Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

barışırım ama hediyemi isterim diyorsun. nasıl yapıyorsun bende yapım bari.

cnm valla zor olmuyor ben kzınca kolay barışamıyorum .oda takla atıyo karşımda barışmak için beni dışarı çıkaryıyor sevdiğim şeyleri alıyo yapıo..bende hala surat tabi.illallah getirtiyorum.bi daha asla sana bişey söylemicem diyo neler çektiriyorsun bana diyor.ama çektikleini unutuyro tabi sonra yine yapıyor..

normal mesai bitimi saat kaçta canım?
Bizim işyerinde öyle bir durum söz konusu olmuyor hiç.
normalde 7 de falan çıkıyoruz, belli olmuyor, 6 da çıkmamız mucize gibi oluyor

Muhasebeci misin canım?
bankacı canım

ben denedim. bence spor kampanyalarına bak hem daha uygun oluyorlar hem de daha etkili. ama yok spora gitmem yattığım yerden zayıflıcam diyorsan parana yazık olur yine de denemek istiyorsan sen bilirsin.
katılıyorum, yattığın yerden kilo verilmiyor

uff ya kızlar ben ayın 20 sinde tatile çıkıyorum ve hala kilo hiç vereemdim..sinirlerim bozuldu..ve regli de olmadım ya tatildeyken olursam.tam bir fiyasko yanaii
Spora yüklen biraz incelirsin en azından

Canım ben de ünv. Adana da okudum 2002 mezunuyum. Hangi bölüm okudun kaç mezunusun.
ben işletme mezunuyum, 2005 te mezun oldum, senin hangi bölüm? çok özledim adanayı ve öğrenciliğimi

kızlar öğlen benim dışımda herkes güzel yemiş. ben yine çeyrek dönere talim.
dışarı çıkmayınca tek yiyeceğim şey napim mecburum.
buz gibi karpuz olsa da yesek:)
1 porsiyon dönerin kalorisine bakmıştık eşimle, 1000 kaloriden yüksekti sanırım

anaaaaam yaş yazacağıma taş yazmışım çok komik olmuş
bende diyom taşpasta ne? nasıl yapılıyo :26: ?

bende bikinili halimi çektim , Allahım bi incelsem :18:

hadi kızlar herkes eşlerinde en sevmediği huyu yazsın..benimki çabuk parlar ağzından çıkanı kulağı duymaz.sonrada pişman olur ama o söylediği sözler yeter yai..
bende çabuk parlıyorum, bu huyumu hiç sevmiyorum, eşim diyor ki içimdekileri bitirme, hırpalama ilişkimizi. yapı meselsesi işte. benim eşimin en sevmediğim huyu çooooooooook inatçı olması, offff çok iyi anlaşırız ama bir bakmışsın ufak bşr meselede ayak diretiyor. Beni çıldırtıyor :95:

benimki çok dağınıktır 40 tane kıyafeti bir günde giyer
bir de aklında birşey varsa başka birşeye kolay kolay odaklanamaz beni sinir eder bu huyu

benimki çok dağınıktır 40 tane kıyafeti bir günde giyer
bir de aklında birşey varsa başka birşeye kolay kolay odaklanamaz beni sinir eder bu huyu
ayy bende öyleyim, dağınığım, günde 40 tane kıyafet değiştiririm , birçok şeye kolay kolay odaklanamam :96:, aman dandik bir karakterim var

Gunaydin guzel topigimizin guzel hanimlariiii
Aksam menum: 1 tabak salata+1 porsiyon karnabahar haslama
amaaaa yatmadan once 1 waffle yedim bol meyveli, az cikolatali
Sabah 1 kupa fincan nesfit(yagsiz sut ile)

