyve tuketsem daha sağlıklı olacak sanırım.zaten hep çorbamı içiyorum.böle güçsüz kalmamamk için başka ne yapabilirim acaba . yanı diet yaptım içinn güçsüz düştüme inanmıyorum.öncedende ekmek fazla tuketmezdım şimdi hep kestım önceden ttlı çok yrdım :KK70: şimdi de yıyorum ama daha azını hamur işi tüketmıorum .ama :KK70: cmrtesi 2 kçk dilim az yağla tavada yapmış oldum peynırli böreğmden yedım

yanı nıe böle güçsüz kalıyorumm daha güçlü hiisetmk için ne yıyıp içsem daha bilemedım =(

oglen menum yarim kepceden de az mercimek corba+1 kepce eksili kofte yemegi+1 kase salata
ogleden once araogun yemedim. Folik asite basladim bu arada... onu aldim

bugunku ara öğünüm de =)
2 hurma
2 tane elmalı lıght bıskuvı

kızlar bu ara çok halsiz hiisediyorum kendımı yorgunluktan mı acaba çünkü kendımı aç ve vitamınsız bırakmıyorum .=) bildiğiniz gibi yeteri kadar yiyorum zaten sırf halsiz düşmiycem die sadece kpkli ekmkte yemıyorum =( artık sabahları 1 tatlı kaşığı kadar pekmez yiycem ara öğünlerdede liıgh biskuvıler yerınede sadece meyve tuketsem daha sağlıklı olacak sanırım.zaten hep çorbamı içiyorum.böle güçsüz kalmamamk için başka ne yapabilirim acaba . yanı diet yaptım içinn güçsüz düştüme inanmıyorum.öncedende ekmek fazla tuketmezdım şimdi hep kestım önceden ttlı çok yrdım :KK70: şimdi de yıyorum ama daha azını hamur işi tüketmıorum .ama :KK70: cmrtesi 2 kçk dilim az yağla tavada yapmış oldum peynırli böreğmden yedım

yanı nıe böle güçsüz kalıyorumm daha güçlü hiisetmk için ne yıyıp içsem daha bilemedım =(

canim daha once de anlatmistim sen yoktun ozaman
Diyet biskuvilerinin diyet olduguna bakmayin, hic masum degiller. Gunde 1-2 taneden fazla yemeyin. Icinde biskuviyi citir yapan yagdir.
Puskevit yemeyiiiiin :KK52:

X