- 28 Ekim 2010
- 146
- 0
savagerose ccnm tebrık edıyorum senı harıkasın.
akşam bende öle yapıcam teyzemde ama irmik helvasına dayanamıyorum =)
bende öğlen yemeğinde şimdi yiycem
2 kepçe mercimek çorbası(bol pulbıberatıcam)
5-6 kaşık kadarda taze fasulye kıymalı
yarım domates,yrıms ltlık,az maydonoz dereotu
acaba yaklşık kaç kaloru eder bu mnu
yok canım ben o yaşı geçeli 5 sene oldugünaydın kızlar
akşam makarna salatası (mayonezsiz ama yoğurtlu) ve karpuz yedim ekmek yemiyorum ya sabah kalktım göbek dümdüz. faranjitim azdı yine.nezle de oldum. canım bişey istemiyor. buğün kaçabilirsem bi doktora gidicm artık.
sabah 4 altın çilek yedim simit aldım çay kaynamadığı için suyumu içiyorum.
çilek sen evlimiydin okuyordun ya aklımda öğrenci bekar olarak kalmış. yanlış hatırlamıyorsam yaşında 20 değil mi.şaşırdım kız ne zaman evlendin.
yaaaa, senin eşinin hazır cevaplığı beni çok güldürüyor, yanlış anlama tabiki banada söylense bende kırılırım ama ilk etapta komik geliyordiyet listeme uyuyorum ama kucuk kacamaklar yapiyorum...offf napiym...Ama bgn aynada kendimi kuculmus gordum, ince hissettim, esime soyledim, bi psikiatriste gorun, halusinasyon goruyosun dedi.
benimkide sabah tartıldı hah 2 kilo gitmiş dedi. ben ne dedim
eşler kabul etmek istemiyor. benimki de diyo hani neren vermiş diyo
evet yaaa, adanayı şimdi görsem o tadı bulamam heraldeÇileklipuding Benim önlisans canım Sağlık Hizmetleri MYO, ben de çok özlüyorum adanayı Şenaydı galiba Adanada çalışıyodu, bizim yerimize tadını çıkarsın oranın.
Dilberler sekisine git, bisiklet kirala, gazi paşada alış veriş yap, ne bileyim işte bizim yapamadıklarımızı yaparsın artık.evet kızlar Adanada yım.biz Barajyolunda oturuyoruz.tam öğrenci mekanı...sizinde duygu Cafe civarında çokça bulunduğunuzu tahmin edebiliyorum...çalışınca pek gezilmiyor ama işte akşamları yürüyüş yapıyoruz kızımla.haftasonuda temizlikten fırsat buldukça bişeyler yapıyorum...
Evet canım o civarda epeyce bulundum ikinci yılımda beyazevlerde oturdum, kampüse giderken duygu cafenin ordan binerdik Adananın turuncu minibüslerine.duygulandım yine ya. Ahhhh ahhh okul yılları.
250 mekik cezası aldımheeeeyyyyyt, nooluyo burdaaaa
kilo veremedim diyenlere 250 mekik ceza yazdimm.
Arkadaslar daha once de bahsetmistim. Benim 3-4 haftadir kilom 57.5de kaldi, sanirim direnc noktam 57.5. Ben bunu kirdigim anda hizlica verecegimi dusunuyorum, cido da ayni seyi anlatmis. Ama biraz sabir. 8-10 kiloyu 2-3 ayda almadik, 2-3 ayda da veremeyiz.
Hepinizden sabirli olmanizi, moral bozmamanizi, beyinlerinize olumsuz mesaj gondermemenizi rica ediyorum.
Ben cok hirslandim 57.5 dan dusucem, haftaya gorursunuz, gram da olsa vericem ve vermeye devam edicem, pes etmek yok. Az yiyin bisey ikram edildiginde az alin 2 tane veriolarsa 1 tane alip onun da yarisini yiyin, ise yarar.
savagerose ccnm tebrık edıyorum senı harıkasın.
akşam bende öle yapıcam teyzemde ama irmik helvasına dayanamıyorum =)
bende öğlen yemeğinde şimdi yiycem
2 kepçe mercimek çorbası(bol pulbıberatıcam)
5-6 kaşık kadarda taze fasulye kıymalı
yarım domates,yrıms ltlık,az maydonoz dereotu
acaba yaklşık kaç kaloru eder bu mnu
kızlar ya sizin menulere bakınca bna çok yemişim gibi geldiama okdr az yersem aykta duramam ben acaba çokmu yıyorum ki ben :/(
yok canım gayet iyi bir öğle yemeği menüsü olmuş
Kızlar marlim boulduya.bildiğiniz gii hala edt olamadım..doktorumu aradım oda gel dedi çok korkuyorum kötü bişe diyeceğinden..diğer topikleri okudumda..rahim filmi falan çekiliomus kist varl-ken galiba bende korkuyorum öyle bişey isticek diye...((varmı o filimden çektiren..
cnm inş. Ciddi bişiy değildir. Hemen kafana takma stres yapma cnm bir git doktora bakalım ne diyor. Inş. Güzel haberlerını alırız