Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

kendimi çok kötü hissediyorum çok bitkinim hava çok sıcak karnım ağrıyor midem bulanıyor
halsizim ne yapayım ben yaaa :KK43:

ben 28 nisandan beri

hımmm ne kdar verdin canım?

kendimi çok kötü hissediyorum çok bitkinim hava çok sıcak karnım ağrıyor midem bulanıyor
halsizim ne yapayım ben yaaa :KK43:

regl mi olucan acaba?
kendini mutlu eicek şeyler yap canım.fıkra felan oku.veya eşinize nasıl rezil oldunuz topiğini oku,keyfin yerine gelir canım

günaydın kızlarr

bende akşam yemeğiminde taze fasulye ve salata yedimm..dün birde dondurma yedim üff ne kadar pisboğazlıyım ya.
kahvaltıda bir açma ile br çay içtim.bugün kendimi frenlicem..

sadece kahvaltı biraz ağır olmuş diğerlerinde bir problem yok bence

Günaydın hanımlar,

Akşam biz kahvaltı ettik ama kahvaltıda abartmadım ekmek yemedim.

Sabahta tost yedim.

Yalnız sizinle paylaşmak istediğim birşey var. Sabahları tartıldığımda 65 felan çıkıyorum akşam gidince tartıldım 63,5 çıktım. ve genelde de hep böyle oluyor sabah bu tartılmalarımız yanıltyormu acaba bizi.

Bir yerde okumuştum sabah kaltığında ellerini yumruk yapamazsan yada zorlanırsa vucudun su tutmuştur dedi doktorun biri ve benim gerçekten de öyle.

Genelde sabah tartılmamla sabahtan bir iki saat sonra tartılmam en az1-1,5 kilo farkediyo

Sizin de görüşlerinizi bekliyorum acaba sabah tartılması yanıltıyor mu bizi.

ben hamileyken genelde ellerim şiş uyanırdım ama şu anda benim sabah kilom daha az

merhaba kızlar.akşam bir kase çorba içtim.birkaç dilimde karpuz yedim.sabah 1 tane galeta yedim.şimdi kahve içiyorum.aradada su tabiki...

regl mi olucan acaba?
kendini mutlu eicek şeyler yap canım.fıkra felan oku.veya eşinize nasıl rezil oldunuz topiğini oku,keyfin yerine gelir canım[/QUOTE]

dün akşam oldum canım yaaa çok kötü şu topiğe bi bakimm

regl mi olucan acaba?
kendini mutlu eicek şeyler yap canım.fıkra felan oku.veya eşinize nasıl rezil oldunuz topiğini oku,keyfin yerine gelir canım

dün akşam oldum canım yaaa çok kötü şu topiğe bi bakimm[/QUOTE]

ondan dolayıdır canım bende öle oluyorum hep.
bak bak canım ben hep morelim bozukken o topice bakar okurum

yoğunum sayfalar almış başını gitmiş.
1 litre suyum bitti. erik yedim 5-6 tane.

önce her akşam 50+50 atlıyorum hızlı seri atla. ara vererek bir anda atlayamam zaten.
çok faydalı etkilerini görürsün.

Merhaba kızlar akşam kabaklı karışık bir çorba yaptım ne buldumsa kattım birde yağsız kısır yedim. Akşam eşimle dolaşmak için çıktık.Dondurma aldı çok severim kırmızı meyveli onuda yedim.Yemeseydim iyi olurdu ama yedik birkere:KK37:
Sabah 1 bardak su,1 dilim tam buğday ekmeği,1 dilimde peynir yedim.

kızlar herkes diyorki sen zayıflamışsın biraz dedim kafa bulmayın benimle.hakkaten diyorlar.
normalde giydiğim pantalondan hafif çıkardı göbek ama bugün giydim baktım o çıkık yoktu.akşamleyin tartılmam gerekyor.

bende ip atlamak istiyorum..

kızlar bakın dün bundan aldım akşam başlıcam çevirmeye bikaç sefer denedim ama düştü ya.öğrencem küçükken ne çk çevirirdik hatırlıyonuz mu?

$VQECAU36DAPCAFGGFKBCABS0SBRCAMGU0A7CA3JTIOTCA082CCDCADO4XMGCA33S2HBCAO2SBKRCAAGGQ7ZCA1YKG32CAGOS.jpg

DONDURMA MEVSİMİ GELDİ KIZLAR
herkes dondurma kaçamağı yapıyor bakıyorum da
:89:

diyetisyen nilgün aydın bakın ne demiş;

Dondurma kendimizi ödüllendirmek için ideal bir seçim... Kısaca dondurma ile ilgili bilgileri aktarayım siz kararınızı verin.

