Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

bu arada ara ögün yiyen olmadı. ben öğlenki simidimi yedim.yarımdı zaten. akşamada yaprak sarma var.canım annem akşam getirdi. taze yaprak. yanınada bir çorba salata yeter.zaten ekmek yemiyorum. akşamıda böyle kapatırım.

didocum kocalarımızda aynı huydalar:)))
ben isterim ki süprizler yapsın ben istemeden özel bir gün olmadan hediye alsın çiçek alsın.
illa özel gün olcak. illa hatırlatcam.

ben gecen gun kizdim, bana cicek almiyosun diye. Dedi ki: "cicek 2 gun sonra kuruyup cope gidiyor, ben onun yerine maydanoz, dereotu,nane,roka alim buyuk bir buket, hem yeriz ziyan olmaz"

5 yıl sevgiliydik. 5 yıldırda evliyiz.
canım sıkışıksan uygun olsun diye iyi bişey alamzsın. babandan avans iste belki verir bi durumu anlat belki saati kendi alır.

ben gecen gun kizdim, bana cicek almiyosun diye. Dedi ki: "cicek 2 gun sonra kuruyup cope gidiyor, ben onun yerine maydanoz, dereotu,nane,roka alim buyuk bir buket, hem yeriz ziyan olmaz"

ayyy bende ağzımla istiyorum daha napim o da diyoki 2 gün sonra solcak yazık çöpe gitcek diyo.
beni iyice sinirlendiriyo. bak seninkinin cevabıda süper nane roka

araogunum 5 adet grisini, biraz cok ama oglen salata yedim, cok aciktim simdi de. listede yarim simit vermisti ama burda simit yok.

savagerose sen daha 5 aylık evlimisin bende 5 yıl okumuşum nasıl okuduysam.
taze evliler sizi. ne güzel. gerçi benim cicim ayım olmadı evliliğimizin ilk ayları çok kötü geçti. birbirimizi tanımamıza rağmen kötüydü.çok zor alıştık nedense. şimdi iyiyiz.

ay koptum yaaaa Doğru söylemiş ...bu erkekler hep aynı zaten.benimkide hiç özel gün bilmez.aksine bende çok önem veririm.geçen doğum günümde kendi pastamı kendim aldım.gittim kendime birde hediye aldım.eşimin yanında kızıma dedimki annecim al bunu partide bana hediye et.utandı kızardı bozardı ama akıllanmadı.çünkü işine gelmiyor...

:)
iyiyiz çok şükür alıştık artık ama günlerim işte geçiyo evimin tadını alamadım hiç
keşke evlendikten sonra biraz ara verseydim şöle doya doya evimde oturamadım
kışın evlendiğimiz için sabah giderken karanlık eve geliyodum karanlık güneşlikleri hiç açmıyodum bile
şimdi günler uzadı da işte dönünce şöle bi gündüz gözüyla azcık oturup keyif yapıyorum sonra hemen mutfağa

çok fena ya...keşke erisem ne güzel olur Alışamadım buranın sıcağına berbat ya...
off yzaları nefes alınmıyor ama yinede güzel bir yer adana

Adana şehir fırsatlarında kativasyon var bölgesel zayıflama.540 ytl den 49ytl ye düşmüş.sizce nasıl etkilimidir?yaptıran varmı?

ben yaptırdım ama çok da bir faydası olmadı 4 seansta 2-3 cm falan gitti anlaşılmıyor bile. ama oraya giden başka bir bayan 12 cm incelmiş öyle diyorlar

geçen aklıma geldi evde otururken. bizi topluca survivor a gönderseler.hepsi nasıl vermiş. hele nihat doğan. nolcak yicek bişi yok. aç geziyorlar. arada bir ödülleri var. bizi survior adası paklar ancak :)))

, benim eşim ince biridir ama hediye almasına fırsat vermiyorum ki harcamalarıma zor yetişiyor ay sonunu zor getiriyor bu gidişle böyle alışacak diye korkuyorum :96:
ara öğün yedim ben yine 2-3 ceviz içi ve 1 küçük kuru kayısı

işte akrabayla çalışmak böyle oluyor, nazları geçiyor ya

bi keresin de bende sinirlenip kendi kendime hediye almıştım. beni çok kızdırdı.
iyi yapmışsın sende. ama anlamıyor erkekler naparsak yapalım.
o yüzden gönlüme küsmem çatır çatır isterim hediyemi.
pastamı alır ama.
kuzenim gönlüne küsmüş yazık eşi almıyo bu da ne dicem kocaman adam bilmiyomu diyo öyle kalıyo özel günleri. o yüzden hiç ksümeyin işine gelir erkeklerin. böylece hiç almazlar.oyuna gelmeyelim :)))

ara öğün 1 minik yeşil elma biraz kuruyemiş evde su içiyorum kahvaltıdan önce sonra işyerindeki 1,5 lt re de bitmek üzere

bizde kavgalarımızdan hiç bişi anlamadım 5 gün sonra işe başladım zaten.
ama yeni gelin evlerini çok sevrim mis gibi heryer. yepyeni eşyalar. ooohhh ne güzel.
yaparsın canım tek mutlu huzurlu olunda .gerisi kolay

5 gün de çok azmış niye kavga ettiniz yaf
bizim ilk günler haftalar rüya gibiydi de balayına gitmedik buna üzgünüm
sonrasında da hep alınganlık küsmece başlamıştı çocuk gib birbirimize şimdi onlar da geçti :86:

balayına bizde gidemedik. 1 gün kaçamak yapıp nevşehiri gezmiştik.
alıngalık o hep küserdi. ben surat asardım.bağırma kavga yok.
genel olarak kavga dedim de. ne bilim aynı eve alışmakmı zor geldi nedir. 1 ay sonra başladı işte.
her gün anneye gitmeler. onlar bize gelirdi. bende surat asardım o da sinirlenirdi. küserdi haftalarca küs gezerdi. şimdi iyiz eski alışkanlıklarını unutturdum çok şükür.
ben toparlanıyorum kızlar. öptüm hepinizi bye :)))

Benim eşim doğum günümü unuttu bu yıl hemde akşama kadar beraberdik.Akşam annemlere gittim ben bana pasta hediye falan almışlar oğlum adınada bir buket çiçek
Çiçeği getirdim eve vazoya koydum görünce sordu kimden diye oğlum doğumgünü hediyesi olarak almış dedim utandı falan.Sonra anneler gününde gidip çok pahalı bir kolye almış bana fişini gördüm almasaydın çok pahalı dedim bütün bir yılın hediyesi işte sevgililer günü doğum günü anneler günü hepsi için almış.Sonuçta hatasını farketmiş.
Biz 1 ay önceden düşünmeye başlıyoruz ne alsak ne yapsak diye onların hiç umrunda değil.Babalar günü için şimdiden gömlek siparişi verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…