Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

günaydın kızlar
akşam yemeğim : Fasulye + pilav + salata (az yedim)
ara : Yok
Kahvaltı : Klasik

Bu arada kendimi durduramayıp yediğim maximus ve pastanın nedeni anlaşıldı regl oldum

uff ya kızlar ben ayın 20 sinde tatile çıkıyorum ve hala kilo hiç vereemdim..sinirlerim bozuldu..ve regli de olmadım ya tatildeyken olursam.tam bir fiyasko yanaii

canım tatilini regl göre ayarlasaydın keşke. günlük 2,5 litre su bitecek yediklerini yarı yarıya düşüreceksin kaçamak yok. ayın 20 sine ne kaldı yav. silkelen kendine gel.
bak yağmurcuma örnek olsun hepimize ne güzel sporunuda aksatmıyo.

canım ne zman geldiğini raglimin bilsem ayarlıcamda.olmuyorum ya geciti farlutalda kullandım hala olmadım korkuyorum tatile denk gelicek diye

Gectigimiz 2 haftada yasadigim saglik problemleri ve sikintilarim yuzunden yuzmeyi, hatta mekik ve bacak hareketlerini bile aksattim. Onumuzdeki hafta, reglim bittikten sonra, kafaya koydum, hergun yuzucem, Istanbula gittigimde herkes, cok hos olmussun, zayiflamissin desin istiyorum. Tatilde de minicik sortlarimi,eteklerimi, bikinimi giyip havuzbasinda, kumsalda salina salina yurumek istiyorum. Hergun yuzucem. Mekik cekicem, diyet de ise yararsa, TA$ gibi hatun olacam.

yarım simit anca yeyibeildi. diğer yarısınıda ara öğün de yerim.
su içice aç karnına insanın canı bişey de istemiyor.

Günaydın hanımlar...

Herkese güzel bir gün geçirmesini diliyorum, geç kaldım bu gün anca açabildim, akşam şakşuka yarım porsiyon bol salata yedim...

Sabah kumru arası sandivich yiyorum izmirli ler ve egeliler bilirler (Kumru harikadır), şimdid e yeşil çay içecem

evet bir ara her gün yüzüyordun. yüzmek bütün kasları çalıştırıyormuş.
keşke benim d eimkanım olsa her gün yüzsem. gerçi yüzmeyi daha öğrenemedim de :)))
bende ne zamandır ip atlayamıyorum boşladım valla.eminim taş gibi hatun olursun bu bir ay içinde.

yüzmeyş bende çok seviyorum..yazın her hafta sonu mutlaka ya denşz ya havuzz...çok dinlendiriyor beni deniz..

günaydın kızlar,
akşam ezogelin çorbası ve lahmacun yedim ama yarısını..
sabah da henüz bişey yemedim canım çekmiyor bugün nedense, çay içiyorum ve tabi bolca su

bende hala kilo veremedim, tam verdim diyorum geri alıyorum
bugünden itibaren aç gezicem kızlar tek çare bu

havuz imkanı olanlar çok şanslı gerçekten yüzmek süper bir spor ben de tenis oynuyorum tabi fırsat buldukça

günaydın kızlarr

bende akşam yemeğiminde taze fasulye ve salata yedimm..dün birde dondurma yedim üff ne kadar pisboğazlıyım ya.
kahvaltıda bir açma ile br çay içtim.bugün kendimi frenlicem..

günaydın kızlarr

bende akşam yemeğiminde taze fasulye ve salata yedimm..dün birde dondurma yedim üff ne kadar pisboğazlıyım ya.
kahvaltıda bir açma ile br çay içtim.bugün kendimi frenlicem..

canım benim frenler tutmuyor bazen inş bugün frenlerimiz tutar kızlar

bu arada taze fasulye salatanın üstüne masum bir kaçamak dondurma çok da kötü değil bence

bilmezmiyim çok severim kumruyu..

çidocum sen nerde ip atlıyosun evde mi? bide kaç kere atlıyosun işe yarıyomu??

kararlıyım ve rejime başladım akşamlarıda 1 saat yüreyeceğim. az önce domates salatalık ve kepek ekmeği yedim.

günaydın kızlar
sabah kahvaltılık gevrek yedim.. akşam fazla kaçırdım kayınvalidem yemeğe çağırmıştı..
bugün telafi edicem...

Ayy Çido al benden de o kadar, benim eşim de özel günleri para tuzağı görüyor, ben seni her gün seviyorum bir kaç günle olmaz, yahudi zihniyeti bunlar diyor, kızsam da bazen hak veriyorum özel gün diye abartıp bir iki ay acısını çekiyoruz, ekonomik sarsıntıdan, eşimle akşam bütçe konuştuk kredi kartlarımız kapatmaya karar verdik............

Günaydın hanımlar,

Akşam biz kahvaltı ettik ama kahvaltıda abartmadım ekmek yemedim.

Sabahta tost yedim.

Yalnız sizinle paylaşmak istediğim birşey var. Sabahları tartıldığımda 65 felan çıkıyorum akşam gidince tartıldım 63,5 çıktım. ve genelde de hep böyle oluyor sabah bu tartılmalarımız yanıltyormu acaba bizi.

Bir yerde okumuştum sabah kaltığında ellerini yumruk yapamazsan yada zorlanırsa vucudun su tutmuştur dedi doktorun biri ve benim gerçekten de öyle.

Genelde sabah tartılmamla sabahtan bir iki saat sonra tartılmam en az1-1,5 kilo farkediyo

Sizin de görüşlerinizi bekliyorum acaba sabah tartılması yanıltıyor mu bizi.

canım benim frenler tutmuyor bazen inş bugün frenlerimiz tutar kızlar

kesinlikle,insan diyete başlayınca daha çk gzü açılıyor en azından benim öyle yani.

bu arada taze fasulye salatanın üstüne masum bir kaçamak dondurma çok da kötü değil bence

ayy bu çk ii oldu bana ya:)

günaydın ;

ilk defa duydum ben hiç denemdim onu ya.ben yarın deniyim en iyisi bakalım ne lucak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…