Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

ben öğle menüsü olarak
çabuk çorba içtim 1 kupa 3 tanede light mısır 1,5 litre suyum bitmek üzere heeeee 1 tanede havuç yedim

Kızlar fazla su insanın vücudunda ödem yapıyormuş..en normalı 2,5 litre..üstü zararlı olabiliyormuş

2 lt suyum bitti bu kadar çaba gösteriyorum insallah pazartesıye kadar 1 kılo verırım

selam kızlar bende aynı dertten muzdaribim sabah 8:00 de işbaşı akşam 19:00 a kadar çalışıyorum
eve git yemek yap bulaşık topla sonra çocukla beraber saat 22:00 de sızıyorum
hiç vakit yok cumartesi de çalışıyorum. yaptığınız şeyleri paylaşırsanız bana da ilham gelir minnettar olurum.. şu an 63 kiloyum 55 olsam yetecek.. göbek ve popo aldı başını gidiyor..

Kızlar fazla su insanın vücudunda ödem yapıyormuş..en normalı 2,5 litre..üstü zararlı olabiliyormuş

odem yapip yapmadigini bilmiyorum da, bende soyle duymustum. Cok su icince vucuttaki tuz ve mineraller de gidiyormus bir yerden sonra idrarla. Olumle sonuclanan bir vaka okumustum ama miktar bir gunde 6-7 lt gibi biseydi.2.5 lt normal, abartmamak lazim. Bir de bol miktarda suyu likir likir degil, yudum yudum icmek geerekir, yoksa midede genisleme ve sarkma, yani siskinlik olur. Genisleyen mide de daha zor doyar.

merhaba arkadaşlar:2:
yaklaşık 2 ay oluyor işe başlayalı işe başlamdan önce ne güzel hızlı hızlı kilo veriyordum ama şimdi hiç veremiyorum aksine otur otur alacağım :2: bu telkin sesi ile ilk defa karşılaşıyorum deneyeceğim. birde bugün fark ettim ki sade kahve tokluk yapıyor süt tozu ve şeker eklemeden tabi otur otur sürekli birşeyler atıştırasım geliyor bana yardımcı olun lütfen

hosgeldin...
konuyu bastan beri bir oku istersen. genelde yaptigimiz sey sabah ac karnina elma sirkeli su icmek, yediklerimize dikkat etmek , abartmamak. 3 lt ye yakin su tuketmek. mumkun oldugunca egzersiz yapmak vs. Her pazartesi kilo tablosu olussturuyoruz. Tablumuz onceki sayfalarda, inceleyebilirsin, birdahaki hafta sen de bildirirsin istersen.

çok teşekkür ederim hemen okumaya başlıyorum evden işe gelirken birkaç durak erken inip yürümeye çalışıyorum ayrıca isim verebiliyormuyum bilmiyorum ama basen iç bacak çalıştıran bir spor aleti ile çalışıyorum ama şu yeme fikrini aklımdan çıkaramıyorum aman bunu da yiyim bi daha yememle olmuyor bu iş:18: elimden geleni yapacağım burdaki yazıları okudukça motivasyonum artıyor teşekkür ederim...

atistirmayi bende severim, durup durup midem kazinir, ama her atistirmak istedigimde su iciyorum artik. Bayaga ise yaradi. Artik midem kazinmiyor.

teşekkür ederim canım ilgine... ben bir ara elma sirkeli su içmeyi denedim ama devam edemedim malesef..sadece sabahları mı içiyorsunuz. yediklerime zaten dikkat ediyorum abur cubur , tatlı ile aram yoktur ama hareketsizlik beni öldürecek

Sirkeli su bende içmiyorum bir ara içmiştim midem çok kötü olmuştu. Ben elma sirkesini salatalarıma döküyorum.Birde elma sirkesinin doğalını almak lazım bazılarına sonradan asit katılıyormuş hiçbir işe yaramıyormuş.Üstünde doğal yazan elma sirkelerini almanızı tavsiye derim Ben doğanay marka %100 doğal elma sirkesi alıyorum. Suyumuda herzaman ılık ve sade içiyorum. İçine birşey katmadan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…