Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

canım bence sen sabah ve akşam ye öğlen güzel ye.
zaten nesfit sitesinde de öyle anlatıyor.

günaydın kızlar
sabah 1 bardak ılık su içtim.kahvaltıda 2 dilim çavdar 1 dilim peynir 5 zeytin domates salatalık ve şekersiz çay

kızlar size bişey sorayım
2 gündür ellerim şişiyo galiba vücudum su tutuyor.. kilomda da hiç bir değişiklik yok kaç gündür dikkat ediyorum hergün spor yapıyorum...
ne yapmam lazım sizde de oluyormu böyle şeyler..

herkese günaydınlarr=)
dün akşam teyzemdeydım
1 tane içli köfte ama küçük küçük yapmış =)
küçücük 1 dilimde irmik tatlısı sütlü olandan 1 kasede yoğurt yedım

ben bu sabah kahvaltıda
1 subardağı ılık sirkeli ve ballı su
1dilimde beyaz ekmek
2 çeri domates
yarım salatalık
1 parça peynir
3 zeytin
1 subardağı süt içtim

kepekli ekmek almam lazım ama onuda 1 haftada yiyemiyorum bozuluyor . nasıl saklasam acaba fırında kurutup mu saklasam 3gunden sonra =) een isi böle yapmak sanırım

cnm bazen banada oluyor vücttan fazla su ve ödemii maydonoz kaynatıp içersen yardımcı olur şişlerin inmesine cnm

Son düzenleme:
1 litre suyum bitti bile :)))
atacım tuzu biraz kaçırdın mı tuzlu şeylermi yedin yoksa bol bol su iç.

dayak yemiş gibiyim kızlar. kolumu kaldırcak dermanım yok.
keşke evde olsaydım da uyusaydım ne güzel olurdu.
sabah kahvaltı yapmadan işe gelirsem 8:30 da falan simit yiyorum 12 ye kadar acıkmıyorum
pek ara öğün yapmıyorum.

ekmeği buz dolabının buzluğunda saklayabilirsin yiyeceğin kadarını akşamdan çıkarırsan günlük bayatlamadan tüketmiş olursun

ekmeği buz dolabının buzluğunda saklayabilirsin yiyeceğin kadarını akşamdan çıkarırsan günlük bayatlamadan tüketmiş olursun

teşeküürler canım .=)

regli oldummmmmmmmmm
göbiş iner senın şimdi =) regl gunlerımı ben pek sevmıyorum çok sınırli oluyorum heleki yaz sıcağında =) neseki bugun hava serin istanbul da

Son düzenleme:
teşeküürler canım .=)

göbiş iner senın şimdi =) regl gunlerımı ben pek sevmıyorum çok sınırli oluyorum heleki yaz sıcağında =) neseki bugun hava serin istanbul da

canım ben 2 aydır olmuyordumda polikis var bende.ondan dolayı yarın doktora gidicektim..ilaç kullandıkldan sonra olmam gerekiyordu...allaha çok şükür ki oldum bide 18 inde tatile çıkıyorum bu hafat tam zamanı oldu yanişi

kızlar ya ben yedıklerıme bakıyorum sizin yedıklerınze bakıyorum . resmen hiç bişiy yemıosunuz ama böle sağlıklı olarak nasıl kg vericeksiniz hep yorgun düşersiniz bu şekilde.
2 kaşık yemekle hayatta duramam ben . dururum durmasınada akşamada pestilim çıkar yorgun düşerim.

ne bilim sabah kahvaltıda zeytın peynır yıyın poğça yiyip akşama kadar aç kalmann bi manası yok bnce .keşke hep beraber bir diet listesi oluştursak . aslında bende var =) öle güzel bir liste diyetisyenden alınan. hatta zamanında uygulayıp 5 kg vermiştim =)

sabah
1 su bardağı süt
az beyaz peynır
5 zeytın
3dilim kepek ekmeği
1 haşlanmış yumurta
( maydonoz,salatalık,domates)yenılebilir

ara öğün:1 meyve-yada yarım kase yoğurt

öğlen

3 dilim kepek ekmeği
7 yemek kaşığı sebze yemeği
1 kase yoğurt
salata
1 parça haşlanmış tavuk veya 2 köfte , balık ızgara

ara öğün: meyve-yada yarım kase yoğurt

akşam
3 dilim kepek ekmeği
7 yemek kaşığı sebze yemeği
1 kase yoğurt
salata
1 parça haşlanmış tavuk veya 2 köfte , balık ızgara

ara öğün: meyve-yada yarım kase yoğurt

haftada en az 3 gun 30dkkalık yuruyuş
gunde en az 8 bardak su
yemeklerde kıyma var ise et tavuk yenmıycek
ve yemkler az yağlı pişecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…