Gunaydin guzel topigimizin guzel hanimlariiii
Aksam menum: 1 tabak salata+1 porsiyon karnabahar haslama
amaaaa yatmadan once 1 waffle yedim bol meyveli, az cikolatali
Sabah 1 kupa fincan nesfit(yagsiz sut ile)

günaydın kızlar
akşam makarna salatası (mayonezsiz ama yoğurtlu) ve karpuz yedim ekmek yemiyorum ya sabah kalktım göbek dümdüz. faranjitim azdı yine.nezle de oldum. canım bişey istemiyor. buğün kaçabilirsem bi doktora gidicm artık.
sabah 4 altın çilek yedim simit aldım çay kaynamadığı için suyumu içiyorum.
çilek sen evlimiydin okuyordun ya aklımda öğrenci bekar olarak kalmış. yanlış hatırlamıyorsam yaşında 20 değil mi.şaşırdım kız ne zaman evlendin.

diyet listeme uyuyorum ama kucuk kacamaklar yapiyorum...offf napiym...Ama bgn aynada kendimi kuculmus gordum, ince hissettim, esime soyledim, bi psikiatriste gorun, halusinasyon goruyosun dedi.

diyet listeme uyuyorum ama kucuk kacamaklar yapiyorum...offf napiym...Ama bgn aynada kendimi kuculmus gordum, ince hissettim, esime soyledim, bi psikiatriste gorun, halusinasyon goruyosun dedi.

eşler kabul etmek istemiyor. benimki de diyo hani neren vermiş diyo

Günaydın herkese

Akşam yarım porisyon az yağmı makarna, bol salata biraz patlıcan ezme, yarım porsiyon karpuz yedim,
Sabah standart kahvaltımı yaptım, şekersiz çayımı içiyorum.....

ben işletme mezunuyum, 2005 te mezun oldum, senin hangi bölüm? çok özledim adanayı ve öğrenciliğimi

Çileklipuding Benim önlisans canım Sağlık Hizmetleri MYO, ben de çok özlüyorum adanayı Şenaydı galiba Adanada çalışıyodu, bizim yerimize tadını çıkarsın oranın.

Son düzenleme:
Çido geçmiş olsun canım. Mevsimsel geçişler mahvediyo. Bişeyi yanlış yapıyorum kızlar galiba. 3,5 kilo gitti, pantolonlar, etekler düşüyo ama görünüşte değişen hiçbişey yok. Sanki aynı kiloda duruyo gibiyim, anlamadım gitti. Neyse akşam 2 kaşık taze fasulye,2 kaşık pilav, ve salata yedim, ekmek yok. 1 tane haşlanmış mısır yedim. 150 tane ip atladım. 35 tane mekik çektim,50 şer defa duvara vurdum ,kol bacak egzersizleri falan yaptım. Yatarken sirkeli su içtim. Sabah da sirkeli su içtim. 2 dilim ekmekle kahvaltı yaptım. Hergün eve yürüyerek gidiyorum. Haşlanmış mısırın diyete zararı var mı acaba , çok seviyorum yemesemmi. Bu arada dün Çidonun limonlu çayını denedim, sıcak suya limon doğradım, küçük bir çubuk tarçın ve biberiye dalları koydum .Çok değişik ve güzel bir lezzetti tavsiye ederim.

Son düzenleme:
kızlar moralim çok bozuk
abur cuburu tamamen kestim, yediklerime dikkat ediyorum sebze ağırlıklı besleniyorum ama kilo veremiyorum
bugün sabah tartıldım zaten şişlik hissettim kendimde ve 62 çıktım yine

evet kızlar Adanada yım.biz Barajyolunda oturuyoruz.tam öğrenci mekanı...sizinde duygu Cafe civarında çokça bulunduğunuzu tahmin edebiliyorum...çalışınca pek gezilmiyor ama işte akşamları yürüyüş yapıyoruz kızımla.haftasonuda temizlikten fırsat buldukça bişeyler yapıyorum...

günaydın kızlar
akşam bir kase çorba az karpuz yedim...sabah 1 yumurta yedim.akşam cafeye gittik kardeşimle fal baktırdık stres attık hehe:)
salladı işte maksat muhabbet...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…