- 7 Ağustos 2008
- 1.969
- 95
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
didocum kocalarımızda aynı huydalar:)))
ben isterim ki süprizler yapsın ben istemeden özel bir gün olmadan hediye alsın çiçek alsın.
illa özel gün olcak. illa hatırlatcam.
ya biz 5aylık evliyiz ama 11. yıl olucak tanışmamız, ayın 7 si hep özeldir o yüzden
bişey almayalım dedik aslında geçen ay d.günümde hediye aldım eşimden ma şöle bi durum var
düğün zamanı bizimkiler saat alcaktı son güne kaldı o telaşla da alınmadı; diğer damada hem nişanda hem düğün de alınmıştı bu da biraz eşimi ve beni üzdü
o yüzden ben almak istiyodum bugün hediye etmek için
geçen ay birsürü alışveriş yaptım beklenmedik yüklü bi ödeme çıktı üstüne bi de,
o yüzden bu ay biraz sıkışığım aslında maaşımı gününde alsaydım sıkışmazdım
öle işte
ben gecen gun kizdim, bana cicek almiyosun diye. Dedi ki: "cicek 2 gun sonra kuruyup cope gidiyor, ben onun yerine maydanoz, dereotu,nane,roka alim buyuk bir buket, hem yeriz ziyan olmaz"
5 yıl sevgiliydik. 5 yıldırda evliyiz.
canım sıkışıksan uygun olsun diye iyi bişey alamzsın. babandan avans iste belki verir bi durumu anlat belki saati kendi alır.
ben gecen gun kizdim, bana cicek almiyosun diye. Dedi ki: "cicek 2 gun sonra kuruyup cope gidiyor, ben onun yerine maydanoz, dereotu,nane,roka alim buyuk bir buket, hem yeriz ziyan olmaz"
savagerose sen daha 5 aylık evlimisin bende 5 yıl okumuşum nasıl okuduysam.
taze evliler sizi. ne güzel. gerçi benim cicim ayım olmadı evliliğimizin ilk ayları çok kötü geçti. birbirimizi tanımamıza rağmen kötüydü.çok zor alıştık nedense. şimdi iyiyiz.
off yzaları nefes alınmıyor ama yinede güzel bir yer adanaçok fena ya...keşke erisem ne güzel olur Alışamadım buranın sıcağına berbat ya...
Adana şehir fırsatlarında kativasyon var bölgesel zayıflama.540 ytl den 49ytl ye düşmüş.sizce nasıl etkilimidir?yaptıran varmı?
geçen aklıma geldi evde otururken. bizi topluca survivor a gönderseler.hepsi nasıl vermiş. hele nihat doğan. nolcak yicek bişi yok. aç geziyorlar. arada bir ödülleri var. bizi survior adası paklar ancak :)))
, benim eşim ince biridir ama hediye almasına fırsat vermiyorum ki harcamalarıma zor yetişiyor ay sonunu zor getiriyor bu gidişle böyle alışacak diye korkuyorum :96:ben gecen gun kizdim, bana cicek almiyosun diye. Dedi ki: "cicek 2 gun sonra kuruyup cope gidiyor, ben onun yerine maydanoz, dereotu,nane,roka alim buyuk bir buket, hem yeriz ziyan olmaz"
ara öğün yedim ben yine 2-3 ceviz içi ve 1 küçük kuru kayısıbu arada ara ögün yiyen olmadı. ben öğlenki simidimi yedim.yarımdı zaten. akşamada yaprak sarma var.canım annem akşam getirdi. taze yaprak. yanınada bir çorba salata yeter.zaten ekmek yemiyorum. akşamıda böyle kapatırım.
işte akrabayla çalışmak böyle oluyor, nazları geçiyor yaya biz 5aylık evliyiz ama 11. yıl olucak tanışmamız, ayın 7 si hep özeldir o yüzden
bişey almayalım dedik aslında geçen ay d.günümde hediye aldım eşimden ma şöle bi durum var
düğün zamanı bizimkiler saat alcaktı son güne kaldı o telaşla da alınmadı; diğer damada hem nişanda hem düğün de alınmıştı bu da biraz eşimi ve beni üzdü
o yüzden ben almak istiyodum bugün hediye etmek için
geçen ay birsürü alışveriş yaptım beklenmedik yüklü bi ödeme çıktı üstüne bi de,
o yüzden bu ay biraz sıkışığım aslında maaşımı gününde alsaydım sıkışmazdım
öle işte
ay koptum yaaaa Doğru söylemiş ...bu erkekler hep aynı zaten.benimkide hiç özel gün bilmez.aksine bende çok önem veririm.geçen doğum günümde kendi pastamı kendim aldım.gittim kendime birde hediye aldım.eşimin yanında kızıma dedimki annecim al bunu partide bana hediye et.utandı kızardı bozardı ama akıllanmadı.çünkü işine gelmiyor...
:)
iyiyiz çok şükür alıştık artık ama günlerim işte geçiyo evimin tadını alamadım hiç
keşke evlendikten sonra biraz ara verseydim şöle doya doya evimde oturamadım
kışın evlendiğimiz için sabah giderken karanlık eve geliyodum karanlık güneşlikleri hiç açmıyodum bile
şimdi günler uzadı da işte dönünce şöle bi gündüz gözüyla azcık oturup keyif yapıyorum sonra hemen mutfağa
bizde kavgalarımızdan hiç bişi anlamadım 5 gün sonra işe başladım zaten.
ama yeni gelin evlerini çok sevrim mis gibi heryer. yepyeni eşyalar. ooohhh ne güzel.
yaparsın canım tek mutlu huzurlu olunda .gerisi kolay
5 gün de çok azmış niye kavga ettiniz yaf
bizim ilk günler haftalar rüya gibiydi de balayına gitmedik buna üzgünüm
sonrasında da hep alınganlık küsmece başlamıştı çocuk gib birbirimize şimdi onlar da geçti :86:
ne güzel ben daha 6 ya kadar burdayım
görüşürüzzzzz
iyi akşamlar