Ay yanlış bi yüz ifadesi seçmişim kusura bakayın.
Bi de akşam 3.5 km hızlı yürüyüş yaptım koşu bandında. 180 kcal harcamışım hepi topu.
evet canım antalyalıyımsimurgh eline sağlık canım. Ama kızlar aşırı kilolu olan yok içimizde. Genelde birbirine yakın kilolarımız. Biraz gayretle gidecek inşallah.
Ece "gari" demende vardı bir hikmet. Antalyalımışın galiba. Ben de burdurluyum dikkatimi çekti.
Olsun 180 de fena degil, ben de bu aksam yatmadan once havuzda yuzmek istiyorum, usenmem insallah
Canım eğer öyle bi imkanın varsa süper valla.Yüzmek gibisi var mı herşeye yararlı bence kıymetini bil yani
Günaydın kızlar
akşam salata ve bir iki kaşık bulgur pilavı yedim sabahta kalvaltı ettim
ama bende kabızlık sıkıntı var sizde de oldu mu?Nasıl aşabilirim patlicam sanki
form cayi veya kurukayisi+su kabizlik icin iyidir cnm.
Bir de lahana yemegi de iyi olur. Salatalara da az da olsa zeytinyagi koy. Kabizligi azaltir bunlar.
ben kaç zamandır regl olamıyordum onunda şişliği vardı tartıda 62,400 - 61,900 çıkıyordum hep çok şükür dr un verdiği ilaçlarla regl olabildim ve artık tartıda 60 lı rakamlardayım
Sabah kahvaltıda 1poğaça yedim. Birazdan masamın başında leslie ile yürüyeceğim 15 dakika
Ben kaç zamandır regl olamıyordum onunda şişliği vardı tartıda 62,400 - 61,900 çıkıyordum hep çok şükür dr un verdiği ilaçlarla regl olabildim ve artık tartıda 60 lı rakamlardayım
sabah kahvaltıda 1poğaça yedim. Birazdan masamın başında leslie ile yürüyeceğim 15 dakika
Peki canım sen şimdi bu hareketleri masa başında mı yapıyosun?