- 7 Nisan 2011
- 1.203
- 1
aynen bende öleyim ya.
üfff bitsede gitsem eve
siz gene iyi sekerler,,,ben 18.30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen bende öleyim ya.
üfff bitsede gitsem eve
dün 20:15 de çıktım , bugünde 19:00 - 19:30 u bulur heralde, eve girmek istiyoyum :76:abowwwww bir yarım saat daha katlanamam sanırım
ahaa, ayni benim adam...
dün 20:15 de çıktım , bugünde 19:00 - 19:30 u bulur heralde, eve girmek istiyoyum :76:
dün 20:15 de çıktım , bugünde 19:00 - 19:30 u bulur heralde, eve girmek istiyoyum :76:
Adana şehir fırsatlarında kativasyon var bölgesel zayıflama.540 ytl den 49ytl ye düşmüş.sizce nasıl etkilimidir?yaptıran varmı?
bizde kavgalarımızdan hiç bişi anlamadım 5 gün sonra işe başladım zaten.
ama yeni gelin evlerini çok sevrim mis gibi heryer. yepyeni eşyalar. ooohhh ne güzel.
yaparsın canım tek mutlu huzurlu olunda .gerisi kolay
kızlar bizim de yarın 2. evlilik yıldönümümüz..hayatımda attığım en doğru imzanın 2. yılı..işallah hep böyle devam eder..
benim eşim de çok ince ruhludur ama aileden alışammış öyle çok bilmezdi başlarda ama baktı ki ben çok önem veriyorum özeniyorum o da gayret ediyor artık..ben şimdi ben bişi yemiyorum içki içemiyorum diye mesela yarın bişi yapmak istemiyorum dedim o ısrar ediyor bir boğaz havası alalım illa olur mu öyle özel günde evde otururulmaz diyor..ama çiçeğe verilen paraya o da acır bunu açıkça da söyler 2 gün sonra solacak bir şeye neden 70 TL vereyim canım bak beni yanlış anlama onunla bir ihtiyacnı alırsın der..Ama senede bir iki günü geçmese de göderir o kadar...eşime çok emek verdim ben yaa düşününce o da iyi öğrenci çıktı Allahtan..
Ama hiç başına kakmadan şöyle yap böyle yap demeden ona yaparak ona gösterek öğrettim..Baktı çok mutlu oluyorum o da ben mutlu oluyorum diye yapıyor sağolsun..
İyiki erimemişsin adananın sıcağını bilirim pistir. üniversiteyi orda okudum ben