canım nerden başvuruyosun bu sınava
barışırım ama hediyemi isterim diyorsun. nasıl yapıyorsun bende yapım bari.
normalde 7 de falan çıkıyoruz, belli olmuyor, 6 da çıkmamız mucize gibi oluyornormal mesai bitimi saat kaçta canım?
Bizim işyerinde öyle bir durum söz konusu olmuyor hiç.
bankacı canımMuhasebeci misin canım?
katılıyorum, yattığın yerden kilo verilmiyorben denedim. bence spor kampanyalarına bak hem daha uygun oluyorlar hem de daha etkili. ama yok spora gitmem yattığım yerden zayıflıcam diyorsan parana yazık olur yine de denemek istiyorsan sen bilirsin.
Spora yüklen biraz incelirsin en azındanuff ya kızlar ben ayın 20 sinde tatile çıkıyorum ve hala kilo hiç vereemdim..sinirlerim bozuldu..ve regli de olmadım ya tatildeyken olursam.tam bir fiyasko yanaii
ben işletme mezunuyum, 2005 te mezun oldum, senin hangi bölüm? çok özledim adanayı ve öğrenciliğimiCanım ben de ünv. Adana da okudum 2002 mezunuyum. Hangi bölüm okudun kaç mezunusun.
Etme tabi ya yazık enişteye..ay kıyamam benimki de gelmiş akşam bana günah çıkarıyor..bak canım ben ilgilenmiyorum araştırmıyorum sanma araştırdım netten bir kutu vardı içinde her güne özel söz varmış fikir güzel gibi geldi ama içindeki sözler çok dandikti ben de almadım diyor..ama bak fikir güzelmiş o fikri alıp sözler sen yazsaydın dedim..ben 100 tane sözü nerden bulam canım diyor..tamam dedim kalsın kalsın..ben seni böyle de seviyom
1 porsiyon dönerin kalorisine bakmıştık eşimle, 1000 kaloriden yüksekti sanırımkızlar öğlen benim dışımda herkes güzel yemiş. ben yine çeyrek dönere talim.
dışarı çıkmayınca tek yiyeceğim şey napim mecburum.
buz gibi karpuz olsa da yesek:)
bende diyom taşpasta ne? nasıl yapılıyo :26: ?anaaaaam yaş yazacağıma taş yazmışım çok komik olmuş
bende bikinili halimi çektimBen telefonumla şimdiki halimi çektim zayıflarsam bende koyucam buraya resimlerimi. Geçen eşim telefonuma bakarken açtı bunlar ne diyor zayıflayınca karşılaştırma yapıcam dedim. Allah akıl fikir versin diyo bana
bende çabuk parlıyorum, bu huyumu hiç sevmiyorum, eşim diyor ki içimdekileri bitirme, hırpalama ilişkimizi. yapı meselsesi işte. benim eşimin en sevmediğim huyu çooooooooook inatçı olması, offff çok iyi anlaşırız ama bir bakmışsın ufak bşr meselede ayak diretiyor. Beni çıldırtıyor :95:hadi kızlar herkes eşlerinde en sevmediği huyu yazsın..benimki çabuk parlar ağzından çıkanı kulağı duymaz.sonrada pişman olur ama o söylediği sözler yeter yai..
benimki çok dağınıktır 40 tane kıyafeti bir günde giyer
bir de aklında birşey varsa başka birşeye kolay kolay odaklanamaz beni sinir eder bu huyu
iyi akşamlar arkadaşlar...
ayy bende öyleyim, dağınığım, günde 40 tane kıyafet değiştiririm , birçok şeye kolay kolay odaklanamam :96:, aman dandik bir karakterim varbenimki çok dağınıktır 40 tane kıyafeti bir günde giyer
bir de aklında birşey varsa başka birşeye kolay kolay odaklanamaz beni sinir eder bu huyu
Gunaydin guzel topigimizin guzel hanimlariiii
Aksam menum: 1 tabak salata+1 porsiyon karnabahar haslama
amaaaa yatmadan once 1 waffle yedim bol meyveli, az cikolatali
Sabah 1 kupa fincan nesfit(yagsiz sut ile)
diyet listeme uyuyorum ama kucuk kacamaklar yapiyorum...offf napiym...Ama bgn aynada kendimi kuculmus gordum, ince hissettim, esime soyledim, bi psikiatriste gorun, halusinasyon goruyosun dedi.
ben işletme mezunuyum, 2005 te mezun oldum, senin hangi bölüm? çok özledim adanayı ve öğrenciliğimi
Çileklipuding Benim önlisans canım Sağlık Hizmetleri MYO, ben de çok özlüyorum adanayı Şenaydı galiba Adanada çalışıyodu, bizim yerimize tadını çıkarsın oranın.