Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

herkes gitti mi nerdesiniz kızlar
sıcaktan bayıldınız mı benim gibi
ben daha ara öğün yapmadım
bu arada geçmiş olsun pınar bişi yoktur inş panik yapma hemen canım

selam kızlar..
dün eşimle akşam yemekteydim ızgara köfte,kaşarlı mantar yedim akşam..
bu sabah mamaı içtim geldim işe..
öğle tavuk şiş biraz patates ve pilav yedim(3 çatal kadar)
akşam da arkadaşın doğumgünü var kadıköyde buluşcaz..mamaı da yanıma almamıştım ne yapcam bilmiyorum ama bişi yemesem iyi olcak dün de düzenim bozuldu hem öğle hem akşam yemiş oldum bir bira içerim yeter diyorum pasta falan yemem artık..
ya ben bu hafta da hiiç spor yapamadım yaaa:KK5:

Dün akşam yine eve geç gittiğim için akşam yemek yemedim, ama çok zor uyudum yaaa :KK59:, sadece biraz yoğurt yedim, sabahda geç uyandığım için kahvaltı hak getire... arada kaynadı. Su içip ağzıma birkaç kayısı attım sadece :KK50:. Öğlen yine yoğun ve stresli olduğum için yemek ne kadar yedim bilmiyorum :KK37: biraz tavuk + salatalık + domates, off yiyemedim hiç bir şey. ara biraz ceviz. Kızlar bugün çok az yedim ama metabolizmam yavaşlayacak diye korkuyorum :96:, yesen bir dert yemesen bir dert :KK52:. Akşam mekik çekmeyi planlıyorum, enerji kalırsa tabii :KK55:

16subardağı su içmişim bugun =)

şimdide2 kaysı 15 kiraaz yiyorum =) ara öğünüm geçe kaldı ama teyzemde fazla yememk için böle yptım =) teyzmeın helvalrına zor dayanıom ama yedıklerımın totomda toplancanı düşünerke yemesem iyi olur =)

16subardağı su içmişim bugun =)

şimdide2 kaysı 15 kiraaz yiyorum =) ara öğünüm geçe kaldı ama teyzemde fazla yememk için böle yptım =) teyzmeın helvalrına zor dayanıom ama yedıklerımın totomda toplancanı düşünerke yemesem iyi olur =)
hızlı içmiyorsundur umarım . yudum yudum içmek gerek suyu, yoksa direk mesaneye dolar ve dışarı atılır, iç organların ve kaslarına ulaşmaz, yavaş içmek lazım :nazar:

bende bugün doğru düzgün bişey yemedim, sabah 1 -2 pirinç patlağı, öğlen çok az makarna yanında barbunya salata yoğurt.. arada 1 pirinç patlağı daha.. akşama da salata ya da ızgara tavuk yicem
yeter artık gitsin bu kilolar

slm
bu gün yoğunluktan pek gelemedim
ara öğünüm yine fındıkla üzüm aldım iş yerine getirdim
rahat oluyor her sabah ara öğün derdine düşmüyorum

öğle yemeğimde çok hafifiti bakalım akşama Allah kerim

slm kızlar ara öğünde kaçırdım biraz
arkadaşım evden pohaça getirmiş 2 tane yedim

akşam 2 kaşık taze fasülye ve yoğurt yiycem

mesaim bitti gidiyorum artık herkese iyi akşamlar yarın görüşmek üzere
öpüldünüz :KK3: :KK3: :KK3:

Bgn cok youndum fazla giremedim. Cido, Pinar gecmis olsun sekerler.
Yeni arkadaslar, hosgeldiniz.
Bir hatirlatma yapayim sizin icin:
Pazartesi gunu kilo bildirim gunudur. Olusturdugum tabloda yeralmak isteyenler asagidaki bilgileri bana bildirsin lutfen. Ozel mesaj atabiliosaniz ozelle.
1-Baslangic kilosu (baslangic tarihi 25.04.2011)
2-Mevcut kilo (13.06.2011 sabahi uyandiktan ve tuvalete girdikten sonra, ac karnina tartilin)
3-Hedef kilo
4-Boy
Ara ogunde 1 tabak salata+3 adet grissini (cokmu :26: )
Ben yarin yokum, moral bozanlara mekik cezasi vermesi icin pinari gorevlendirdim :KK52:
Sevgiyle kalin, hafif kalin, hoscakalin :KK71:

