- 16 Şubat 2011
- 1.249
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet kızlar Adanada yım.biz Barajyolunda oturuyoruz.tam öğrenci mekanı...sizinde duygu Cafe civarında çokça bulunduğunuzu tahmin edebiliyorum...çalışınca pek gezilmiyor ama işte akşamları yürüyüş yapıyoruz kızımla.haftasonuda temizlikten fırsat buldukça bişeyler yapıyorum...
selam kızlar
akşma menüm:1 karnıyarık küçük,1 kaşık pilav,1 kase çorba içtim ve 1 dilim ekmek yedim..
yemekten sonra tartıldım ama kilom 62 olmuş çıldırdım resmen ya..
2 kilo fazla almışım birde ya
Evet canım o civarda epeyce bulundum ikinci yılımda beyazevlerde oturdum, kampüse giderken duygu cafenin ordan binerdik Adananın turuncu minibüslerine.duygulandım yine ya. Ahhhh ahhh okul yılları.
kızlar bugün bi çoğumuz fazlalıkla geldik neden böyle olduk yaa hem dikkat ediyoruz hem kilo veremiyoruz
neyi yanlış yapıyoruz acaba
ara öğünleri mi azaltsak napsak bilmiyorum ki?
Dün saat 15.00 de 4 tane badem 15.30 da 1 kayısı 3 erik yedim.saat 17.00 de yoğurt ve içene altınbaşak yulfalılardan koydum yedim..
Acaba fazla mı abartıyorumm
bilmiyorum canım, ben bugün öğle yemeğinden sonra akşama doğru ara öğünü de yedikten sonra hiçbişey yememeyi düşünüyorum. Nasıl olur sence
akşam yemeğinide yemelisin canım,en azından sadece salata veya yoğurt 2 dilim ekmekle.
öyle yaparım sadece salata yoğurt falan.. Sende altıbaşağı azalt madem :) 62 tavşanı olmuşuz ikimizde çok fenaa, 55 olunca çok kilo aldım diye sızlandığım günleri özledimmm
ara öğünleri mi azaltsak napsak bilmiyorum ki?
Dün saat 15.00 de 4 tane badem 15.30 da 1 kayısı 3 erik yedim.saat 17.00 de yoğurt ve içene altınbaşak yulfalılardan koydum yedim..
Acaba fazla mı abartıyorumm
bende 3-4 haftadir sabit, hic kilo veremiyorum, 59.5 den 57.5 e indim bi, sonra kaldim..Ama guveniyorum kendime, onumde 4 hafta var, hedef koydum.Oglen ve aksam ana ogunum salata, salatanin yaninda da 2 kofte ya da 2-3 parca haslanmis et veya sebze yiyorum.
sabahları kahvaltı yapıyorum öğle çorba ve yoğurt akşamlarıda dikkat etmeme rağmen 1 gram bile verememişim
sabah dayanamadım tartıldım çok moralim bozuldu
şeytan diyo herkes gibi ye sende nasıl olsa bi değişiklik yok