Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

kızlar otel çok yoğun giremedim.belediye Başkanı içerde,herkeste bir telaş fırsat bulamadım...daha kahvaltı bile yapamadım....öğlen bakalım nasıl geçecek.akşam ağır yedim.sabaha kadar rahatsız oldum.demekki mide almıyor artık ....off hadi ben kaçar...hoşçakalın...

canım kilolarımız aynı senin boyun kaç

diyetlerimiz çok benziyor senin yaptığın diyet kaç kalorilik

canım kilolarımız aynı senin boyun kaç

168 boyum canım
5 buçuk ay önce evlendim 65 falandım evlenirken, kilo aldımı farkediyodum gönlümce yiyodum herşeyi herkes de sölüyodu ama ben o kadar tahmin etmiyodum ve tartılmaya korkuyodum da işte nisan 25 te tartıda 74.1 çıktım :84:
ondan sonra başladım

diyetlerimiz çok benziyor senin yaptığın diyet kaç kalorilik

kalorı sayamıyorum canım biraz cahilim o konuda sanırım

doktorun vermiş olduğu diete yakın ypmaya çalışyıorum =) komşuma vermişti dietiede bende ondan aldım =) şimdi ev iş zor oluyo aynısı uygulamak ama ona yakın yapmaya gayret gösterıyorum.

sabh kahvltıyı geç yptığım için öğlnde ara öğün yemedım. bugun pek su içemedım =( 6 bardak şuan
2 fıncan yeşil çayımı içtiim

şimdi öğle yemeğimi yedim geldim
1 kepçe domates çorbası (hazır)
küçük bir kanıryarık =( yemeseydım iidi ama başka yemek yoktu
azıcık makarna sade hşlnmış yağsız
kuçuk bir kase yoğurt

umarım akşmda dengeyı bozmam dun =) güzel oldu inş. bu akşmda öle guzel olur =)

189 mu
189 a burbery mi var ayol 1890 olmasin
istanbulda bir yerim, evim yok, annem beylikduzunde ama...Bakalim, biz ev tutucaz ama nerde olacagi belli degil. Isimize yakin yerde oturmak istiyoruz...Cook isimiz var donunce

günaydın canım bende beylikdüzündeyim

Gunaydin,
Aksam menum:
1 tabak taze fasulye+2 kucuk kasik pilav (listeye uygun)
Sabah:
Uyanir uyanmaz 1 bardak ilik su
1 dilim peynir+1 dilim tahilli ekmek+domates salatalik+papatya cayi (listeye uygun)

Gunaydin kizlaar,
Aksam menum:
Yarim tabak bamya+2 corba kasigi pilav+2 kasik yogurt
Yemek sonrasi ananas+muz

BUGUN KILO BILDIRIM GUNUUUUU
Sabah: 1 kase cornflakes (yagsiz sut ile)
Kizlaaaar, inanmicaksini, bnm vucudumda gozle gorulur, farkedilir bir incelme var. Cok mutluyum. Kilom 57.0 olduuu.
Pinarcim, diyet listen ise yariyor sanirim...

BUGUN KILO BILDIRIM GUNUUUUU
Sabah: 1 kase cornflakes (yagsiz sut ile)
Kizlaaaar, inanmicaksini, bnm vucudumda gozle gorulur, farkedilir bir incelme var. Cok mutluyum. Kilom 57.0 olduuu.
Pinarcim, diyet listen ise yariyor sanirim...

Arkadaslar, bu cok onemli, cunku kilom 4-5 haftadir ayniydi. Kilo veremiyorum diyenlere duyurulur. Direnci kirdim sanirim.

Günaydın tebrikler Simurgh. Benim bu hafta yine aynı. Ben de bir hafta kilo veriyorum, sonra 2-3 hafta aynı kiloda kalıyorum. Kilom yine 62,5 canım

günaydın kızlar
akşam menüm yarım tabak barbunya ve salata
sabah kahvaltı canım istemedi iki tane kayısı yedim
bu arada kilom 60 bu hafta bende kilo veremedim sanırım

Günaydın Hatunlar

3 haftadır korduğum 71 i bozdum ve bu hafta 500 gr vererek direnci kırdım, Simurg da kırmış tebrikler Simurgh.....

3 hafta sonudur bizim evde pizza rüzgarı esiyor, oğlum çok seviyor hafta sonları yapıyorum haliyle ben de yirorum belki de ondan durdu kilo vermem, neyse bu hafta sonu da yaptıkyedim ama diğer öğünlerde iyi kordurum, şu hafta sonları da olmasa dehşet vercem de, neyse...
Sabah kepekli sandivich, bir bardak şekersiz çayla başlıyorum güne, öğne yoğurtlu kabak yemeği yiyeceğim, arada da yoğurt ya da kraker yerim herhalde... Bu gün yoğunum pek yazamam ama okurum akşama, Akşama demişken benim akşama günüm var, gidince daha ikram hazırlıayacağım....
Bu arada biri sormuş ben deniz de MANİSA ....

Günaydın tebrikler Simurgh. Benim bu hafta yine aynı. Ben de bir hafta kilo veriyorum, sonra 2-3 hafta aynı kiloda kalıyorum. Kilom yine 62,5 canım

Günaydın Hatunlar

3 haftadır korduğum 71 i bozdum ve bu hafta 500 gr vererek direnci kırdım, Simurg da kırmış tebrikler Simurgh.....

Cok tesekkur ediyorum... Onumde 3.5 hafta var, daha da vericem.
Kafama koydum, cok hirs yaptim, isteyince oluyor.
Bugun yarin yuzmeye de baslicam tekrar
Gulguncum, sen de kirdin direnci,tebrikler,hadi devamini beklioruz...Allah iyice gaza geldim. Haftaya 56yim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…