Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

siz gene iyi sekerler,,,ben 18.30

bi iş çıkar babam gitmeden yakalarsa daha geçe de kalabiliyorum ben de malesef

bi ara azimle çalışıyodum 8 9a kadar falan geçen sene karşılığı olmayınca yapmıyorum artık kendimden ödün veriyorum sadece yaranamıyorum da diye akıllandım artık

bu arada akşam yemeği menüm: 1 küçük dilim ızgara tavuk göğsü+salata+1 dilim ekmek+1 dilim karpuz

Adana şehir fırsatlarında kativasyon var bölgesel zayıflama.540 ytl den 49ytl ye düşmüş.sizce nasıl etkilimidir?yaptıran varmı?

ben denedim. bence spor kampanyalarına bak hem daha uygun oluyorlar hem de daha etkili. ama yok spora gitmem yattığım yerden zayıflıcam diyorsan parana yazık olur yine de denemek istiyorsan sen bilirsin.

kızlar bizim de yarın 2. evlilik yıldönümümüz..hayatımda attığım en doğru imzanın 2. yılı..işallah hep böyle devam eder..
benim eşim de çok ince ruhludur ama aileden alışammış öyle çok bilmezdi başlarda ama baktı ki ben çok önem veriyorum özeniyorum o da gayret ediyor artık..ben şimdi ben bişi yemiyorum içki içemiyorum diye mesela yarın bişi yapmak istemiyorum dedim o ısrar ediyor bir boğaz havası alalım illa olur mu öyle özel günde evde otururulmaz diyor..ama çiçeğe verilen paraya o da acır bunu açıkça da söyler 2 gün sonra solacak bir şeye neden 70 TL vereyim canım bak beni yanlış anlama onunla bir ihtiyacnı alırsın der..Ama senede bir iki günü geçmese de göderir o kadar...eşime çok emek verdim ben yaa düşününce o da iyi öğrenci çıktı Allahtan..
Ama hiç başına kakmadan şöyle yap böyle yap demeden ona yaparak ona gösterek öğrettim..Baktı çok mutlu oluyorum o da ben mutlu oluyorum diye yapıyor sağolsun..

Ayy bende kocisime haksizlik etmiyim simdi, cicek almaz,cope gidiyo diye ama, beni benden cok dusunur, pahali parfumler alir, kiyafetler alir, mucevher alir. Biseye ihtiyacim olunca hic eksik etmez, hemen hediye olarak sunar. Hemde aldigimda boyleydi, annesi ogretmis

eline saglık canım ben bu haftada bildiremedim int.giremiyorum büroya giymiyorum dışardayım hep diger eleman ameliyat oldu onun işlerinede ben bakıyorum çok yogun ama bu koşturmama ragmen kilo almışım anlamıyorum yaa nasıl oldu

kilom 72.1

olmuşum 500 gr almışım yaaaa moralim bozuldu reglimde yaklaşıyor karnım şişti sanki yada 500 gr agırlıgı var üzerimde (((

Gunaydin kizlaaaar,
aksam menum:
1 tabak salata+2 parca haslanmis yagsiz et+2 catal enginar (listeye uygun)
Kahvalti:
1 yumurta+5 zeytin+1 dilim tahilli ekmek+1 dilim yagsiz kek (kek disinda listeye uygun)

Son düzenleme:
günaydın herkese kızlar bu hafta çok yogun yaa 1 dk oturmuyorum ama nasıl kilo aldım anlamadım ya neyse

akşam kahvaltı yaptım çeyrek ekmek+sucuk+bol yeşillik maydanoz , nane ve domates yedim
bugün
sabah 1 fincan bitki çayı salatalık yedim
öğlen sebze yemegi yerim
akşamada sadece karpuz ,kavun yerim ve bol su içmeye dikkat ediyorum artık

kendinize iyi bakın kızlar akşama görüşürük :))))güzel bir olsun hepimiz için

günaydın günaydııın
alşam yaprak sarma karpuz yeşil soğan ve nane yedim çok az ekmekle.
1 didoyedim duramadım
100 kez toto duvara. sirkeli su saat00 yatış.

başım ağrıya kelimeleri eksik yazmışım.
sabah 4 tane altın çileğimi yedim gelriken simit aldım birazdan yicem. su içiyorum.

simurgcum çizelgen güzel olmuş gün saymaya başladın bile.

gunaydın kızlar..sabah kahjvaltıda kaşarlı kepek ekeğine tost söyledim onu yicem bişey bulmdım yemeğe..

Günaydın herkese. Simurghcum geri sayım başladı, bir an önce biter inşallah günler. Akşam karnıbahar haşladım, üzerine sarımsaklı ve pul biberli yoğurt döküp yedim. 120 tane ip atladım. 30 mekik çektim. 50 şer defa duvara vurdum. Henüz kahvaltı yapmadım. Saat 3 de kalktık bugün, bebiş yine diş çıkarıcak galiba uyumadı.

uff ya kızlar ben ayın 20 sinde tatile çıkıyorum ve hala kilo hiç vereemdim..sinirlerim bozuldu..ve regli de olmadım ya tatildeyken olursam.tam bir fiyasko yanaii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…