Dondurmanın yapımında süt ve süt ürünlerinin yanı sıra; şeker, glikoz şurubu gibi tatlılık verici maddeler, bitkisel yağ ve/veya süt yağı, çeşidine göre çikolata, kakao, meyve, fındık/fıstık, karamel gibi besinler, sahlep, kıvam verici, doğal ve doğala özdeş aromalar bulunur. Yüksek miktarda süt içermesinden dolayı besin değerleri açısından zengindir. Dondurmada protein, karbonhidrat ve yağın yanı sıra; A, B, C, D ve E grubu vitaminlerle birlikte kalsiyum, fosfor, magnezyum, sodyum, potasyum, demir ve çinko gibi mineraller de bulunmaktadır.
Dondurmayı tüketirken dikkat etmemiz gereken en önemli nokta, dondurmanın sağlık ve hijyen kurallarına uygun hazırlanmış olmasıdır. Özellikle dondurmanın yapıldığı sütün pastörize olması ve hazırlanırken mikroorganizmalarla bulaşının önlenmesi gereklidir. Süt, mikroorganizmaların üremesi için çok iyi bir ortamdır. Bu nedenle çok kolay bozulur ve sağlığa aykırı bir duruma gelir. Bu nedenle dondurmanın pastörize sütten yapılması ve hijyenik koşullarda üretilmesi çok önemlidir. İzinsiz üretilen veya son kullanma tarihi geçmiş ürünler asla satın alınmamalıdır. Ayrıca bu tür gıdaların servis edildiği soğutucuların yeterli soğuklukta ve çalışıyor durumda olması da göz ardı edilmemelidir. Sağlıksız ve hijyenik şartlardan uzak dondurma ve buzlu ürünlerin tüketiminin hastalıklara davetiye çıkardığı unutulmamalıdır.
Dondurma aç karnına tüketildiğinde, iştah kapanmasına neden olabileceği için tokken tüketilmelidir. Midede kramp oluşturmaması içinse yavaş yenmelidir. Dondurmayı aniden yutmak mide kramplarına ve kasılmalara neden olur. Bademcik ameliyatlarından sonra bazı doktorlar da dondurma yemeyi tavsiye etmektedir. Bu tür durumlarda dondurma, komplikasyonları azaltır. Ancak solunum enfeksiyonu sırasında, yutak ve bademcik iltihaplarının tedavi sürecinde dondurma önerilmez.
Kilonuzu etkilemesi, günlük tüketilen kalori miktarı ve harcanan enerji miktarı ile ilişkilidir. Dondurmanın kalori değeri diğer baklava, pasta gibi hamurlu tatlılara oranla çok daha düşüktür, daha besleyici bir seçimdir. Sağlıklı ve dengeli bir beslenme programında haftada 1-2 kez dondurma tüketimi önerilebilir. Eğer sağlıklı ve dengeli besleniyorsanız, egzersizinizi yapıyorsanız dondurma tükenmenizde hiçbir sorun yoktur.
Özellikle çocuklarda fazla olan kalsiyum ihtiyacının karşılanmasında ve enerji açığı olan çocuklarda dondurma tüketimi önerilir. Diyabet hastalarında da tatlandırıcı ile hazırlanmış dondurma piyasada bulunmaktadır. Yapılan çalışmalarda laktoz intoleransı olan kişilerde günde 2 kez dondurma tüketildiğinde intoleransa bağlı belirtiler saptanmamıştır. Dondurma yavaş sindirildiği için bu kişiler tarafından rahat tolere edilir. Zayıflama diyeti uygulayanlar da dondurma tüketebilir. Bu kişilerde tatlı ihtiyacını gidermenin, süt gereksinimini karşılamanın bir yolu olarak aynı zamanda diğer tatlılara göre düşük enerji içermesi nedeniyle önerilmektedir. Dondurma her mevsim ve herkes tarafından tüketilebilir.
Ancak özellikle çukulata kaplı dondurmaları tüketirken dikkat etmek gerekir. Çünkü bu dondurmaların doymuş yağ asidi oranı yüksek olduğu için kollesterol ve kötü huylu yağ asitleri yüksek olan kişilerin tüketmemesinde yarar vardır.

DONDURMA MEVSİMİ GELDİ KIZLAR
herkes dondurma kaçamağı yapıyor bakıyorum da
:89:

diyetisyen nilgün aydın bakın ne demiş;

Dondurma kendimizi ödüllendirmek için ideal bir seçim... Kısaca dondurma ile ilgili bilgileri aktarayım siz kararınızı verin.