Günaydın kızlar. Dün dağıttım ben. Eve gidince 3 tane mercimek köftesi yedim. Arkasından soda içtim. Akşam yemeğini çok geç yedim saat 22 falandı. Fırında alabalık vardı. Yarısını yedim ve salata. Hiç spor yapmadım. Sadece yatarken sirkeli su içtim. Çok yorgundum, bi kaç gündür uykusuz olunca kolumu bile kaldıracak halim yoktu. Sbah 2 dilim kepekli ekmekle kahvaltı yaptım.

günaydın kızlar.
düne eve gittim yattım ilaçlarımı kullanıyorum.
sabah 4 altın çilek yedim poğaça aldım işe gelirken birazdan yicem.

pinarcım aklına kötü şeyler getirme olumlu şeyler düşün.
aslında buğünde kolumu kaldıracak halim yok.çok yorgunum havada çok sıcak şimdiden terlemey başladım.

günaydın kızlar.
düne eve gittim yattım ilaçlarımı kullanıyorum.
sabah 4 altın çilek yedim poğaça aldım işe gelirken birazdan yicem.

pinarcım aklına kötü şeyler getirme olumlu şeyler düşün.
aslında buğünde kolumu kaldıracak halim yok.çok yorgunum havada çok sıcak şimdiden terlemey başladım.

herşeyin allahtan hayırlısı cnm.bakalım yarın gidicem.bu arada gunaydın.bende sabah kahvaltıda nesfit yedim.öğlende onu yicem sadece akşmalrı salata yada çorba yicem...tatile kadar böyle...

Günaydın kızlaaaaaaaar
bu gün çok kötü hissediyorum kendimi
hava çok sıcaktı uyuyamadım bir de ufaklık uyutmadı sabah kalkıp geldik bakalım nasıl akşam olacak :KK37:

akşam yemeğim : 1 kepçe çorba + fırında karnabahar
ara : keten tohumu ile yoğurt
kahvaltı : yarım sandviç ekmeğine kaşarlı tost + çay

bu arada kahvaltıda yemek için yulaf almayı düşünüyorum kullanan var mı? :26:

Günaydın kızlaaaaaaaar
bu gün çok kötü hissediyorum kendimi
hava çok sıcaktı uyuyamadım bir de ufaklık uyutmadı sabah kalkıp geldik bakalım nasıl akşam olacak :KK37:

akşam yemeğim : 1 kepçe çorba + fırında karnabahar
ara : keten tohumu ile yoğurt
kahvaltı : yarım sandviç ekmeğine kaşarlı tost + çay

bu arada kahvaltıda yemek için yulaf almayı düşünüyorum kullanan var mı? :26:

canım yulafı bilmiyrum ama .ben bugun nesfite başladım daha öncede kullanmıştım kesinlikle çok rahatlatıyor.kaçırrmıyorsun hiç...nesfit sade cnm..2 öğün yapıcam ben sabah ve öğle akşamada hafşif şeylerle geçriricem..

günaydın kızlar

akşm menüm: 2 tane biber dolması-1 kaşık makarna-badem salata 3 tane yedim
dün baya spor yaptım..
sabah :birr tost+çay

günaydın kızlar...rabbim hepimize sağlık versin gerisi hikaye...bende dün akşam yoğurt ve iki tane salatalık yedim.ama vücudum çöktü sanırım kolumu kaldıracak gücüm yoktu.9 olmadan uymuşum.işlerimin hepsi kaldı sabah kalkıp yaptım...vitamin alıcam bugün...sabah 1 yumurta yedim...kolay gelsin hepimize...

Son düzenleme:
X