Bence cok iyi, ama arkadaslar birsey soylemek istiyorum, form altinbasak, grissini ddahil biskuvi tarzi seyler fazla masum degil. Bence 1 dilim kizarmis ekmek daha masum.Diet diye guvenmeyin, abartmadan yiyin.[/QU
evet haklısın canım neden olsa unlu mamül
kızlar bide bişey sorcam kilo çizelgesini nerden yapıyosunuz ben bi türlü bulamadım
İçtiğimiz çay, bitki çayı vs.günlük su miktarına bunlar da dahil olmalı, değil mi ?
Ben katmiyorum cnm, sadece ictigim saf suyu katiyorum...2 lt su iciyorum, diger sivilarla beraber 3.5 ltyi buluyordur.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
Ben de buradan yardım alıp yaptım:97:
tşk ederim canım deniyeyim bakalım yapabilecekmiyim
Kızlar fazla su insanın vücudunda ödem yapıyormuş..en normalı 2,5 litre..üstü zararlı olabiliyormuş
selam kızlar bende aynı dertten muzdaribim sabah 8:00 de işbaşı akşam 19:00 a kadar çalışıyorum
eve git yemek yap bulaşık topla sonra çocukla beraber saat 22:00 de sızıyorum
hiç vakit yok cumartesi de çalışıyorum. yaptığınız şeyleri paylaşırsanız bana da ilham gelir minnettar olurum.. şu an 63 kiloyum 55 olsam yetecek.. göbek ve popo aldı başını gidiyor..
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
Ben de buradan yardım alıp yaptım:97:
çok teşekkür ederim hemen okumaya başlıyorumhosgeldin...
konuyu bastan beri bir oku istersen. genelde yaptigimiz sey sabah ac karnina elma sirkeli su icmek, yediklerimize dikkat etmek , abartmamak. 3 lt ye yakin su tuketmek. mumkun oldugunca egzersiz yapmak vs. Her pazartesi kilo tablosu olussturuyoruz. Tablumuz onceki sayfalarda, inceleyebilirsin, birdahaki hafta sen de bildirirsin istersen.
merhaba arkadaşlar:2:
yaklaşık 2 ay oluyor işe başlayalı işe başlamdan önce ne güzel hızlı hızlı kilo veriyordum ama şimdi hiç veremiyorum aksine otur otur alacağım :2: bu telkin sesi ile ilk defa karşılaşıyorum deneyeceğim. birde bugün fark ettim ki sade kahve tokluk yapıyor süt tozu ve şeker eklemeden tabiotur otur sürekli birşeyler atıştırasım geliyor bana yardımcı olun lütfen
hosgeldin...
konuyu bastan beri bir oku istersen. genelde yaptigimiz sey sabah ac karnina elma sirkeli su icmek, yediklerimize dikkat etmek , abartmamak. 3 lt ye yakin su tuketmek. mumkun oldugunca egzersiz yapmak vs. Her pazartesi kilo tablosu olussturuyoruz. Tablumuz onceki sayfalarda, inceleyebilirsin, birdahaki hafta sen de bildirirsin istersen.
atistirmayi bende severim, durup durup midem kazinir, ama her atistirmak istedigimde su iciyorum artik. Bayaga ise yaradi. Artik midem kazinmiyor.