Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

kızlar sağolun herkese..valla sinir küpü olmuştum..az geldi ama heralde devamı gelir..çok şükür. reglimi böyle dör gözle bekliceğimi hiç düşünmezdim..

kızlar selam
havalardan mıdır nedir ay ben de 2 gündür hiç iyi değilim
dün akşam baya geç kaldım bi arkadaş doğum yapmış hastaneye gittim çıkışta yanımda kuruyemiş vardı eve gelene kadar ondan atıştırdım
eve gelince de alışverişlerim vardı onları yerleştir falan filan derken saat epey geçti
semizotu salatası yaptım 1 dilim kepek ekmekle kendime ,
kocama et sote pilav salata yaptım onun tabağından 2 çatal falan hepsinden aşırdım
kurtlar vadisi sesleri eşliğinde koltukta sızmışım :KK1:

sabah aç uyandım walla of mutfakta duruyodu topla temizle kahvaltı hazırla derken
2 dilim kepek ekmekle güzel bi kahvaltı yaptım

mblue bu liste senin zamanın da uygulayıp 5 kilo verdiğin listemi.
çalışan olunca uyulmuyor listeye ben uyamıyorum. iş yerinde meyve ve yoğurt bulunduramam
diğerleri de güzel ama ben listeye sadık kalamıyorum

canım ben 2 aydır olmuyordumda polikis var bende.ondan dolayı yarın doktora gidicektim..ilaç kullandıkldan sonra olmam gerekiyordu...allaha çok şükür ki oldum bide 18 inde tatile çıkıyorum bu hafat tam zamanı oldu yanişi

ozmn çok svndım cnm inş. devamı gelir. rhtlarsın insn regl olamıncada stres oluyo şişiyor falan.

şu sıcakta nasıl canın su istemez. yanıyo ya üff
az önce sağnak yağış vardı. şimdi acayip sıcak.

çido sen istanbul dışındamısın isntnblda hava serın püfür pfür çokg üzel =) ben 1 lt su ve 1 fincan yeşil çayımı içtim aradada 1 salatlık yedım =)

çalışan olunca uyulmuyor listeye ben uyamıyorum. iş yerinde meyve ve yoğurt bulunduramam

evet bu lsiteyi uyguladm ve 5 kg verdım şimdide bunu uygulamaya gayret edıyorum elımden geldince. sabah yumurta ve sut çok tok tutuyor. ama ara öğünlerımı değiştiriyorum =)
birde ekmek yerıne çorba içiyorum. sanırım gene kg veriyorum rht bi şekilde .iş yerınde margarın kullanılıo bnm :KK43: ama yine kg verebiliyorum :) tabı bırazcıkda spor yapabilsem tam süper olcak ama =) şimdilik sdece 5 kat merdıven çıkıp ınıyorum gunde 1 kere

kızlar ya ben yedıklerıme bakıyorum sizin yedıklerınze bakıyorum . resmen hiç bişiy yemıosunuz :KK43: ama böle sağlıklı olarak nasıl kg vericeksiniz hep yorgun düşersiniz bu şekilde.
2 kaşık yemekle hayatta duramam ben . dururum durmasınada akşamada pestilim çıkar yorgun düşerim.

ne bilim sabah kahvaltıda zeytın peynır yıyın poğça yiyip akşama kadar aç kalmann bi manası yok bnce .keşke hep beraber bir diet listesi oluştursak . aslında bende var =) öle güzel bir liste diyetisyenden alınan. hatta zamanında uygulayıp 5 kg vermiştim =)

sabah
1 su bardağı süt
az beyaz peynır
5 zeytın
3dilim kepek ekmeği
1 haşlanmış yumurta
( maydonoz,salatalık,domates)yenılebilir

ara öğün:1 meyve-yada yarım kase yoğurt

öğlen

3 dilim kepek ekmeği
7 yemek kaşığı sebze yemeği
1 kase yoğurt
salata
1 parça haşlanmış tavuk veya 2 köfte , balık ızgara

ara öğün: meyve-yada yarım kase yoğurt

akşam
3 dilim kepek ekmeği
7 yemek kaşığı sebze yemeği
1 kase yoğurt
salata
1 parça haşlanmış tavuk veya 2 köfte , balık ızgara

ara öğün: meyve-yada yarım kase yoğurt

haftada en az 3 gun 30dkkalık yuruyuş
gunde en az 8 bardak su
yemeklerde kıyma var ise et tavuk yenmıycek
ve yemkler az yağlı pişecek.

