Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

:KK25:
Gunaydin kizlaaar,
Dun aksam yemegini cok kacirdim ben. :26:
1 porsiyon yengec ve kalamar corbasi
1 porsiyon brokoli+biftek
yarim porsiyon mandalinali yesil salata
1 dilim yesilcayli kek
Cok yedim,karnimda sisti zaten davul gibi. Ama bu aksam cezaliyim cok az yicem. Aksama yesil mercimek var.
Sabah sirkeli su, yagsiz tahilli tost + cay. Yarim lt su

Günaydın kızlar
Canım akşma biraz fazla olmuş ama bu gün telafi edersin üzülme
Hepinizi ilgi ile takip ediyorum hatta ben de sizinleyim, dün yazamadım ama masabaşı diyet grubu olarak harika bir şey oldu. Ben de sizinle devam edeceğim, ben 25 gün önce başladım sağlıklı beslenme programıma gayet de iyi gidiyor 5 kilo gitti, 82 kilo ile başladım şu an 76 yım, hedefim 60 aslında ama ilk hedef 65 azimle devam edeceğim inşallah, az kaldı 11 kilo vermek o kadar da zor olmayacak...

tünaydınlarrrrr:KK16:

yediklerimi yazmaya geldimdi:)
sabah 5 tane altın çilek kurusu 15 tane kuru üzüm 1 bardakta sirkeli limonlu su içtim
arada 1 altın çilek 2 kuru üzüm 1 kuru incir 500 ml de su
daha çok su içemedim akşama çok içerim daha
öğlende yemekte yoğurtlu karnıbahar ve yeşil mercimekli erişte çor varmış
accık yicem tabi yine:):21:

hayırlı günler kızlar. nasıl gidiyor sizin? yemek konusunda gayet iyi gidiyorum. canım birşeyler ister bozarım diye korkuyordum ama şükür öyle birşey olmadı :KK66::KK66::KK66::KK66:
sabah sirkeli su içtim.
elma yedim
birde ara öğün çorba ve bir dilim mısır ekmeği yedim.
1 lt su bitirdim
yeşil çay içtim

coşkuyu kaybetmiyoruz :KK66::KK66::KK66::KK66:

Kızlar ben de menümü veriyorum sabah iki bardak ılık su bir altın çilek kapsülü, kahvaltıda iki domates bir salatalık bir kibrit kutusu sıcak suda beklettiğim peynirimi ve bir dilim kepek ekmeğimi yedim, şekersiz iki bardak çay içtim ara öğünümü kaçırdım, öğlen az yağlı küçük porsiyon kabak yemeği, birazdan da müslili yoğrdumu yiyeceğim, arada bitki çayım oalcak, 15:00 gibi bir salatalık ara öğünüm olacak, akşama da sebze yemeği 18:00 den önce yoğurt salata olacak, dün 1,5 saat yürüdüm , evde plates yaptım, 2,5 litre civarı su içtim, gayet iyi gidiyoruz, hadi birlikte zafere inşallah...

Öğlen yemekten yarım saat önce altın çilek çayım vardı içemedim vaktim olmadı, tabi akşma yemekten yarım saat önce de diğer altın çilek kapsülümü alacağımm, hiç açlık hissi yaşamıyorum....

birde kızlar söylemeyi unuttum. sitede gezinirken bir arkadaşımızın açmış olduğu bir konu gördğm. sübliminal mesaj içeren telkin dosyası hazırlamış. daha öncesinde buna benzer bir set almıştım faydasınıda gördüm. bu arkadaşımızın yaptığıda oldukça başarılı. dosyayı indirdim 3 gündür bütün gün açık. kısık sesle yalnızca benim duyabileceğim sesde dinliyorum. tokluk hissi ve kilo veririm, istediğim kiloya inerim hissi iyice oluştu. sizde bir deneyim isterim. kaybedeceğiniz en fazla kilolarınız olur. :KK8:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lonuza-ulasmak-icin-telkinli-ses-dosyasi.html

slm kızlar bu konuyu açsam mı açmasam mı diye çok düşündüm. eminim benim gibi sabah 8 akşam 5 sürekli bilgisayar karşısında oturup basenleri genişleyen çoktur. haydi bu durumda olanlar hergün neler yapabiliriz burada paylaşabiliriz. akaşama kadar hareket yok. zaten eve yorgun gidiyoruz evde de bi koşuşturma saat olmuş 11 haydi yatağa.

