- 29 Aralık 2008
- 814
- 0
- 44
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bir haftasonu daha geldi. genelimiz kaçamaklarla dönüyoruz.
c.tesi temizlik yapıcam. pazar da annemlerde mangal partisi var. gelemem belki dedim ama giderim artık açık hava oğluşum için de iyi olur. babamız da seçim de görevli artık oğluşumu da alır giderim annemelere. mangala da dayanamam ama ekmeksiz bol yeşiliik yerim yanında da.
Kızlar herkes nerden..
kızlar 8 gün sonra arkadaşımın nişanı var düğünümden sonra görmediğim bir sürü arkadaşımı görcem bana kilo almışsın demelerini hiç istemiyorum :18:
o güne kadar çok sıkı konsantre olmam lazım 1- 2 cm daha incelsem kardır
ben ist. değilim kırşehirdeyim.
ne güzel benim olmak istediğim kilodasın. ama az kaldı vericem sabah tartıldım 58.6 geldim. bu bile süper benim için.benim boy 1.68 canım senin boyun kaçki 55 le de iyisindir sanırım.
sen ne kadarlık evlisin çocuk falan . bir ara hepimiz bahsetmiştik seni de merak ettim :)))
gulguncum dün izin aldım eve gittim. bizim ufaklık dururmu bana yapıştı neyse onu uyuttum. telefon titreşimdeydi arkadaş aradı. kapattım kayunbabam aradı izin almışsın bişeymi oldu diye. tam içim geçti seçim otobüsü illallah dedirtti artık bangır bangır geçerken benim oğlan onun sesiyle uyanmasınmı.
ağzıma geleni söyledim valla adamlara. sonrada bizimki tutturdu park diye ağladı gözyaşlarına dayanamadım. 2 saatte parkta kaldıkmı.
sence ben buğün işe dinlenerek gelmiş olabilirmiyim tatlım
hasta olunca hava da sıcak olunca hiç dermanın olmuyo. faranjit var bende kabardı yine.üfff çok anlattım dimi.
sıkıştım yine yaaa asansör de yok çık üst kata.
simurgh nerelerdesin. özledim yav.
kucak dolusu çiçek gönderiyorum sana
bir haftasonu daha geldi. genelimiz kaçamaklarla dönüyoruz.
c.tesi temizlik yapıcam. pazar da annemlerde mangal partisi var. gelemem belki dedim ama giderim artık açık hava oğluşum için de iyi olur. babamız da seçim de görevli artık oğluşumu da alır giderim annemelere. mangala da dayanamam ama ekmeksiz bol yeşiliik yerim yanında da.
aslında ara öğün olarak ben hep beyaz leblebi, grisini,form bisküvileri bulunduruyodum ama bu sbh bulamadım leblebilerimiKIZLAR MERHABA
Giremedim hiç haftanın son günü yoğunluğu var bugün..
bugün sabah tartıldım 61,5 geldim, sevindim açıkçası dün 62 görünce çok moralim bozulmuştu demek ki dün bi şişlik vardı..
Bugün de sabah bir simidin çeyreğini yedim, öğlen tavuk suyu çorbası, tavuklu patates yemeği yedim..
ara öğün bulamadım henüz kendime
ben zaten çok kilolu değilim de eşim bayağı kilolu. bir yere gittiğimizde eşime, zayıfla, bak eşin ne kadar fit sen niye böylesin, o kendisine dikkat ediyor, sende et, bu yaşta bu kadar kilo olur mu? yaşın genç vs. vs. bir sürü vaaz veriyorlar. Sonra ikrama gelince herkes yiyemediğini eşimin tabağına koyuyor, mesela ortadaki tabakta bir kaç parça kalmış hemen eşime veriyorlar, bunlar bitsin kalmasın, hadi ye. yav çocuk zaten kendisine dur demeği bilmiyor. İyilik yaptıklarını sanıyorlar . Ve sonuç eşimde kollestrol + tansiyon çıktı. Artık asosyal yaşıyoruz, ne yemeğe bir yere çıkıyoruz nede kimseye gidiyoruz. yoksa diyet şaşıyor. Allah herkese şifa versin , eşimede. Zaten başında polis gibiyim :88:, ben olmasam zincirleri kıracak. Sağlığımız için kendimizi tutalım kızlarşu dialogu kaç kere yaşadınız
-teşekkür ederim almim ben diyetteyim ( ya da ben dikkat ediyorum bu ara)
-al al bundan bişe olmaz bunu ye sonra yemessin
( iç dünyanda büyük bir savaş başlar yesemmi yemesemmi)
ben zaten çok kilolu değilim de eşim bayağı kilolu. Bir yere gittiğimizde eşime, zayıfla, bak eşin ne kadar fit sen niye böylesin, o kendisine dikkat ediyor, sende et, bu yaşta bu kadar kilo olur mu? Yaşın genç vs. Vs. Bir sürü vaaz veriyorlar. Sonra ikrama gelince herkes yiyemediğini eşimin tabağına koyuyor, mesela ortadaki tabakta bir kaç parça kalmış hemen eşime veriyorlar, bunlar bitsin kalmasın, hadi ye. Yav çocuk zaten kendisine dur demeği bilmiyor. Iyilik yaptıklarını sanıyorlar . Ve sonuç eşimde kollestrol + tansiyon çıktı. Artık asosyal yaşıyoruz, ne yemeğe bir yere çıkıyoruz nede kimseye gidiyoruz. Yoksa diyet şaşıyor. Allah herkese şifa versin , eşimede. Zaten başında polis gibiyim :88:, ben olmasam zincirleri kıracak. Sağlığımız için kendimizi tutalım kızlar
zaman zaman dizginlemek lazım birbiriimizi..
kızlar ben iki gün akşamları dışardaydım öğlenleri şirkette de yedim.bir de üstüne dün akşam regl oldum...dün akşam hiç yemek yemedim ama bira içtim dayanamadım ortam güzeldi..1 tane içtim sadece ve resmen aç yattım mamam yanımda dğeildi yemek de yemedim..
dün akşam regl oldum ve bu sabah yine 90 u gördüm ama en yakın zamanda 88 görücem işallah haftaya sporu da düzenli hale getirmeyi planlıyorum..
benim yarın eğitimim var tüm gün haftasonumun yarısı gidecek..
herkese iyi haftasonları diliyorum kızlar p.tesi görüşmek üzere..