- 30 Mart 2011
- 625
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kızlar...ooo sayfamızda değişmiş..benim kilo aynı sadece akşma tartıldım 76.3 çıkım ama sabah yine 76.4 idim.benimde böyle ngiçicek hralde belkim haftaya vermeye başlarım...
Günaydınn,
Bu hafta 63
65 direncini kırdım galiba
BUGUN KILO BILDIRIM GUNUUUUU
Sabah: 1 kase cornflakes (yagsiz sut ile)
Kizlaaaar, inanmicaksini, bnm vucudumda gozle gorulur, farkedilir bir incelme var. Cok mutluyum. Kilom 57.0 olduuu.
Pinarcim, diyet listen ise yariyor sanirim...
Günaydınn,
Bu hafta 63
65 direncini kırdım galiba
BUGUN KILO BILDIRIM GUNUUUUU
Sabah: 1 kase cornflakes (yagsiz sut ile)
Kizlaaaar, inanmicaksini, bnm vucudumda gozle gorulur, farkedilir bir incelme var. Cok mutluyum. Kilom 57.0 olduuu.
Pinarcim, diyet listen ise yariyor sanirim...
tebrik edrim cnm.listenin işine yaramasına sevindim...en kaç kilydun..
59.5 baslangicta...hedefim 55in altina dusmek, 52 falan olmak istiyorum. Cok fazlam yok. Sadece pantolon giyip oturdugumda gobegim portluyo...
kızşar dukan diyeti diye bir idyet varmış duydunuzmu?ben bak bir topik de okudum bilgisi pşan varmı..bayada etkiliymiş galiba..
simurg baktınmı süper kilo vermişler ya..35 gunde 7.5 kilo vermiş biri..kitabı almam lazım benimde..
Baktim biraz ama veremeyenler de var...
canım bana veremyenler denk gelmedi ama..verenler çok var ..2 ayda 23 klio veren mi dersin 1 ayda 10 kilo urda önemli olan birgün protekin birgun sebze .dışınan çıkmamak çok önemli..valla laıcam bu kitabı merak ettim çok..