kızlar bana bişeyler oluyo galiba...sabah ve akşam çok az yiyorum öğlen vitaminsiz kalmıyım diye ne varsa az az yiyorum.kilom 6 yıl önceki kiloma döndü ama öğlen yemek yedim ve birden başım döndü.akşamda çok halsiz düştüm kolumu kaldıramadım.bugün vitamin içtim.vücut tepkimi veriyor acaba?
sabah sadece bir yumurta yiyorum.akşamada yoğurt ve salatalık yada 1 kase çorba içiyorum.ekmek hiç yok.bağışıklık sistemim zayıftır benim.o yüzden halsiz kaldım sanırım...
sabah kızı kreşe hazırlıcam diye bana pek vakit kalmıyor canım.o yüzden kahvaltıyı geçiştiriyorum.akşam yemeyerek zayıfladım ben.yoksa spor falan hiç yapmadım.o yüzden akşamları yemek istemedim.ama hasta olmaktansa yerim artık biraz napim...evet istanbul dan sonra adana nın havasına alışmak çok zor...bugün biraz iyi.ağustos nasıl geçecek şimdiden düşünmekteyim....
yok yağmurucm bazı arkadaşlar 2 kaşık yemkle duruo ya ondan dedım çokta bunyeyı halsız bırakmamak lazım. sonuç itibari ile hepimiz çalışıyoruz ben örnek olsun die liste yazdım =) bekarken bu liste ile kilo verdimde =) sonra kgda almadımkan ilacı vitmın ilçları kullandım bi dönem onlar aldırdı bana kg .bende bu listeyi yapamıyorum tamolarak =) cnm bişiy isteyınc eucundan alıp yıyorum 55,5 kg şuan 51-52kg ya düşsem yeter zaten ozmnada midem kuçlr ona göre yerım =) hepimiz bu yolda başarılı olalım inşallah kimse geri kg almasın =) aminnn
gulguncum dün izin aldım eve gittim. bizim ufaklık dururmu bana yapıştı neyse onu uyuttum. telefon titreşimdeydi arkadaş aradı. kapattım kayunbabam aradı izin almışsın bişeymi oldu diye. tam içim geçti seçim otobüsü illallah dedirtti artık bangır bangır geçerken benim oğlan onun sesiyle uyanmasınmı.
ağzıma geleni söyledim valla adamlara. sonrada bizimki tutturdu park diye ağladı gözyaşlarına dayanamadım. 2 saatte parkta kaldıkmı.
sence ben buğün işe dinlenerek gelmiş olabilirmiyim tatlım
hasta olunca hava da sıcak olunca hiç dermanın olmuyo. faranjit var bende kabardı yine.üfff çok anlattım dimi.
Çido ben de ne zaman yatıp dinlenmek istesem benim de telefonlarım hiç durmaz canım. Herkesin arayacağı tutar. Ya da kapı çalar çıldırırım. Sanki kasıtlı gibi. Tekrar geçmiş olsun canım.
şu dialogu kaç kere yaşadınız
-teşekkür ederim almim ben diyetteyim ( ya da ben dikkat ediyorum bu ara)
-al al bundan bişe olmaz bunu ye sonra yemessin
( iç dünyanda büyük bir savaş başlar yesemmi yemesemmi)
çoook
üff bi de ısrar ederler hiç sevmem ısrarı