Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

haftasonu kacirdim biraz ama cok hareketliydim
persembe aksam mangal yaktik 1 durum+salata+1 pirzola+1 tek raki
cuma sabah normal bir kahvalti
cuma oglen disarda fast food menu yedim
o pismanlikla aksam yemegi yemedim. aksam yarim haslanmis misir.
Ama bu sabahtan itibaren listeye devam.

sıkıştım yine yaaa asansör de yok çık üst kata.

simurgh nerelerdesin. özledim yav.

kucak dolusu çiçek gönderiyorum sana :KK71::KK71::KK71: :KK54:

canim yaa...cuma-ctesi-pazar cok ayri kaliyoruz valla, bende ozluyorum...hadi pazartesi olsun kilo bildirimi ile yeni bir haftaya baslayalim...

haftasonu kacirdim biraz ama cok hareketliydim
persembe aksam mangal yaktik 1 durum+salata+1 pirzola+1 tek raki
cuma sabah normal bir kahvalti
cuma oglen disarda fast food menu yedim
o pismanlikla aksam yemegi yemedim. aksam yarim haslanmis misir.
Ama bu sabahtan itibaren listeye devam.

aaa ne ilginç.cuma günü hafta sonu..bizde hafta sonu geliyor diye seviniriz cumaya..hep ordamı yaşıyordun yoksa yenimi gittin..buarada.regli oldum..:)))çok mutkuym.doktora gidicektim bugun yoksa çok korkuyordum kötü bişey çıkıcak diye..:44::44:

aaa ne ilginç.cuma günü hafta sonu..bizde hafta sonu geliyor diye seviniriz cumaya..hep ordamı yaşıyordun yoksa yenimi gittin..buarada.regli oldum..:)))çok mutkuym.doktora gidicektim bugun yoksa çok korkuyordum kötü bişey çıkıcak diye..:44::44:

gozun aydin, sonunda rahatladik. Bende regliden sonra bi mutluluk, bir hafifleme, sorma gitsin.
2-3 yildi boyle cuma tatil bende. daha once de libyada yasiyodum. su an qatardayim. ama 27 gun sonra turkiyeye kesin donus yapicaz hayirlisiyla.

gozun aydin, sonunda rahatladik. Bende regliden sonra bi mutluluk, bir hafifleme, sorma gitsin.
2-3 yildi boyle cuma tatil bende. daha once de libyada yasiyodum. su an qatardayim. ama 27 gun sonra turkiyeye kesin donus yapicaz hayirlisiyla.

biliyorsun yani türkiyeyi geldin daha önce..gerçektede buraya göre elektronikler falan ucu<zmu orda.yada ne bilim başka bişey

biliyorsun yani türkiyeyi geldin daha önce..gerçektede buraya göre elektronikler falan ucu<zmu orda.yada ne bilim başka bişey

3yildir yurtdisindayim, dogma buyume istanbulluyumm.
Burasi daha ucuz turkiyeye gore. elektronik ve marka kiyafetler.
Burbery,hermes,carolina herrera,salvatore ferragamo,armani,donna karan,ralph loren gibi markalar ucuz. Donerken doldurup getircem valla bavullari. Parfum kozmetik de ucuz.

3yildir yurtdisindayim, dogma buyume istanbulluyumm.
Burasi daha ucuz turkiyeye gore. elektronik ve marka kiyafetler.
Burbery,hermes,carolina herrera,salvatore ferragamo,armani,donna karan,ralph loren gibi markalar ucuz. Donerken doldurup getircem valla bavullari. Parfum kozmetik de ucuz.

hadi ya ordakiler şlanslı desen biz bi ton paralar döküyoruz burda..daha dün sordum burbery i 189 tl ..yuh dedim yani..ğistanbuld nerdesin..

hadi ya ordakiler şlanslı desen biz bi ton paralar döküyoruz burda..daha dün sordum burbery i 189 tl ..yuh dedim yani..ğistanbuld nerdesin..

