Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

allah bağışlasın,rabbim uzun ömürler versin..
nede tatlıdır .tabii özlüyor gün içerisinde.
bende akşmalrı sadece 1 bardak içiyorum o kadar nasl yapsak bilmiyorumki bozmamak adına

bn hç çay içmiyorum sadece sbhları ondan sonrası hep su canım
bende bu çayı denemek istiyorum, ama malzemem eksik bir tamamlayabilseydim :96: Aşağıda tarifini veriyorum kızlar:

Malzemeler:
- 1 elma (kabuklu)
- 1 limon
- 1 tane çubuk tarçın
- 1 tatlı kaşığı tane karabiber
- 5-6 tane karanfil
- 3 lt su

Elma ve limon yıkanır, kabuklarıyla dörde bölünür. Diğer malzemelerle birlikte bir tencereye alınır. Su 1.5 lt oluncaya yani yarıya ininceye kadar kaynatılır.(yarıya indiğini anlamak için önce 1,5 lt suyu malzemelere ekleyin tenceredeki seviyeye bakın -kaynatma işlemini göz kararı bu seviyede su kalıncaya kadar yapacaksınız- sonra kalan 1,5 lt.yi ekleyin) Tel süzgeçten geçirilerek süzülür. Elma ve limonlar süzme işlemi sırasında- hatta ben kaynama sırasında eziyorum- iyice ezilmeli ancak tane karabiberleri ezmeyin yoksa çayın çok yakıcı bir tadı olur.

Buda kkdan alıntıdır.

Adana şehir fırsatlarında kativasyon var bölgesel zayıflama.540 ytl den 49ytl ye düşmüş.sizce nasıl etkilimidir?yaptıran varmı?

canım ben bunu 2 sene önce diyetle beraber uyguladım mayhoş bi tadı var. kaç kilo verdim hatırlamıyorum biraz zahmetli bi iş şuan yapamam valla. ama tavsiye ederim tadı güzel. denemeye değer yani.benim tarifte 4 elma vardı sanırım ekşi yeşil elma.

en pratik ve bir o kadar sağlıklı olan yeşil çayımdan vazgeçmem :)
ama içinde yeşili bulunan her türlü çay faydalı tabi hanımlar

ben de öğlen 1 kaşık kepçe bulgur pilavı, yanında da azar taze fasulye, patlıcan közü ve barbunya olan karışık sebze tabağıyla ayran içtim..

uzun zamandır beni görmeyen biri geldi şirkete ve çok kilo almışsın dikkat et biraz dedi
moralimi siz düşünün artık
survivor da aç kalıyolar ve zayıflıyolar bende en sonunda aç kalıcam hiç bişey yemicem poffffff

Yeşil çay içiyorum günde bir kupa . Daha fazla içemiyorum çünkü yerine su içmek zoruma gidiyor.

bana hergün diyorlar ama ben umursamıyorum bile.gerçekten hiç üzülme canım..
Ak düzenli bir diyet yapıyorsun sağlıklı besleniyorsun.önemseme dışardakileri.

herkesler sıkılmış
ama benim bomba gibi bir haberim var
1 dilim yaş pasta yedim sıkıntınızı bana kızarak atlatabilirsiniz

maşallah eşin halen tanışma yıldönümünüzü kutlayıp hediye alıyorsa.
geçen benimki diyorki. bu özel günlerin hepsini 1 güne toplasak dedi olmaz dedim
olursada hediyesi çok büyük olur altından kalkamazsın dedim. sustu bişi demedi.
o yüzden evlilik öncesi tanışmayı falan bitirdik biz.
sevgililer gününü bile kabul etmiyo sen benim eşimsin sevgilimmisin diyo beni deli ediyo. sırf hediye almamak için

çocuklu olunca zor walla herşey, biz çocuksuz halimizde hiçbirşeye yetişemiyoruz

geçen aklıma geldi evde otururken. bizi topluca survivor a gönderseler.hepsi nasıl vermiş. hele nihat doğan. nolcak yicek bişi yok. aç geziyorlar. arada bir ödülleri var. bizi survior adası paklar ancak :)))

ahaa, ayni benim adam...

herkesler sıkılmış
ama benim bomba gibi bir haberim var
1 dilim yaş pasta yedim sıkıntınızı bana kızarak atlatabilirsiniz

ben böyle durumlarda akşam çok az yiyiyerek yada yemeyerek o günü dengelemeye çalışıyorum. nasıl olsa hergün yaşpasta yemiyoruz.

Selam kızlar akşm oldu ben öğlen menümü yeni yazıyorum.
1 tabak zeytinyağlı kabak,patlıcan, domatesli yemek , 1 kasede yoğurt yedim. İşyerindede bir madlen çikolata tuttular yedim arasıra yemekten birşey olmaz.

ya biz 5aylık evliyiz ama 11. yıl olucak tanışmamız, ayın 7 si hep özeldir o yüzden
bişey almayalım dedik aslında geçen ay d.günümde hediye aldım eşimden ma şöle bi durum var
düğün zamanı bizimkiler saat alcaktı son güne kaldı o telaşla da alınmadı; diğer damada hem nişanda hem düğün de alınmıştı bu da biraz eşimi ve beni üzdü
o yüzden ben almak istiyodum bugün hediye etmek için
geçen ay birsürü alışveriş yaptım beklenmedik yüklü bi ödeme çıktı üstüne bi de,
o yüzden bu ay biraz sıkışığım aslında maaşımı gününde alsaydım sıkışmazdım
öle işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…