Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

selam kızlar

akşma menüm:1 karnıyarık küçük,1 kaşık pilav,1 kase çorba içtim ve 1 dilim ekmek yedim..
yemekten sonra tartıldım ama kilom 62 olmuş çıldırdım resmen ya..
2 kilo fazla almışım birde ya:KK14:

ELMA KABUĞU HER DERDE DEVA
Kas erimesi üzerinde çalışan Doktor Christopher Adams, araştırmaları sırasında erimeye engel olan ve yaşlıları dinç tutan bir kimyasal tespit etti. Daha sonra bu etkiye yol açtığını tahmin ettiği 130 ayrı kimyasalı inceleyen Adams, sonunda bu mucizevi kimyasalın ursolik asit olduğunu saptadı. Bilim adamı daha sonra fareler üzerinde yaptığı deneylerde asitin kasları güçlendirmesinin yanı sıra kolestrolü ve damar tıkanıklığına sebep olan yağların vücuttaki oranını düşürdüğünü gördü. Doktorlar günde kabuğuyla beraber bir elma yenmesini tavsiye ederken, bu asitin yaban mersini, kuru erik, fesleğen ve kekikte de bulunduğu belirtildi.

evet kızlar Adanada yım.biz Barajyolunda oturuyoruz.tam öğrenci mekanı...sizinde duygu Cafe civarında çokça bulunduğunuzu tahmin edebiliyorum...çalışınca pek gezilmiyor ama işte akşamları yürüyüş yapıyoruz kızımla.haftasonuda temizlikten fırsat buldukça bişeyler yapıyorum...

Evet canım o civarda epeyce bulundum ikinci yılımda beyazevlerde oturdum, kampüse giderken duygu cafenin ordan binerdik Adananın turuncu minibüslerine.duygulandım yine ya. Ahhhh ahhh okul yılları.

selam kızlar

akşma menüm:1 karnıyarık küçük,1 kaşık pilav,1 kase çorba içtim ve 1 dilim ekmek yedim..
yemekten sonra tartıldım ama kilom 62 olmuş çıldırdım resmen ya..
2 kilo fazla almışım birde ya:KK14:

kızlar bugün bi çoğumuz fazlalıkla geldik neden böyle olduk yaa :KK43: hem dikkat ediyoruz hem kilo veremiyoruz
neyi yanlış yapıyoruz acaba

Evet canım o civarda epeyce bulundum ikinci yılımda beyazevlerde oturdum, kampüse giderken duygu cafenin ordan binerdik Adananın turuncu minibüslerine.duygulandım yine ya. Ahhhh ahhh okul yılları.

bende duygu cafenin oralarda oturuyorum.Evet turuncu Balcalı dolmuşları.bende şimdi onlarla işe geliyorum:)

kızlar bugün bi çoğumuz fazlalıkla geldik neden böyle olduk yaa :KK43: hem dikkat ediyoruz hem kilo veremiyoruz
neyi yanlış yapıyoruz acaba

ara öğünleri mi azaltsak napsak bilmiyorum ki?

Dün saat 15.00 de 4 tane badem 15.30 da 1 kayısı 3 erik yedim.saat 17.00 de yoğurt ve içene altınbaşak yulfalılardan koydum yedim..
Acaba fazla mı abartıyorumm

Dün saat 15.00 de 4 tane badem 15.30 da 1 kayısı 3 erik yedim.saat 17.00 de yoğurt ve içene altınbaşak yulfalılardan koydum yedim..

bilmiyorum canım, ben bugün öğle yemeğinden sonra akşama doğru ara öğünü de yedikten sonra hiçbişey yememeyi düşünüyorum. nasıl olur sence

bilmiyorum canım, ben bugün öğle yemeğinden sonra akşama doğru ara öğünü de yedikten sonra hiçbişey yememeyi düşünüyorum. Nasıl olur sence

akşam yemeğinide yemelisin canım,en azından sadece salata veya yoğurt 2 dilim ekmekle.

akşam yemeğinide yemelisin canım,en azından sadece salata veya yoğurt 2 dilim ekmekle.

öyle yaparım sadece salata yoğurt falan.. sende altıbaşağı azalt madem :) 62 tavşanı olmuşuz ikimizde çok fenaa, 55 olunca çok kilo aldım diye sızlandığım günleri özledimmm

öyle yaparım sadece salata yoğurt falan.. Sende altıbaşağı azalt madem :) 62 tavşanı olmuşuz ikimizde çok fenaa, 55 olunca çok kilo aldım diye sızlandığım günleri özledimmm

öle yap canm ,bnde dün ilk defa öle yedim ya.ayy çk snir bozucu bişey.
Hahaaa:))bnde bnde :KK43:56 olduğumda bile yemezdm bn.

bende 3-4 haftadir sabit, hic kilo veremiyorum, 59.5 den 57.5 e indim bi, sonra kaldim..Ama guveniyorum kendime, onumde 4 hafta var, hedef koydum.Oglen ve aksam ana ogunum salata, salatanin yaninda da 2 kofte ya da 2-3 parca haslanmis et veya sebze yiyorum.

bende 3-4 haftadir sabit, hic kilo veremiyorum, 59.5 den 57.5 e indim bi, sonra kaldim..Ama guveniyorum kendime, onumde 4 hafta var, hedef koydum.Oglen ve aksam ana ogunum salata, salatanin yaninda da 2 kofte ya da 2-3 parca haslanmis et veya sebze yiyorum.

bende artık standart çorba salata yiyim bari.

Kızlar ben çıkıyorum hepimize kolaylar gele.işlerim fazlalaştı.görüşürz sonra.

günaydın kızlar
akşam yemeğim : 1 tabak mantı ve salata
ara : komşunun getirdiği köfteden 2 tane + şekersiz çay + oğlumun yemediği muzdan iki dilim
kahvaltı : yumurtalı salata + 2 dilim kepek ekmek + lor peyniri

Günaydın kızlar akşam salata ve ızgara köfte yedim fakat dondurma çok yedimmm bayağı bir kaçırdım.

Sabahta kahvaltı tabağı yaptım kendime iki dilim ekmekle yedim

günaydın kızlar nasılsınız
akşam menüm 3 kaşık bezelye ve salata ara öğünüm erik
ayrıca yarım saat yürüyüş yaptım ve 1 saat kol bacak ve göbek egzersizleri yaptım.
yumak sepeti diye bi site var ordan buldum tavsiye ederim..

sabahları kahvaltı yapıyorum öğle çorba ve yoğurt akşamlarıda dikkat etmeme rağmen 1 gram bile verememişim
sabah dayanamadım tartıldım çok moralim bozuldu
şeytan diyo herkes gibi ye sende nasıl olsa bi değişiklik yok :KK53:

sabahları kahvaltı yapıyorum öğle çorba ve yoğurt akşamlarıda dikkat etmeme rağmen 1 gram bile verememişim
sabah dayanamadım tartıldım çok moralim bozuldu
şeytan diyo herkes gibi ye sende nasıl olsa bi değişiklik yok :KK53:

canım sende de durum aynı desene, aç kalmamıza rağmen hiç kilo veremedik yaaa yaz geldi bile
poffffffffffffffffffffffffffffff :KK43:

Kızlar merhaba, bende masa başı işindeyim bu yüzden basenler aldı başını gitti.Pazartesi başladım diyete,neler olacak bakalımmm... Bu zorlu yoldaa hepimize başarılarr:97:
wa__84__024h00000g00MDAwMDA4fDIwNzk2MTBoYXxTYWImIzMwNTtS.gif

X