gün içerisinde neler yapıyorsunuz.

aynı beni anlatmışsın canım ya:KK59: otura otura basenlerim çıktı bu ben miyim diyorum işin kötü tarafı sevgilim de dalga geçiyor şişkosun kilo ver diye. ama yürüyemiyorum,ayakta durmuyorum nasıl kilo vericem ben :KK43: zar zor 15 dakika yemeğe gidiyorsam telefon çalcak diye yerime geliyorum hemen nasıl kilo vercez biz:KK43:

öglen menusu

7-8 kasık tavuk corbası 1 dilim ekmek,1tabak kuru fasulye 3-4 tane lahana tursusu

1,5 lt su da bitti....

simdi biraz da lessıe hareketı yapıcam ofıste kımse yokkekn

Öğlen yemekten yarım saat önce altın çilek çayım vardı içemedim vaktim olmadı, tabi akşma yemekten yarım saat önce de diğer altın çilek kapsülümü alacağımm, hiç açlık hissi yaşamıyorum....

canım kullandığın ilaçtan bahsetme istersen sitede ilaç bahsi yasak çünkü konumuz kapanmasın:2:

Öğle Menüm
1 tb.çilek, yeni dünya
2 tb.az zeytinyağlı tavuklu şehriye çorbası
2 kaşık yoğurt
şimdide yeşil çay içiyorum akşam inşallah spor yapmayı düşünüyorum adım aletiyle 500 adım yaparsam iyi olur:KK9:

Kizlar supersiniz...ogunleriniz cok iyi...
Ben ara ogun olarak 1 eksi elma yedim. saat 10da
Oglen 1 porsiyon yagsiz sis et izgara, 1 bardak ayran, roka, domates...
1 lt su oldu henuz, ama aksama daha cok var veee, su anda cok susadim :KK52:

bende açtım telkinli müziğimi beşi biryerde çayımıda demledim ohh oturduğum yerden veriorum kiloalrımı:KK70:

kızlar bende menümü veriyorum
sabah 3 adet ceviz 1 bardak su
kahvaltıda 2 dilim çavdar ekmeği 1 dilim peynir 1 domates 5 adet zeytin şekersiz çay
öğlen 1 kase çorba 5 kaşık kuru fasülye 2 kaşık pilav ve 1 kase cacık
ikindi 3 adet bisküvi ve şekersiz çay
akşam yemeği sadece salata
aralarda 2 litre su
birde akşama yürüyüş yapmayı düşünüyorum 40dk.

nasıl sizce bu şekilde verebilirmiyim acaba kilolarımı :KK43:

telkinli muzik nasil bisey yaa,,,ilk kez duydum, indiriym dedim ama iternet kisitlamali benim isyerinde, sayfa goruntulenemedi, ise yariyomu gercekten

Kızlar ben de menümü yazayım, mercimek çorbası, pilav yanında biraz da tavuk.Şimdi de çayımı içiyom 0 şeker:KK34:

merhabalar hanımlar
işlerim yoğundu ancak gelebildim

akşam sadeca 1 kase mercimek çorbası içtim
başka bişey yemedim çünkü hastayım üşütmüşüm
sabah 1 bardak çay ve 1 dilim ekmek yedim
öğlen yemeğimde
yarım kepçe yayla çorbası
2 tane köfte ve salata

kızlar bende menümü veriyorum
sabah 3 adet ceviz 1 bardak su
kahvaltıda 2 dilim çavdar ekmeği 1 dilim peynir 1 domates 5 adet zeytin şekersiz çay
öğlen 1 kase çorba 5 kaşık kuru fasülye 2 kaşık pilav ve 1 kase cacık
ikindi 3 adet bisküvi ve şekersiz çay
akşam yemeği sadece salata
aralarda 2 litre su
birde akşama yürüyüş yapmayı düşünüyorum 40dk.

nasıl sizce bu şekilde verebilirmiyim acaba kilolarımı :KK43:

Bence cok iyi, ama arkadaslar birsey soylemek istiyorum, form altinbasak, grissini ddahil biskuvi tarzi seyler fazla masum degil. Bence 1 dilim kizarmis ekmek daha masum.Diet diye guvenmeyin, abartmadan yiyin.

İçtiğimiz çay, bitki çayı vs.günlük su miktarına bunlar da dahil olmalı, değil mi ?

X