- 28 Ekim 2010
- 146
- 0
regl mi olucan acaba?
kendini mutlu eicek şeyler yap canım.fıkra felan oku.veya eşinize nasıl rezil oldunuz topiğini oku,keyfin yerine gelir canım
kızlar merhaba,
dün erkenden uyudum uykumu aldım çok iyi hissediyorum akşamları erkenden azcık yediğim için galiba
akşam planım değişti bi tanıdığa uğradım akşam
1 küçük karnıyarık yedim 1 kaşık yoğurt 1 dilim kepek ekmekle azcık da yağsız salata 2 minik zeytinyağlı sarma (çok severim nefsimi köreltmek için tadına baktım)
akşam da evde karpuz yedim biraz
24 nisanda kilom 74.1 di bugün 71.1 çıktım tam 3 kilo gitti
önümüzdeki 3 hafta için hedefim 3 kilo vermek akşam erken yemek 2 günde farkettirdi pazartesi 71.8 çıkmıştım
ben önceki kilomu vermeyi akşam az ve hafif yemeye borçluyum
Aksam eve 19.30 da gittigim icin cok erken yiyemiyorum ama diyet listesine uyuyorum, cok hafif yiyorum. 1 dolu tabak salata, yaninda da az et ya da az sebze. Umarim ben de vermeye baslarim. Bu aksam da karnabahar haslama+salata yicem. Cok hafif.
canım zaten vermeye başladık ki 57,5 sun hatırladığım kadarıyla.
sende güzel besleniyosun kaçamak da arada bir olcak.
benim canım bişey istemiyor. yarım simit kalmıştı sabahtan onu yiyorum.boğaz yanması baş ağrısı halsizlik var. hastalanıcam sanırım.bi kaç gündür böyleyim. akşama yemek de yok. canım akşam yapmak istemedi. işlerin yoğunluğuna bakayımda izin alıp doktora gidieyim ordan da eve geçeyim diyorum.
geçmiş olsun
benim canım bişey istemiyor. yarım simit kalmıştı sabahtan onu yiyorum.boğaz yanması baş ağrısı halsizlik var. hastalanıcam sanırım.bi kaç gündür böyleyim. akşama yemek de yok. canım akşam yapmak istemedi. işlerin yoğunluğuna bakayımda izin alıp doktora gidieyim ordan da eve geçeyim diyorum.
Ayy bende kocisime haksizlik etmiyim simdi, cicek almaz,cope gidiyo diye ama, beni benden cok dusunur, pahali parfumler alir, kiyafetler alir, mucevher alir. Biseye ihtiyacim olunca hic eksik etmez, hemen hediye olarak sunar. Hemde aldigimda boyleydi, annesi ogretmis