uff ya kızlar ben ayın 20 sinde tatile çıkıyorum ve hala kilo hiç vereemdim..sinirlerim bozuldu..ve regli de olmadım ya tatildeyken olursam.tam bir fiyasko yanaii
canım tatilini regl göre ayarlasaydın keşke. günlük 2,5 litre su bitecek yediklerini yarı yarıya düşüreceksin kaçamak yok. ayın 20 sine ne kaldı yav. silkelen kendine gel.
bak yağmurcuma örnek olsun hepimize ne güzel sporunuda aksatmıyo.
canım tatilini regl göre ayarlasaydın keşke. günlük 2,5 litre su bitecek yediklerini yarı yarıya düşüreceksin kaçamak yok. ayın 20 sine ne kaldı yav. silkelen kendine gel.
bak yağmurcuma örnek olsun hepimize ne güzel sporunuda aksatmıyo.
Gectigimiz 2 haftada yasadigim saglik problemleri ve sikintilarim yuzunden yuzmeyi, hatta mekik ve bacak hareketlerini bile aksattim. Onumuzdeki hafta, reglim bittikten sonra, kafaya koydum, hergun yuzucem, Istanbula gittigimde herkes, cok hos olmussun, zayiflamissin desin istiyorum. Tatilde de minicik sortlarimi,eteklerimi, bikinimi giyip havuzbasinda, kumsalda salina salina yurumek istiyorum. Hergun yuzucem. Mekik cekicem, diyet de ise yararsa, TA$ gibi hatun olacam.
günaydın kızlarr
bende akşam yemeğiminde taze fasulye ve salata yedimm..dün birde dondurma yedim üff ne kadar pisboğazlıyım ya.
kahvaltıda bir açma ile br çay içtim.bugün kendimi frenlicem..
Günaydın hanımlar...
Herkese güzel bir gün geçirmesini diliyorum, geç kaldım bu gün anca açabildim, akşam şakşuka yarım porsiyon bol salata yedim...
Sabah kumru arası sandivich yiyorum izmirli ler ve egeliler bilirler (Kumru harikadır), şimdid e yeşil çay içecem
evet bir ara her gün yüzüyordun. yüzmek bütün kasları çalıştırıyormuş.
keşke benim d eimkanım olsa her gün yüzsem. gerçi yüzmeyi daha öğrenemedim de :)))
bende ne zamandır ip atlayamıyorum boşladım valla.eminim taş gibi hatun olursun bu bir ay içinde.
kararlıyım ve rejime başladım akşamlarıda 1 saat yüreyeceğim. az önce domates salatalık ve kepek ekmeği yedim.
maşallah eşin halen tanışma yıldönümünüzü kutlayıp hediye alıyorsa.
geçen benimki diyorki. bu özel günlerin hepsini 1 güne toplasak dedi olmaz dedim
olursada hediyesi çok büyük olur altından kalkamazsın dedim. sustu bişi demedi.
o yüzden evlilik öncesi tanışmayı falan bitirdik biz.
sevgililer gününü bile kabul etmiyo sen benim eşimsin sevgilimmisin diyo beni deli ediyo. sırf hediye almamak için
canım benim frenler tutmuyor bazeninş bugün frenlerimiz tutar kızlar
bu arada taze fasulye salatanın üstüne masum bir kaçamak dondurma çok da kötü değil bence
Günaydın hanımlar,
Akşam biz kahvaltı ettik ama kahvaltıda abartmadım ekmek yemedim.
Sabahta tost yedim.
Yalnız sizinle paylaşmak istediğim birşey var. Sabahları tartıldığımda 65 felan çıkıyorum akşam gidince tartıldım 63,5 çıktım. ve genelde de hep böyle oluyor sabah bu tartılmalarımız yanıltyormu acaba bizi.
Bir yerde okumuştum sabah kaltığında ellerini yumruk yapamazsan yada zorlanırsa vucudun su tutmuştur dedi doktorun biri ve benim gerçekten de öyle.
Genelde sabah tartılmamla sabahtan bir iki saat sonra tartılmam en az1-1,5 kilo farkediyo
Sizin de görüşlerinizi bekliyorum acaba sabah tartılması yanıltıyor mu bizi.