Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

yalnız değilsin canım birlikteyiz. ama inşallah verecez bu kiloları. sülün gibi olacazğız

vericez kilolari, arabaya tas koydum, ben bu yola bas koydum

boşver sen onu haticeye değil neticeye bakıcan canım benım bozma moralini

İnşallah kızlar azim lazım ve gaz vermemiz lazım birbirimize

Hepimiz innncecik olcaz tamam mı haftaya bugün birbirimize ne kadar başarılı olduğumuzu söyleyip tebrikler yağdıralım

Gösterelim onlara günlerini

kız ağzından bal damlıyor ya senin inşallah arkadaşlar inşallah veririz akşam muhakkak spor yapılacak unutmayın okey hiç değilse yatıp bacaklarınzıı hareket ettirin

tablo güzel olmuş ellerine sağlık canım

bende öğle yemeğinde 3 ymk kaşığı kadar pilav 2 ymk kaşığı barbunya yrm kase biberli yoğurt yedim 2 lt de su içtim akşam salata yemeği düşünüorum
totoları vuruoruz değilmi duvara

arkadaslar, kilolarimizi kisa surelerde vermeye calismayalim, kalica olmuyor, sonra hemen geri aliyoruz. Yavas yavas vermek daha saglikli...Bunu da aklimizdan cikarmayalim. Once saglik...

Kızlar çayınızı kahvenizi şekersiz içmeye alışın. 1 kesme şeker 20 kcal. Günde 3 bardak 2 şekerli çay içseniz 120 kcal eder. Çarp 365 ile, yılda fazladan 44000 kcal sadece çayınızı şekerli içtiğiniz için alırsınız. 1 kg yağın yaklaşık 7000 kcal'e karşılık geldiği düşünülürse 6 kilo ediyor..

Ben de çayı şekersiz içmeye başladım bikaç gündür

bence de cuma olsun bildirim.....

Gunaydin kizlaaar,
Dun aksam yemegini cok kacirdim ben. :26:
1 porsiyon yengec ve kalamar corbasi
1 porsiyon brokoli+biftek
yarim porsiyon mandalinali yesil salata
1 dilim yesilcayli kek
Cok yedim,karnimda sisti zaten davul gibi. Ama bu aksam cezaliyim cok az yicem. Aksama yesil mercimek var.
Sabah sirkeli su, yagsiz tahilli tost + cay. Yarim lt su

Günaydın şekerler

aksam

çift köfteli hamburger patates kızartması yedım ama eve gelınde 40 dk ebru sallının selulıt savar egzersızını yaptım

Sabah
15 dk yuruyus 2 dılım kasar 3 zeytın 1 yumurta 1 dılım ekmek

nasıl???????

simurgh eline sağlık canım. Ama kızlar aşırı kilolu olan yok içimizde. Genelde birbirine yakın kilolarımız. Biraz gayretle gidecek inşallah.
Ece "gari" demende vardı bir hikmet. Antalyalımışın galiba. Ben de Burdurluyum dikkatimi çekti.

Kızlar akşam yemekleri hafiften kaçıyo mu ne? Eğer pazartesi günü tartıya çıkınca eksildiğinizi görmezseniz moraliniz bozulur. Normal yeme rutininizden neler eksilse çok umursamayacağınızı düşünün ve hedefe kadar dikkat edin. Yani edelim. Dün akşam yarım porsiyon kadar barbunya pilaki yedim. Eşime yaptığım yoğurtlu kabak kızartmasından da 2 çatal aldım. Ama 9 gibi 1 elma ve 1 portakalı küçük küçük dilimleyip 2 yemek kaşığı yoğurtla meyve salatası yapıp yedim.
Sabah da 1 haşlanmış yumurta yedim. 9buçuk gibi acıkınca peynirli tost yicem.

Kızlar günaydın.ben de dün akşam 1 tabak salata ile birazcık fırında patates yedim.Azimliyim

Ay yanlış bi yüz ifadesi seçmişim kusura bakayın.
Bi de akşam 3.5 km hızlı yürüyüş yaptım koşu bandında. 180 kcal harcamışım hepi topu.

günaydın hanımlar....
Kısa zamanda 50 li rakamları görmek dileğiyle...
Bildirim hangi gün oldu karar verildi mi?

Sende biraz kacirmisin ama telafi yoluna gitmisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…