Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

İyi yöntemmiş deniycem bakalım akşam kayınvalidem falan var doğumgününde aile arasında kutlanacak diyette olduğumu söylemiycem o yüzden zorlanıcam söyleyipte kilo veremezsem kaynanamın diline düşerim

Arkadaslar listemizi saat 4.30 da sayfamiza link olarak koymak istiyorum. PDF uzantili dosta olarak. Nasil upload edicem bi anlativerin...

Ben 1 lt gün içinde 1 lt.akşam evde içiyorum su.2 Fincanda yeşilçay içiyorum fazlada yüklenmiyorum böbrekleri yormak istemiyorum.
Az önce yeşil çayımla altınçilek,yabanmersini atıştırdım birkaç tane. Altınçilek mayhoş yabanmersini tatlı biraz. Altınçilek hoşuma gitti yabanmersini fazla tüketmeyeceğim şeker oranı yüksek çünkü.

haydi hanimlar birdahaki pazartesiye verilen kilo hanesini dolduruyoruz...0.00 kalmicak tamammi :VERGAZI:

30 mayısta oğlumun doğum günü bakalım kaç kilo verebileceğim ozamana kadar ben 6 kg verebilirim diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…