Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

acaba bu yazıyı benmi yazdım diye üye ismini tekrar baktım bende pazartesi başladım diyete:) kaç kilosun

:KK9::KK9::KK9:84 kiloyum canım boyumda 1.63 önümde çoook uzun bir yol var

wa__84__024h00000g00MDAwMDA4fDIwNzk2MTBoYXxTYWImIzMwNTtS.gif
[/B]

Kızlar hepimiz gram gramda olsa kilo vermeye başladık. Yaza zayıf olursak tabiki güzel olur ama şartmı yani. Yavaş yavaş veririz yaz olmasada kışa incecik oluruz inşallah. Şimdi aklınıza kışlık cici elbiseleri çizmeleri etekleri bluzları getirin. Yok yaz geldi hala kilo veremedim nasıl olsa kış geliyor bırakayım gitsin diye düşünmeyin. Kışında zayıf ve şık olalım:KK64:

kızlar 60 a inince kendimi ödüllendiricem çok güzel bir hedef koydum tartıda 60 ı gördüğüm an
kendime dev bir bütçe ayırdım onunla doya doya alışveriş yapıcam :KK52:
güzel güzel giyinip salına salına gezicem
:21:

Kızlar hepimiz gram gramda olsa kilo vermeye başladık. Yaza zayıf olursak tabiki güzel olur ama şartmı yani. Yavaş yavaş veririz yaz olmasada kışa incecik oluruz inşallah. Şimdi aklınıza kışlık cici elbiseleri çizmeleri etekleri bluzları getirin. Yok yaz geldi hala kilo veremedim nasıl olsa kış geliyor bırakayım gitsin diye düşünmeyin. Kışında zayıf ve şık olalım:KK64:

kesinlikle katılıyorumm sana, beynimize öyle bir işlemişler ki yazın zayıf ol kışın nasıl olursan ol fark etmez gibi, resmen kısır döngü içindeyiz artık buna bir son deme vakti

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.

inşallah hepberaber vericez bu kiloları.
herkes sölesin bakim ne kadar litre su içtiniz. havada sıcak zaten benim şimdiden 1.5 litre suyum bitti.
su hayattır su için su içirin.

zaten akşama kadar masabaşı hareketsiz bi lavaboya bazen fotokobiye kalkıyoz dimi. normal bence kilo veriyoruz.[/QUOT

hoşbulduk çidocum
ben şimdiliik 6 bardak su içtim yanı 1ltyı azıcık geçti 2 fincanda yeşil çayım var .ama akşam teyzeme gidince napıcamı bılemıyorum:KK43: o içli köfteler helvalar börekler koycak onume annemde orda yemıon bişyi die yiyo ömrumu =)

bende artık içli köfte 1 tane yerım ama diğerlierne el uzatmıcam hiç çaktırmadan koyarım geri = ) gitmeden bolbol su içim oraya =) azıcıkda ayran içerim tmmdır az kalorılı atltmaya çlşıcam akşmda yıyceklermı düşünürsem öğlenı çok hafıf tutmam lazım.

kızlar bu kalorı nasıl hesaplanıyo.banada yardımcı olun

Benim eşim 5 yıldızlı bir otelde bilgi işlem sorumlusu olarak çalışıyor. Kış dönemi otelde sürekli canlı müzik çeşitli aktiviteler personel geceleri yapılıyor. Eşim hep söyler gel gel diye inanın sırf giydiklerim yakışmıyor diye gitmiyorum.Ama bu kış öyle olmayacak kilo verip süslenip oğlumuda alıp gidicem her eğlenceye.

bazı arkadaşlar kalori hesabı yapıyor. internetten kalori cetveli indirdiler sanırım. ama ben yapamam
zor iş bana göre. yapana bravo derim. kalori hesaplama cetveline kilonu falan yazıyordun o sana günlük kaç kalori alman geektiğini yazıyor. sende yediklerini hesaplayarak gidiyorsun. bildiğim kadarıyla.google amcadan bir araştır istersen.

kızlar müdürümden bi izin isteyim bakalım öğleden sonra için evde biraz yatayım pek iyi değilim de.
afiyet olsun.

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.

inşallah hepberaber vericez bu kiloları.
herkes sölesin bakim ne kadar litre su içtiniz. havada sıcak zaten benim şimdiden 1.5 litre suyum bitti.
su hayattır su için su içirin.

zaten akşama kadar masabaşı hareketsiz bi lavaboya bazen fotokobiye kalkıyoz dimi. normal bence kilo veriyoruz.[/QUOT

hoşbulduk çidocum
ben şimdiliik 6 bardak su içtim yanı 1ltyı azıcık geçti 2 fincanda yeşil çayım var .ama akşam teyzeme gidince napıcamı bılemıyorum:KK43: o içli köfteler helvalar börekler koycak onume annemde orda yemıon bişyi die yiyo ömrumu =)

bende artık içli köfte 1 tane yerım ama diğerlierne el uzatmıcam hiç çaktırmadan koyarım geri = ) gitmeden bolbol su içim oraya =) azıcıkda ayran içerim tmmdır az kalorılı atltmaya çlşıcam akşmda yıyceklermı düşünürsem öğlenı çok hafıf tutmam lazım.