Dondurmanın yapımında süt ve süt ürünlerinin yanı sıra; şeker, glikoz şurubu gibi tatlılık verici maddeler, bitkisel yağ ve/veya süt yağı, çeşidine göre çikolata, kakao, meyve, fındık/fıstık, karamel gibi besinler, sahlep, kıvam verici, doğal ve doğala özdeş aromalar bulunur. Yüksek miktarda süt içermesinden dolayı besin değerleri açısından zengindir. Dondurmada protein, karbonhidrat ve yağın yanı sıra; A, B, C, D ve E grubu vitaminlerle birlikte kalsiyum, fosfor, magnezyum, sodyum, potasyum, demir ve çinko gibi mineraller de bulunmaktadır.
Dondurmayı tüketirken dikkat etmemiz gereken en önemli nokta, dondurmanın sağlık ve hijyen kurallarına uygun hazırlanmış olmasıdır. Özellikle dondurmanın yapıldığı sütün pastörize olması ve hazırlanırken mikroorganizmalarla bulaşının önlenmesi gereklidir. Süt, mikroorganizmaların üremesi için çok iyi bir ortamdır. Bu nedenle çok kolay bozulur ve sağlığa aykırı bir duruma gelir. Bu nedenle dondurmanın pastörize sütten yapılması ve hijyenik koşullarda üretilmesi çok önemlidir. İzinsiz üretilen veya son kullanma tarihi geçmiş ürünler asla satın alınmamalıdır. Ayrıca bu tür gıdaların servis edildiği soğutucuların yeterli soğuklukta ve çalışıyor durumda olması da göz ardı edilmemelidir. Sağlıksız ve hijyenik şartlardan uzak dondurma ve buzlu ürünlerin tüketiminin hastalıklara davetiye çıkardığı unutulmamalıdır.
Dondurma aç karnına tüketildiğinde, iştah kapanmasına neden olabileceği için tokken tüketilmelidir. Midede kramp oluşturmaması içinse yavaş yenmelidir. Dondurmayı aniden yutmak mide kramplarına ve kasılmalara neden olur. Bademcik ameliyatlarından sonra bazı doktorlar da dondurma yemeyi tavsiye etmektedir. Bu tür durumlarda dondurma, komplikasyonları azaltır. Ancak solunum enfeksiyonu sırasında, yutak ve bademcik iltihaplarının tedavi sürecinde dondurma önerilmez.
Kilonuzu etkilemesi, günlük tüketilen kalori miktarı ve harcanan enerji miktarı ile ilişkilidir. Dondurmanın kalori değeri diğer baklava, pasta gibi hamurlu tatlılara oranla çok daha düşüktür, daha besleyici bir seçimdir. Sağlıklı ve dengeli bir beslenme programında haftada 1-2 kez dondurma tüketimi önerilebilir. Eğer sağlıklı ve dengeli besleniyorsanız, egzersizinizi yapıyorsanız dondurma tükenmenizde hiçbir sorun yoktur.
Özellikle çocuklarda fazla olan kalsiyum ihtiyacının karşılanmasında ve enerji açığı olan çocuklarda dondurma tüketimi önerilir. Diyabet hastalarında da tatlandırıcı ile hazırlanmış dondurma piyasada bulunmaktadır. Yapılan çalışmalarda laktoz intoleransı olan kişilerde günde 2 kez dondurma tüketildiğinde intoleransa bağlı belirtiler saptanmamıştır. Dondurma yavaş sindirildiği için bu kişiler tarafından rahat tolere edilir. Zayıflama diyeti uygulayanlar da dondurma tüketebilir. Bu kişilerde tatlı ihtiyacını gidermenin, süt gereksinimini karşılamanın bir yolu olarak aynı zamanda diğer tatlılara göre düşük enerji içermesi nedeniyle önerilmektedir. Dondurma her mevsim ve herkes tarafından tüketilebilir.
Ancak özellikle çukulata kaplı dondurmaları tüketirken dikkat etmek gerekir. Çünkü bu dondurmaların doymuş yağ asidi oranı yüksek olduğu için kollesterol ve kötü huylu yağ asitleri yüksek olan kişilerin tüketmemesinde yarar vardır.

çok saol canım bencede mantıklı aslında.o zaman haftada 1-2 kez tğketebilirz kızlar

kızlar merhaba,
dün erkenden uyudum uykumu aldım çok iyi hissediyorum akşamları erkenden azcık yediğim için galiba :KK66:
akşam planım değişti bi tanıdığa uğradım akşam
1 küçük karnıyarık yedim 1 kaşık yoğurt 1 dilim kepek ekmekle azcık da yağsız salata 2 minik zeytinyağlı sarma (çok severim nefsimi köreltmek için tadına baktım:KK56:)
akşam da evde karpuz yedim biraz
24 nisanda kilom 74.1 di bugün 71.1 çıktım tam 3 kilo gitti :KK19:
önümüzdeki 3 hafta için hedefim 3 kilo vermek akşam erken yemek 2 günde farkettirdi pazartesi 71.8 çıkmıştım:KK9:

regl mi olucan acaba?
kendini mutlu eicek şeyler yap canım.fıkra felan oku.veya eşinize nasıl rezil oldunuz topiğini oku,keyfin yerine gelir canım[/QUOTE]

önerin çok iyi geldi yaa kendime geldim artık kendimi kötü hissedince okurum:90:

regl mi olucan acaba?

önerin çok iyi geldi yaa kendime geldim artık kendimi kötü hissedince okurum:90:[/QUOTE]

ÇOK SEVİNDİM KEYFİNİN YERİNE GELMESİNE.ÖBÜR TÜRLÜ İŞTEDE VAKİT GEÇMEK BİLMEZDİ.:)

X