- 11 Ocak 2011
- 213
- 0
acaba bu yazıyı benmi yazdım diye üye ismini tekrar baktım bende pazartesi başladım diyete:) kaç kilosun
84 kiloyum canım boyumda 1.63 önümde çoook uzun bir yol var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
acaba bu yazıyı benmi yazdım diye üye ismini tekrar baktım bende pazartesi başladım diyete:) kaç kilosun
Çok yaşa sen Simurgh.İlla senden bi ceza alınacak yani, başka türlü akıllanmıyoruz biz. Hadi bakalım kimdi kilo veremiyorum olmuyo diyenler, 250 mekik cezası geldi işte.
Kızlar hepimiz gram gramda olsa kilo vermeye başladık. Yaza zayıf olursak tabiki güzel olur ama şartmı yani. Yavaş yavaş veririz yaz olmasada kışa incecik oluruz inşallah. Şimdi aklınıza kışlık cici elbiseleri çizmeleri etekleri bluzları getirin. Yok yaz geldi hala kilo veremedim nasıl olsa kış geliyor bırakayım gitsin diye düşünmeyin. Kışında zayıf ve şık olalım
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.
inşallah hepberaber vericez bu kiloları.
herkes sölesin bakim ne kadar litre su içtiniz. havada sıcak zaten benim şimdiden 1.5 litre suyum bitti.
su hayattır su için su içirin.
zaten akşama kadar masabaşı hareketsiz bi lavaboya bazen fotokobiye kalkıyoz dimi. normal bence kilo veriyoruz.[/QUOT
hoşbulduk çidocum
ben şimdiliik 6 bardak su içtim yanı 1ltyı azıcık geçti 2 fincanda yeşil çayım var .ama akşam teyzeme gidince napıcamı bılemıyorum o içli köfteler helvalar börekler koycak onume annemde orda yemıon bişyi die yiyo ömrumu =)
bende artık içli köfte 1 tane yerım ama diğerlierne el uzatmıcam hiç çaktırmadan koyarım geri = ) gitmeden bolbol su içim oraya =) azıcıkda ayran içerim tmmdır az kalorılı atltmaya çlşıcam akşmda yıyceklermı düşünürsem öğlenı çok hafıf tutmam lazım.
kızlar bu kalorı nasıl hesaplanıyo.banada yardımcı olun
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.
inşallah hepberaber vericez bu kiloları.
herkes sölesin bakim ne kadar litre su içtiniz. havada sıcak zaten benim şimdiden 1.5 litre suyum bitti.
su hayattır su için su içirin.
zaten akşama kadar masabaşı hareketsiz bi lavaboya bazen fotokobiye kalkıyoz dimi. normal bence kilo veriyoruz.[/QUOT
hoşbulduk çidocum
ben şimdiliik 6 bardak su içtim yanı 1ltyı azıcık geçti 2 fincanda yeşil çayım var .ama akşam teyzeme gidince napıcamı bılemıyorum o içli köfteler helvalar börekler koycak onume annemde orda yemıon bişyi die yiyo ömrumu =)
bende artık içli köfte 1 tane yerım ama diğerlierne el uzatmıcam hiç çaktırmadan koyarım geri = ) gitmeden bolbol su içim oraya =) azıcıkda ayran içerim tmmdır az kalorılı atltmaya çlşıcam akşmda yıyceklermı düşünürsem öğlenı çok hafıf tutmam lazım.
kızlar bu kalorı nasıl hesaplanıyo.banada yardımcı olun
hoşgeldin aramıza
internetten falan kolayca bulabilirsin kapsamlı bir kalori cetvelini çıktı al çantada yanında taşı ona bakarak kolayca yaklaşık kalori hesabı yapabilirsiniz
benim çantamda dilara koçak'ın iyi yaşam günlüğü var onu taşıyorum yanımda içinde kalori cetveli, porsiyon bilgileri var çok iyi oluyo
bazı arkadaşlar kalori hesabı yapıyor. internetten kalori cetveli indirdiler sanırım. ama ben yapamam
zor iş bana göre. yapana bravo derim. kalori hesaplama cetveline kilonu falan yazıyordun o sana günlük kaç kalori alman geektiğini yazıyor. sende yediklerini hesaplayarak gidiyorsun. bildiğim kadarıyla.google amcadan bir araştır istersen.
bazı arkadaşlar kalori hesabı yapıyor. internetten kalori cetveli indirdiler sanırım. ama ben yapamam
zor iş bana göre. yapana bravo derim. kalori hesaplama cetveline kilonu falan yazıyordun o sana günlük kaç kalori alman geektiğini yazıyor. sende yediklerini hesaplayarak gidiyorsun. bildiğim kadarıyla.google amcadan bir araştır istersen.
kızlar müdürümden bi izin isteyim bakalım öğleden sonra için evde biraz yatayım pek iyi değilim de.
afiyet olsun.
kızlar müdürümden bi izin isteyim bakalım öğleden sonra için evde biraz yatayım pek iyi değilim de.
afiyet olsun.
hoşgeldin aramıza
internetten falan kolayca bulabilirsin kapsamlı bir kalori cetvelini çıktı al çantada yanında taşı ona bakarak kolayca yaklaşık kalori hesabı yapabilirsiniz
benim çantamda dilara koçak'ın iyi yaşam günlüğü var onu taşıyorum yanımda içinde kalori cetveli, porsiyon bilgileri var çok iyi oluyo
sağol canım bende bir deneyeyım şu kalori hesaplamayı bakalım nasıl olcak.
kızlar akşam kardeşimin mezuniyet törenindeydim
ordovr börek kağıt kebabı tatlı ne arasan vardı
ben ordövrdeki 1 kaşık patlıcan salatsını, 1-2 çatal pilavı kebabında bezelyelerini ve bikaç parça etini yedim içeçk olarak ayran içtim gelen meyve tabağından da 2-3 erik yedim tatlıya böreğe dokunmadım bile
sabah aynı kahvaltıyı yaptım, ara iki erik
öğleyi evden getiriyodum akşam yokum diye bişi yapmamıştım hafif bişi düşünüyorum bakalım ne yicem