kızlar bu kalorı nasıl hesaplanıyo.banada yardımcı olun

hoşgeldin aramıza
internetten falan kolayca bulabilirsin kapsamlı bir kalori cetvelini çıktı al çantada yanında taşı ona bakarak kolayca yaklaşık kalori hesabı yapabilirsiniz
benim çantamda dilara koçak'ın iyi yaşam günlüğü var onu taşıyorum yanımda içinde kalori cetveli, porsiyon bilgileri var çok iyi oluyo

bazı arkadaşlar kalori hesabı yapıyor. internetten kalori cetveli indirdiler sanırım. ama ben yapamam
zor iş bana göre. yapana bravo derim. kalori hesaplama cetveline kilonu falan yazıyordun o sana günlük kaç kalori alman geektiğini yazıyor. sende yediklerini hesaplayarak gidiyorsun. bildiğim kadarıyla.google amcadan bir araştır istersen.

sağol cnm teşekkür ederim.

ama yemekleri kendimiz yapmayınca zor.burda abla yemek yapıyor ve sebzelere dahi margarin koyuyor lezzet veriyormuş:KK43:pöf margarınsız yemk yemıolarmış burdakıler

çidocum yaklaşık hesap yapıyorum tam yapmak imkansız zaten ama günlük 1200-1300 kal civarını geçmemeye özen gösteriyorum bu da beni frenliyo
bu arada geçmiş olsun

kızlar müdürümden bi izin isteyim bakalım öğleden sonra için evde biraz yatayım pek iyi değilim de.
afiyet olsun.

Çok geçmiş olsun salgın mı var ne herkes hasta bende kaptım şifayı raporluyum dr. bol bol dinlen dedi..İnşallah izin alırsında gidersin

wa__84__024h00000g00MDAwMDA4fDIwNzk2MTBoYXxTYWImIzMwNTtS.gif

afiyet olsun.

geçmiş olsun canım acil şifalar

hoşgeldin aramıza
internetten falan kolayca bulabilirsin kapsamlı bir kalori cetvelini çıktı al çantada yanında taşı ona bakarak kolayca yaklaşık kalori hesabı yapabilirsiniz
benim çantamda dilara koçak'ın iyi yaşam günlüğü var onu taşıyorum yanımda içinde kalori cetveli, porsiyon bilgileri var çok iyi oluyo

sağol canım bende bir deneyeyım şu kalori hesaplamayı bakalım nasıl olcak.

kızlar akşam kardeşimin mezuniyet törenindeydim
ordovr börek kağıt kebabı tatlı ne arasan vardı
ben ordövrdeki 1 kaşık patlıcan salatsını, 1-2 çatal pilavı kebabında bezelyelerini ve bikaç parça etini yedim içeçk olarak ayran içtim gelen meyve tabağından da 2-3 erik yedim tatlıya böreğe dokunmadım bile :KK9:
sabah aynı kahvaltıyı yaptım, ara iki erik
öğleyi evden getiriyodum akşam yokum diye bişi yapmamıştım hafif bişi düşünüyorum bakalım ne yicem

Kızlar ben de başladığımızdan beri 4,9 kg verdim. Gerçi ben bölgesel zayıflamaya da gidiyorum ama düzenli gidemediğim için onun etkisi pek yok. Benim yöntemim şu:
Herşeyi ye ama daha önce yediğinin yarısını ye. Yemin edeirm baklava bile yiyorum öğleden sonra ama eskiden 4 dilim yiyor idiysem şimdi 2 dilim; 2 yiyor idiysem 1 dilim. Bir de akşam yemeğinden sonra kesinlikle meyve dışında birşey yemiyorum. Hain kocam past aişle azdırırsa beni haftada en fazla bir kere incecik bir dilim yiyorum. Ha bir de şekeri ve kahvaltı hariç ekmeği kestim.

öğle yemeğim : yarım sandviç ekmeğine peynir domates maydanoz + 2 bardak ayran (hepsi bu hiç yememiş gibiyim):44:

kızlar akşam kardeşimin mezuniyet törenindeydim
ordovr börek kağıt kebabı tatlı ne arasan vardı
ben ordövrdeki 1 kaşık patlıcan salatsını, 1-2 çatal pilavı kebabında bezelyelerini ve bikaç parça etini yedim içeçk olarak ayran içtim gelen meyve tabağından da 2-3 erik yedim tatlıya böreğe dokunmadım bile :KK9:
sabah aynı kahvaltıyı yaptım, ara iki erik
öğleyi evden getiriyodum akşam yokum diye bişi yapmamıştım hafif bişi düşünüyorum bakalım ne yicem

savagerose ccnm tebrık edıyorum senı harıkasın.

akşam bende öle yapıcam teyzemde ama irmik helvasına dayanamıyorum =)

bende öğlen yemeğinde şimdi yiycem

2 kepçe mercimek çorbası(bol pulbıberatıcam)
5-6 kaşık kadarda taze fasulye kıymalı
yarım domates,yrıms ltlık,az maydonoz dereotu

acaba yaklşık kaç kaloru eder bu mnu

X