selam kızlar çok mutluyum sabah 70.3 çıktım( 70 kilonun neresine mutlu oluyosam) neyse toplamda 4 kilo gitti çok şükür aldığım gibi hızla vermeye devam ederim inşallah
akşam 2 küçük kabağı buharda pişirdim üzerine yoğurt pul biber yedim öle.
biraz geçince de 3-4 tuzsuz badem, 1 küçük portakal, 1-2 küçük parça kavun ve 1 kuru kayısı yedim
bi de geceye doğru eşim dondurma aldı geldi 2 kaşık falan ondan yedim bu kaçamak olmasaydı iyi olurdu
haftaya cumartesiye arkadaşın nişanına kadar hiç kaçamaksızgitmeye söz verdim sporla devam edicem dün akşam yarım saat yürüdüm bugün de yüricem pilates falan yapmaya çalışıcam
bu 1 hafta da 2 kilo vermek hedefim var
günaydın hanımmllarrr
dun akşam eve gittim hemen kayınvaldeme geçtik yemek için
ordada
1 kepçe hazzır kremalı tavuksuyu ççorba içtim
1 yemek kaşığı kadar zeytımyağlı pırasa yedım
2 çatal yoğurt
ve salata yedım
1 tanede yulflı bıskuvı yedım çayla = ) 1 s.bdarğıda yeşil çay içtim
gece ordan dönunce evde azıcık işimvardı onları halledip yattım sabah yorgun oldum içinkhvltımı evde yapamadım sirkeli suyumuda çok azııck içebildim geç kaldım için artık yatarkn içer telafı ederim
sabah kahvltıda
1 bardak su
1 haşlanmış yumurta
az kaşar peynırı
az beyaz beynır
1 dilim kepek ekmeği
kahvaltımda böle oldu .
hala uykum var =)
sizler nasılısınız?
canım kilolarımız aynı senin boyun kaç
diyetlerimiz çok benziyor senin yaptığın diyet kaç kalorilik
189 mu
189 a burbery mi var ayol 1890 olmasin
istanbulda bir yerim, evim yok, annem beylikduzunde ama...Bakalim, biz ev tutucaz ama nerde olacagi belli degil. Isimize yakin yerde oturmak istiyoruz...Cook isimiz var donunce
BUGUN KILO BILDIRIM GUNUUUUU
Sabah: 1 kase cornflakes (yagsiz sut ile)
Kizlaaaar, inanmicaksini, bnm vucudumda gozle gorulur, farkedilir bir incelme var.Cok mutluyum. Kilom 57.0 olduuu.
Pinarcim, diyet listen ise yariyor sanirim...
Günaydın tebrikler Simurgh. Benim bu hafta yine aynı. Ben de bir hafta kilo veriyorum, sonra 2-3 hafta aynı kiloda kalıyorum. Kilom yine 62,5 canım
Günaydın Hatunlar
3 haftadır korduğum 71 i bozdum ve bu hafta 500 gr vererek direnci kırdım, Simurg da kırmış tebrikler Simurgh.....