Canım aç kalmıyoruz ki. Alıştık artık bu şekilde yemeye. Yani daha önce yediğimiz porsiyonlar şimdi fazla geliyo. Zaten hiçbirşeyi çıkarmıyoruz hayatımızdan sadece miktarları azaltıyoruz. Ayrıca ben haftada 1 den fazla yumurta yiyemem, ve süt mecbur kalmayınca içmem sevmiyorum. Bir müddet sonra alışırsın, ben de listeye hiç uyamam, elimde liste olunca , liste harici herşeyi yiyesim geliyo, yasak olan tatlı gelir ya ondan sanırım.Ki zaten 2-2,5 litre su içmeye çalışıyoruz. Yemekleri ben zaten yağlı yapmam yani bu diyetten değil alışkanlıktan fazla yağ sevmiyorum salatayı bile yağsız yerim.

Son düzenleme:
bu arada kızlar canım hiç tatlı çekmiyo
tarçınlı yeşil çaydan heralde?
eşim magnum çikolata getirmişti akşam gelirken 3 gündür ellemedim bile hem de reglim :KK9:

ah ahhhh işte sporu biraz artırabilsek, yediklerimizde orantılı olarak artabilecek de, spor yapamıyoruz işte sorun orda.

ozmn çok svndım cnm inş. devamı gelir. rhtlarsın insn regl olamıncada stres oluyo şişiyor falan.

çido sen istanbul dışındamısın isntnblda hava serın püfür pfür çokg üzel =) ben 1 lt su ve 1 fincan yeşil çayımı içtim aradada 1 salatlık yedım =)

evet bu lsiteyi uyguladm ve 5 kg verdım şimdide bunu uygulamaya gayret edıyorum elımden geldince. sabah yumurta ve sut çok tok tutuyor. ama ara öğünlerımı değiştiriyorum =)
birde ekmek yerıne çorba içiyorum. sanırım gene kg veriyorum rht bi şekilde .iş yerınde margarın kullanılıo bnm :KK43: ama yine kg verebiliyorum :) tabı bırazcıkda spor yapabilsem tam süper olcak ama =) şimdilik sdece 5 kat merdıven çıkıp ınıyorum gunde 1 kere

evet cnm patlamay ahazır bombaydım valla

Canım aç kalmıyoruz ki. Alıştık artık bu şekilde yemeye. Yani daha önce yediğimiz porsiyonlar şimdi fazla geliyo. Zaten hiçbirşeyi çıkarmıyoruz hayatımızdan sadece miktarları azaltıyoruz. Ayrıca ben haftada 1 den fazla yumurta yiyemem, ve süt mecbur kalmayınca içmem sevmiyorum. Bir müddet sonra alışırsın, ben de listeye hiç uyamam, elimde liste olunca , liste harici herşeyi yiyesim geliyo, yasak olan tatlı gelir ya ondan sanırım.Ki zaten 2-2,5 litre su içmeye çalışıyoruz. Yemekleri ben zaten yağlı yapmam yani bu diyetten değil alışkanlıktan fazla yağ sevmiyorum salatayı bile yağsız yerim.

yok yağmurucm bazı arkadaşlar 2 kaşık yemkle duruo ya ondan dedım çokta bunyeyı halsız bırakmamak lazım. sonuç itibari ile hepimiz çalışıyoruz ben örnek olsun die liste yazdım =) bekarken bu liste ile kilo verdimde =) sonra kgda almadım :KK43: kan ilacı vitmın ilçları kullandım bi dönem onlar aldırdı bana kg .bende bu listeyi yapamıyorum tamolarak =) cnm bişiy isteyınc eucundan alıp yıyorum 55,5 kg şuan 51-52kg ya düşsem yeter zaten ozmnada midem kuçlr ona göre yerım =) hepimiz bu yolda başarılı olalım inşallah kimse geri kg almasın =) aminnn

slm kızlar yemekten geldim şimdi
1 kase çorba ve makarna yedim
tatlı vardı dayanamadım 2 çatal aldım :78:

sekreterim hep masa başındayım tek sabahları kahvaltı ediyorum öğlen elma ile geçiyor ama yaz geliyor bişeler yapmak lazım acil :86:

