- 7 Nisan 2011
- 1.203
- 1
Simurgh eline sağlık.
Tabloya baktım da en kilolular arasındaydım
vericez kilolari, arabaya tas koydum, ben bu yola bas koydum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Simurgh eline sağlık.
Tabloya baktım da en kilolular arasındaydım
yalnız değilsin canım birlikteyiz. ama inşallah verecez bu kiloları. sülün gibi olacazğız
vericez kilolari, arabaya tas koydum, ben bu yola bas koydum
boşver sen onu haticeye değil neticeye bakıcan canım benım bozma moralini
inşallah kızlar azim lazım ve gaz vermemiz lazım birbirimize
Hepimiz innncecik olcaz tamam mı haftaya bugün birbirimize ne kadar başarılı olduğumuzu söyleyip tebrikler yağdıralım
Gösterelim onlara günlerini
Kızlar çayınızı kahvenizi şekersiz içmeye alışın. 1 kesme şeker 20 kcal. Günde 3 bardak 2 şekerli çay içseniz 120 kcal eder. Çarp 365 ile, yılda fazladan 44000 kcal sadece çayınızı şekerli içtiğiniz için alırsınız. 1 kg yağın yaklaşık 7000 kcal'e karşılık geldiği düşünülürse 6 kilo ediyor..
Yememek için bi yöntemimiz olamıyo canım malesef Bence haftasonu ne kadar kendimizi tutsak da gene de hafta içinden biraz fazla yeriz. O yüzden cuma yine daha iyi olur gibi geliyo. Ama çoğunluk nasıl düşünür bilemem
haydi hanimlar birdahaki pazartesiye verilen kilo hanesini dolduruyoruz...0.00 kalmicak tamammi :VERGAZI:
Günaydın şekerler
aksam
çift köfteli hamburger patates kızartması yedım ama eve gelınde 40 dk ebru sallının selulıt savar egzersızını yaptım
Sabah
15 dk yuruyus 2 dılım kasar 3 zeytın 1 yumurta 1 dılım ekmek
nasıl???????
Kızlar günaydın.ben de dün akşam 1 tabak salata ile birazcık fırında patates yedim.Azimliyim