Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

Ay yanlış bi yüz ifadesi seçmişim kusura bakayın.
Bi de akşam 3.5 km hızlı yürüyüş yaptım koşu bandında. 180 kcal harcamışım hepi topu.

Olsun 180 de fena degil, ben de bu aksam yatmadan once havuzda yuzmek istiyorum, usenmem insallah

evet canım antalyalıyım

Günaydın kızlar

akşam salata ve bir iki kaşık bulgur pilavı yedim sabahta kalvaltı ettim

ama bende kabızlık sıkıntı var sizde de oldu mu?Nasıl aşabilirim patlicam sanki

Canım eğer öyle bi imkanın varsa süper valla.Yüzmek gibisi var mı herşeye yararlı bence kıymetini bil yani

Yaa, valla haklisin ama eve pert vaziyette varinca isten halim kalmiyo...Benim yol servisle 1 saat. eve 7.30-8 gibi gidiyorum, cok zor oluyo. Yemek yap, toparla dinlen dus al offf...
Ama bu aksam bi gayret gidiym diorum.

Günaydın kızlar

akşam salata ve bir iki kaşık bulgur pilavı yedim sabahta kalvaltı ettim

ama bende kabızlık sıkıntı var sizde de oldu mu?Nasıl aşabilirim patlicam sanki

form cayi veya kurukayisi+su kabizlik icin iyidir cnm.
Bir de lahana yemegi de iyi olur. Salatalara da az da olsa zeytinyagi koy. Kabizligi azaltir bunlar.

form cayi veya kurukayisi+su kabizlik icin iyidir cnm.
Bir de lahana yemegi de iyi olur. Salatalara da az da olsa zeytinyagi koy. Kabizligi azaltir bunlar.

Form çayı işe yaramıyor ama kuru kayısı+su yu ve salatya zeytinyağını deniyey,m bu akşam çatlicam sanki

Teşekkür ederim.

Günaydın
ben dün 0 ekmek biraz pilav ve bamya yemeği yanındada yeşil salata...
saat 9-10 gibide 3 fincan çay içtim şeker yerine tavuk gögsüyle tatlandırdım
Oğlumun izin verdiği kadarda spor yapaabildim:97::97:

Ben kaç zamandır regl olamıyordum onunda şişliği vardı tartıda 62,400 - 61,900 çıkıyordum hep çok şükür dr un verdiği ilaçlarla regl olabildim ve artık tartıda 60 lı rakamlardayım
sabah kahvaltıda 1poğaça yedim. Birazdan masamın başında leslie ile yürüyeceğim 15 dakika

o nasıl oluyor nasıl yapılıyor

Bu leslie nasıl bişey canım forumlarda falan hep okuyodum leslie ile yürüdüm diye ama ben onu spor aleti sanıyodum :26: Dün gene forumlarda gezerken anladım ki başka bişeymiş:90:Biraz aydınlatılmaya ihtiyacım var

Hımm demek çalışma ortamın müsait şanslısın ben yapsam ne olur düşünemiyorum

merhaba kızlar bende sabah 08:30-18:00 arası açlışıyorum ve bütün gün oturuyorum..
nasıl vericem bu kiloları bilmiyorum düşündükçe bunalıma giriyorum

Günaydın herkese,
Ben akşam eve gidince çilek yedim biraz açlığınmı bastırsın diye. Doğum günü partisindede 1 dilim kıymalı börek 1 dilimde pasta yedim.Ama hiç moralimi bozmuyorum diyetime tam hız devam ediyorum. Arada böyle mecburi kaçamaklar olabilir diye düşünüyorum.
Sabah 1 bardak su ,1 d.kepek ekmeği bir parçada peynir yedim. Akşam eltiminde 2 aylık hamile olduğunu öğrendik mutlu bir haberdi. Yalnız sanki o değil ben hamileyim. O incecik ben 4 aylık hamile gibiyim

Kızlarr öğle yemeği saati yaklaşıyor. Hepimizi dikkat etmeye davet ediyorum

ayyy ewet bencede o acı siren sesi miğdemde çalarken neyse az yicem söz veriyorum herkese zaten dün k fleks i aldım ara öğün onu yapıcam saman ggibi tadı ama ne yapayım ben onu sütsüz yiyiorum cips yer gibi tabi kesinlikle yerini tutamaz ama.....

Ben de yemekte ne çıkarsa bahtıma onu yicem ama kesinlikle ekmek yok ve az az alıcam bi de su içeyim gitmeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…