yok yağmurucm bazı arkadaşlar 2 kaşık yemkle duruo ya ondan dedım çokta bunyeyı halsız bırakmamak lazım. sonuç itibari ile hepimiz çalışıyoruz ben örnek olsun die liste yazdım =) bekarken bu liste ile kilo verdimde =) sonra kgda almadım :KK43: kan ilacı vitmın ilçları kullandım bi dönem onlar aldırdı bana kg .bende bu listeyi yapamıyorum tamolarak =) cnm bişiy isteyınc eucundan alıp yıyorum 55,5 kg şuan 51-52kg ya düşsem yeter zaten ozmnada midem kuçlr ona göre yerım =) hepimiz bu yolda başarılı olalım inşallah kimse geri kg almasın =) aminnn

ben ist. değilim kırşehirdeyim.
ne güzel benim olmak istediğim kilodasın. ama az kaldı vericem sabah tartıldım 58.6 geldim. bu bile süper benim için.benim boy 1.68 canım senin boyun kaçki 55 le de iyisindir sanırım.
sen ne kadarlık evlisin çocuk falan . bir ara hepimiz bahsetmiştik seni de merak ettim :)))

dayak yemiş gibiyim kızlar. kolumu kaldırcak dermanım yok.
keşke evde olsaydım da uyusaydım ne güzel olurdu.
sabah kahvaltı yapmadan işe gelirsem 8:30 da falan simit yiyorum 12 ye kadar acıkmıyorum
pek ara öğün yapmıyorum.

Çide bildiğim kadarı ile dün izin alıp dinlenmiştin, yermedi mi?

kızlar selam
havalardan mıdır nedir ay ben de 2 gündür hiç iyi değilim
dün akşam baya geç kaldım bi arkadaş doğum yapmış hastaneye gittim çıkışta yanımda kuruyemiş vardı eve gelene kadar ondan atıştırdım
eve gelince de alışverişlerim vardı onları yerleştir falan filan derken saat epey geçti
semizotu salatası yaptım 1 dilim kepek ekmekle kendime ,
kocama et sote pilav salata yaptım onun tabağından 2 çatal falan hepsinden aşırdım
kurtlar vadisi sesleri eşliğinde koltukta sızmışım :KK1:

sabah aç uyandım walla of mutfakta duruyodu topla temizle kahvaltı hazırla derken
2 dilim kepek ekmekle güzel bi kahvaltı yaptım

Al benden de o kadar oğlanı erken uyutayım derken onlar bir sızmışım sabah marş marş mutfak oldu tabiiii..

Ben de listelere bağlı olmaktan hoşlanmıyorum ki bence bizim yediklerimiz ne az ne çok ideal.

3 Ay önce bir öğünde yediklerimi hayatta yiyemem şimdi, bünyerlerimiz alıştı az yemeye...

Az olsun kalıcı olsun verdiğimiz kilolar, incecik hatunlar olarak salınalım...İNŞALLAH...

bu arada 1,5 litre suyum bitti bile
öğlen 1 kase yayla çorbası 1 dilim kepek ekmek.
1 dilim de arkadaşın pizzasından yedim. orta boy almışdı zaten küçük bişey di.

bu ara ben de spor yapmadım bugün hava daha iyi biraz kapalı işten eve yürürüm akşam inşallah 25 dk falan sürüyo güneşte hiç çekilmiyo
bugün ara yapmadım geç yaptım kahvaltıyı işe geç geldim
öğle yemeği yerim birazdan

gulguncum dün izin aldım eve gittim. bizim ufaklık dururmu bana yapıştı neyse onu uyuttum. telefon titreşimdeydi arkadaş aradı. kapattım kayunbabam aradı izin almışsın bişeymi oldu diye. tam içim geçti seçim otobüsü illallah dedirtti artık bangır bangır geçerken benim oğlan onun sesiyle uyanmasınmı.
ağzıma geleni söyledim valla adamlara. sonrada bizimki tutturdu park diye ağladı gözyaşlarına dayanamadım. 2 saatte parkta kaldıkmı.
sence ben buğün işe dinlenerek gelmiş olabilirmiyim tatlım :KK37:
hasta olunca hava da sıcak olunca hiç dermanın olmuyo. faranjit var bende kabardı yine.üfff çok anlattım dimi.

sekreterim hep masa başındayım tek sabahları kahvaltı ediyorum öğlen elma ile geçiyor ama yaz geliyor bişeler yapmak lazım acil :86:

ana öğünleri geçiştirme elmayla falan. bence hedef belirle kendine olmak istediğin kiloyu kafana koy.
sonrada yavaş yavaş yediklerini azaltmaya çalış. günlük 2.5 litre suyunu iç. ekmeği hayatından çıkar.
akşam erken saatte ye hafif şeyler ye ne bileyim bol salata çorba yoğurt falan.
ben böyle yapıyorum zayıflıyorum...

X