canım sende de durum aynı desene, aç kalmamıza rağmen hiç kilo veremedik yaaa yaz geldi bile
poffffffffffffffffffffffffffffff
Kızlar merhaba, bende masa başı işindeyim bu yüzden basenler aldı başını gitti.Pazartesi başladım diyete,neler olacak bakalımmm... Bu zorlu yoldaa hepimize başarılarr:97:
bu gün arkadaşlar manken gibi oldum dedi
ay iltifat duymak ne güzel
hem zayıfladıkça kendimi daha iyi hissediyorum
ama bakıyorum bazı arkadaşlar karamsar biraz sabırlı olalım canım yavaş yavaş gider inş
ara öğünüm : 5-6 fındık biraz kuru üzüm
bol bol suyumu içiyorum
Hoşgeldin aramıza.Hep beraber çok zayıflıycaz.Çok zayıflayamasak bile kışın olduğumuz kilodan daha az bir kiloyla yazı geçiririz
oooooo bakıyorum moraller gitmiş kızlar. İşi önce beynimizde çözücez, olmuyo dersek olmaz. Olucak toparlanalım, beyin gücünü unutmayalım. Çido, Simurgh, pasta nerdesiniz hadi toparlayalım topiği. Aaa ben size kızımın emeklemeye başladığını söyleyecektim, unutmuşum. Epeydir uğraşıyodu ama beceremiyodu benim küçük tembelim, dün akşam oyuncağına yetişmeye çalışıyodu baktık emekleye emekleye gidiyo.Kendi de çok sevindi. öyle bi gülüyo ki görmelisiniz. Tabi bu durumda bana extra iş çıkıyo. Artık arkasından koşturur dururum. Fena da olmaz hani.
canım kaç aylık bebişin
sana da spor olur işte fena mı :))
moralimiz gitti evet 62 yi görünce tartıda bi çikolata yiyip moralimi düzeltesim geldi
yok yoook çikolata falan sırf yağğ, sakın inanmayın öykk hiç yenir mi o beee :44:
[sıze="2"][ı]kızlar merhaba, bende masa başı işindeyim bu yüzden basenler aldı başını gitti.pazartesi başladım diyete,neler olacak bakalımmm... Bu zorlu yoldaa hepimize başarılarr:97: [/ı][/sıze]