Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

günaydın kızlar...ooo sayfamızda değişmiş..benim kilo aynı sadece akşma tartıldım 76.3 çıkım ama sabah yine 76.4 idim.benimde böyle ngiçicek hralde belkim haftaya vermeye başlarım...

BUGUN KILO BILDIRIM GUNUUUUU
Sabah: 1 kase cornflakes (yagsiz sut ile)
Kizlaaaar, inanmicaksini, bnm vucudumda gozle gorulur, farkedilir bir incelme var. Cok mutluyum. Kilom 57.0 olduuu.
Pinarcim, diyet listen ise yariyor sanirim...

tebrıkler cnm =) bu dıetı ben kaçırdım ya nasıl bir diyet uygulandın cnm.

ben dun çok dengesiz yemek yedım ya

3 bardak su

sabah kahvaltı saat 11de yaptım.1bardakk sirkeli su,1 haşlnmış yumurta ,beyazpeynir,3zeytın,1 dilim ekmek,çeyrek simit, 3 bardak çay 3 tahınlı kurabıye

saat 16:00da 7-8 yeşil erik

saat 18:00da bir tavuk burger 1 bardak ayran ( çeyreğini yemedim eşime verdim )
akşamda1 avuç leblebi yedım.

bu sabah:
yarım bardak süt
2 dilimkepekli ekmek
bir parça peynır
3-4 zeytin
2 çatal kahvaltılık sos( kırmızı biber ceviz ve karışık bahartlar var içinde )

ara öğünde 4 tane elmalı lifli kepklli bisküvi yiycem şimdi 1 fincan yeşil çay ile

bende 55,5 dan 55e düşmüşüm bu hafta daha gayretli olmam laızm son 3 kg kaldı . temmuzun 18e kdr vermem lazım =)

BUGUN KILO BILDIRIM GUNUUUUU
Sabah: 1 kase cornflakes (yagsiz sut ile)
Kizlaaaar, inanmicaksini, bnm vucudumda gozle gorulur, farkedilir bir incelme var. Cok mutluyum. Kilom 57.0 olduuu.
Pinarcim, diyet listen ise yariyor sanirim...

tebrik edrim cnm.listenin işine yaramasına sevindim...en kaç kilydun..

günaydın kızlar
ben bu haftaya 70 kilo ile başlıyorum 2 kilo kaldı vermem gereken
ama artık vücudumda farkedilir derece incelme var bu arada sıkılaşmak için pilatese başlamayı düşünüyorum
hafta sonu yediklerimi yazmayım resmen cozuttum ama temizlik yaptım herhalde yakmışımdır
kahvaltıda da pek bişey yemedim işe yürüyerek geldim 2 km

59.5 baslangicta...hedefim 55in altina dusmek, 52 falan olmak istiyorum. Cok fazlam yok. Sadece pantolon giyip oturdugumda gobegim portluyo...

benimde göbeğim yok öyle..ama basenlerimden sıkıntılıyım..gitmiuor bir türlü..kendimi bildim bileli var..ama böyle diyetle olmıcak ya.kavitasyon falan diyorlar bu tur şeylerle kilolarından kurtulan varmı aramızda y..

selam kızlar
bugün çok yoğunum proje yetiştirmeye çalışıyorum sabah çok erken kalktım tartılamadım dünkü tartım 70.1
işim bitince uğrarım

kızşar dukan diyeti diye bir idyet varmış duydunuzmu?ben bak bir topik de okudum bilgisi pşan varmı..bayada etkiliymiş galiba..

Günaydın herkese,
Ben gçeen hafta ve ondan önceki hafta bildirim yapmamıştım. Sabah tartıldım 57.7. Bir önceki bildirimime göre kilo vermişim ama geçen hafta salı yeni baskül alınca 57.1 çıkmıştım. Bir haftada 500 gr almışım maalesef. Olsun. bu uzun bir maraton, devam ediyorum. Yılmak yok, arada kilo alımı durabilir.

Baktim biraz ama veremeyenler de var...

canım bana veremyenler denk gelmedi ama..verenler çok var ..2 ayda 23 klio veren mi dersin 1 ayda 10 kilo urda önemli olan birgün protekin birgun sebze .dışınan çıkmamak çok önemli..valla laıcam bu kitabı merak ettim çok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…