189 mu :KK53:
189 a burbery mi var ayol 1890 olmasin
istanbulda bir yerim, evim yok, annem beylikduzunde ama...Bakalim, biz ev tutucaz ama nerde olacagi belli degil. Isimize yakin yerde oturmak istiyoruz...Cook isimiz var donunce

öyle diince dedim çakmamı acaba diye düşündüm..çok istedim bende mimar olmayı..güzel bir meslektir heralde..

Burda da malesef oyle yari fiyat falan degil ama hep daha ucuz. Mesela 100 liralik sey burda 75-80 lira. Ama burda bazen indirimler oluyo. ozaman yari fiyatina iniyo.Zaten 80 lira olan 40 liraya dusunce turkiyede 100 lira olani burda 40 a almis oluyosun. Ozaman karli.
Topikte 3 mimar var toplamda :)
Sen ne is yapiodun cnm?

Burda da malesef oyle yari fiyat falan degil ama hep daha ucuz. Mesela 100 liralik sey burda 75-80 lira. Ama burda bazen indirimler oluyo. ozaman yari fiyatina iniyo.Zaten 80 lira olan 40 liraya dusunce turkiyede 100 lira olani burda 40 a almis oluyosun. Ozaman karli.
Sen ne is yapiodun cnm?

muhasebe canım.bi yandanda bankacılık ve sigortcılık okuyorum.

Sen ne is yapiodun cnm?

muhasebe canım.bi yandanda bankacılık ve sigortcılık okuyorum.aslında radyoloji teknisyeniyim ben ama radyosyondan dolayı sçocuk da düşündüğüm için o işi bıraktım..

günaydın hanımmllarrr
dun akşam eve gittim hemen kayınvaldeme geçtik yemek için
ordada

1 kepçe hazzır kremalı tavuksuyu ççorba içtim
1 yemek kaşığı kadar zeytımyağlı pırasa yedım
2 çatal yoğurt
ve salata yedım

1 tanede yulflı bıskuvı yedım çayla = ) 1 s.bdarğıda yeşil çay içtim

gece ordan dönunce evde azıcık işimvardı onları halledip yattım sabah yorgun oldum için :KK43: khvltımı evde yapamadım sirkeli suyumuda çok azııck içebildim geç kaldım için artık yatarkn içer telafı ederim

sabah kahvltıda
1 bardak su
1 haşlanmış yumurta
az kaşar peynırı
az beyaz beynır
1 dilim kepek ekmeği

kahvaltımda böle oldu .

hala uykum var =)
sizler nasılısınız?

slm kızlar
akşam yemeğim arkadaşlarla : 2 bulgurlu köfte + salata
eve gidince : yaklaşık 1 lavaş ve patlıcan kebabı ayran (çok gibi görünebilir ama diğerleri 3 lavaş yedi ben 1 taneyi oğlumla yedim)
ara : yoğurt (keten tohumu ile)
Kahvaltı : 1 dilim kepek ekmeği + 1 yumurta + 1 dilim peynir + domates
ara : 1 kayısı + kuru üzüm + fındık

selam kızlar çok mutluyum sabah 70.3 çıktım( 70 kilonun neresine mutlu oluyosam :KK1:) neyse toplamda 4 kilo gitti çok şükür aldığım gibi hızla vermeye devam ederim inşallah

akşam 2 küçük kabağı buharda pişirdim üzerine yoğurt pul biber yedim öle.

biraz geçince de 3-4 tuzsuz badem, 1 küçük portakal, 1-2 küçük parça kavun ve 1 kuru kayısı yedim

bi de geceye doğru eşim dondurma aldı geldi 2 kaşık falan ondan yedim bu kaçamak olmasaydı iyi olurdu

haftaya cumartesiye arkadaşın nişanına kadar hiç kaçamaksız :KK20: gitmeye söz verdim sporla devam edicem dün akşam yarım saat yürüdüm bugün de yüricem pilates falan yapmaya çalışıcam
bu 1 hafta da 2 kilo vermek hedefim var

X