Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

Ben de hiç ısrar etmem kimseye. Bi de alamadığımı zaman beğenmiyosun da ondan yemiyosun, hiç hatrım yok zaten falan filan deli ederler insanı

geçen gün kardeşim çiğköfte yapıyoruz gel dedi.çok severim.yok dedim.tam 3 kez aradı ısrar etti.en sonunda senin kadar inat kadın görmedim dedi.çiğköftemizi yedik ardındanda bir güzel sütlacımızı yedik diye birde hava attı bana.iyki gitmemişim yoksa az falan yiyemem dalardım kesin:)

sıkıştım yine yaaa asansör de yok çık üst kata.

simurgh nerelerdesin. özledim yav.

kucak dolusu çiçek gönderiyorum sana

bir haftasonu daha geldi. genelimiz kaçamaklarla dönüyoruz.
c.tesi temizlik yapıcam. pazar da annemlerde mangal partisi var. gelemem belki dedim ama giderim artık açık hava oğluşum için de iyi olur. babamız da seçim de görevli artık oğluşumu da alır giderim annemelere. mangala da dayanamam ama ekmeksiz bol yeşiliik yerim yanında da.

evet zaten şu haftasonundan kaçamaksız dönsek pazartesi sabahı hepimizin tartıda yüzü gülcek

kızlar 8 gün sonra arkadaşımın nişanı var düğünümden sonra görmediğim bir sürü arkadaşımı görcem bana kilo almışsın demelerini hiç istemiyorum :18:
o güne kadar çok sıkı konsantre olmam lazım 1- 2 cm daha incelsem kardır

KIZLAR MERHABA
Giremedim hiç haftanın son günü yoğunluğu var bugün..
bugün sabah tartıldım 61,5 geldim, sevindim açıkçası dün 62 görünce çok moralim bozulmuştu demek ki dün bi şişlik vardı..
Bugün de sabah bir simidin çeyreğini yedim, öğlen tavuk suyu çorbası, tavuklu patates yemeği yedim..
ara öğün bulamadım henüz kendime

akşamları yoğurt yada çorba ye ekmek yeme.1 kilo verirsin.bende öyle oluyor canım...

ben öğle ara öğünü 1 salatalık yedım 1 fincan yeşil çay içtim

yemek te de
2 kepçe mercimek çorbası
7 yemek kaşığı taze fasulye(azkıymalı)
yarım domates,salatalık,maydonoz,dereotu

şimdi 1 fincan daha yeşil çay içtim.

suda şuana kadar 12 bardak içtim.akşama kadar kimbilir kaç bardak olur =)
ara ööğün yapıcak bişiy yok dolap tamtakır =) ne yesem die düşünmekteyim karnımda şiş canım bişiy istmeıoo =) onun yerıne yatmadan 1 porsıyon meyve yerım yeşil erik kaysı ve kavun şeklinde

akşam yemeğindede
tavuksuyuna terbiyeli çorba mı yapsam domateslimi yapsam karar veremedim =)
etli patates var

bunun ynına 1 kase yoğurt yerım az da etli patates 1,5 kepçede çorba içerim tmmdır =) dolapta pasta var 1 dilim ama yanına bile yaklaşmıyorum =) bu akşam eşime yedırımde benı tehdıt etmesın artık =)

cnm benım boyum senden kısa 1,63 =( senın boyuna gör ekg gayet iyi gbi geldi =)

ben 1 yılllık evliyim 22 yaşındayım çocuk henuz düşünmüyorum. zaten hamile kalmaya niyetlendiğimdede 50 kg olmam lazm =) sonrada çok dikkatli beslenmem lazım hamilelikte şişko olmak istemem =) inşaat firmasında çalışıyorum. yurt dışına inşaat işçsi gönderiyorum. burda herkesin çocuğu var mı acaba =) sanırım sende var =) bu arada kendine dikkat et

canım faranjıtın için zencefilli bal ye zencefilli şeker rahatlatıo boğazları

sıkıştım yine yaaa asansör de yok çık üst kata.

simurgh nerelerdesin. özledim yav.

kucak dolusu çiçek gönderiyorum sana

=) merdiven inip çıkmakta spor ama hep kafama takılıo acaba basenleri genişletiomu? öle duymuştumda ben inip çıkıyorum valla herturlu spor yidir =)

bende pzar gunu pıknıkteydım

manglda sebzelerden ve ızgaradan yedım ama nedense tıkandım hemen =) hem ızgara sağlıklı normldekindne dah aaz kalorı alırısn cnm

aslında ara öğün olarak ben hep beyaz leblebi, grisini,form bisküvileri bulunduruyodum ama bu sbh bulamadım leblebilerimi

bugunluk salatalık yedım şimdi ne yesem die bende düşünüyortum =) salatalıkta kalmadı

ben zaten çok kilolu değilim de eşim bayağı kilolu. bir yere gittiğimizde eşime, zayıfla, bak eşin ne kadar fit sen niye böylesin, o kendisine dikkat ediyor, sende et, bu yaşta bu kadar kilo olur mu? yaşın genç vs. vs. bir sürü vaaz veriyorlar. Sonra ikrama gelince herkes yiyemediğini eşimin tabağına koyuyor, mesela ortadaki tabakta bir kaç parça kalmış hemen eşime veriyorlar, bunlar bitsin kalmasın, hadi ye. yav çocuk zaten kendisine dur demeği bilmiyor. İyilik yaptıklarını sanıyorlar . Ve sonuç eşimde kollestrol + tansiyon çıktı. Artık asosyal yaşıyoruz, ne yemeğe bir yere çıkıyoruz nede kimseye gidiyoruz. yoksa diyet şaşıyor. Allah herkese şifa versin , eşimede. Zaten başında polis gibiyim :88:, ben olmasam zincirleri kıracak. Sağlığımız için kendimizi tutalım kızlar

zaman zaman dizginlemek lazım birbiriimizi..

zaman zaman dizginlemek lazım birbiriimizi..

selam kızlar..
benim eşim de hiç sağlıklı beslenmiyor ya napıcam bilmiyorum..
sebze yemez..
tavuk balık yemez..
yemeğin içinde et yemez..
varsa yoksa çiğköfte dürüm ekmek arası..hazır evde yemek varken bile yemiyor öyle besleniyor..ilerde çocuğumuz olcak bak senin yüzündne sebze yemez falan diyorum çocuk olsun o zaman yerim diyor ama hiç inanmıyorum valla..
Malatyalı zaten varsa yoksa bulgur..

kızlar ben iki gün akşamları dışardaydım öğlenleri şirkette de yedim.bir de üstüne dün akşam regl oldum...dün akşam hiç yemek yemedim ama bira içtim dayanamadım ortam güzeldi..1 tane içtim sadece ve resmen aç yattım mamam yanımda dğeildi yemek de yemedim..
dün akşam regl oldum ve bu sabah yine 90 u gördüm ama en yakın zamanda 88 görücem işallah haftaya sporu da düzenli hale getirmeyi planlıyorum..
benim yarın eğitimim var tüm gün haftasonumun yarısı gidecek..
herkese iyi haftasonları diliyorum kızlar p.tesi görüşmek üzere..

görüşmek üzere cnm . keşke bira yerine salata falan tercıh etseydın ama sağlık olsun telafısı için akşam yedıklerıne ve yarın yedıklerıne dikkt et cnmm

ben yarında burdyım bu arada içtiğim su 16 bardak oldu =) bu 3lt oluo sanırım abarttım gene akşamda susarım ben ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…