Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

Ben de aynı şeyi düşünüyorum canım. 7 yıl oldu daha bir defa kötü ya da ters bir lafını duymamışımdır. Allah razı olsun. İki çocuğumu bakıcıya bile verdirmedi. Kendin rahatsızsın vereyim dedim, ölüm döşeğinde olsam bakarım dedi. Gezmeye giderken bile siz başbaşa gidin diye alıkoyar çocuklarımı.

Yılın kaynanası ödülünü kaynanana vermek lazım kaynana değil anne olmuş sana. Benimki yapmaz yapsada bütün çevreye duyurur az şeyle çok övünmek gibi bir huyu var.

Akşam salata ve meyve yedim suyumu içtim.
Sabahta 1 bardak su ve 1 dilim ekmek yedim sadece.Sabahları kalkınca kendimi incelmiş hissediyorum .Sanırım akşam az yemenin aç uyumanın faydası. :KK52:

Benim kayinvalidem de ben kiloluyum falan dedikce, yok gayet iyisin, kilon oldugunu dusunuyosan bile hic gostermiosun, cok iyisin boyle, ideal falan der. :KK69:
Ara ogun 2 cubuk grisini

kızlar günaydın
dün akşam planımı bozmadım :KK19:
1 kase domates çorbası 1 dilim ekmek ve yoğurtlu semizotu salatası yedim
7den sonra bişey yemedim

sabah da aynı kahvaltı 4 zeytin, 30gr peynir, 1 dilim kepek ekmek, 1 çay kaşığı bal, domates maydonoz roka
herkes bu ara iyice gaza geldi sanırım ben de öyle
ofis egzersizlerini hatırlattınız iyi oldu şimdi yapıyorum
karnı içeri çek bırak :KK52:

Benim kayinvalidem de ben kiloluyum falan dedikce, yok gayet iyisin, kilon oldugunu dusunuyosan bile hic gostermiosun, cok iyisin boyle, ideal falan der. :KK69:
Ara ogun 2 cubuk grisini

:nazar::nazar::nazar:
bu nazar boncukları kayınvalideleriniz için

simurgh sana içtiğin form çayının markasını soracaktım ne zamandır unutuyorum bu arada tablo
ne oldu :26:

Ben de aynı şeyi düşünüyorum canım. 7 yıl oldu daha bir defa kötü ya da ters bir lafını duymamışımdır. Allah razı olsun. İki çocuğumu bakıcıya bile verdirmedi. Kendin rahatsızsın vereyim dedim, ölüm döşeğinde olsam bakarım dedi. Gezmeye giderken bile siz başbaşa gidin diye alıkoyar çocuklarımı.

ahhhh. ahhhh ahhh ki ahhh.
kızlarının çocuklarına bakıyo. bizimki bakıcıda. sinirlendim yine yaaa.
sanada çok imrendim. Allah herkese öyle kayınvalideler nasip etsin.

slm kızlar nasılsınız

akşam az bezelye domates biber,arada da erik yedim

sabah ılık su 2 dilim çavdar 1 dilim peynir 1 domates salatalık 5 adet zeytin yedim ara öğün yemiycem

bu arada akşam 40 dk yürüdüm ve kol egzersizleri yaptım :KK16:

kızlar;
1 bardak ılık suyun içine yarım limon dilimleyin ve için benim çok hoşuma gitti hemde metabolizmayı hızlandırıyor hepinize tavsiye ederim...:79:

günaydın herkese
akşam mesaideydim dürüm yedim
eve gittim telafi etmeye çalıştım. gün içinde internette bir yazı okumuştum taş devri egzersizleri diye. mantık kısaca şu kalbi 35 40 saniye botunca yüksek tempoda çalıştırıyorsun mesela ip atlamak koşmak merdiven çıkmak gibi egzersizlerle sonra 2 3 dakika dinleniyorsun kalbin normal ritmine gelince tekrar yapıyorsun 8 egzersiz 8 dinlenme şeklinde yaklaşık 30-40 dakika sürüyor.bende eve gittim 100 defa ip atladım 3 dak. dinlendim toplamda 700 defa ip atladım. bakalım 1 hafta bu egzersizi deneyeceğim merak edenler varsa google yazınca çıkıyor ordan daha ayrıntılı bilgiler bulabilir. ayrıa dünkü kilomdan 500 gr eksik çıktım bu kadarda hızlı etki etmemiştir değilmi.

:nazar::nazar::nazar:
bu nazar boncukları kayınvalideleriniz için

simurgh sana içtiğin form çayının markasını soracaktım ne zamandır unutuyorum bu arada tablo
ne oldu :26:

Canim ben form kullanmiyorum, ishal yapio, ama mim-kbr kiraz sapli kullaniodu, markasini bilmiyorum. Benim ishal yapan dogus form cayi. baska da denemedim hic.

karnı içeri çek bıraktan başka ne egzersiz var? şu an onu yapmaya çalışıyorum :nazar:

canım boynunu sağa sola yatırabilirsin, omuzlarını ileri geri sallayabilirsin.. bunlar zayıflamak için değil masa başı çalışanların kireçlenmeye karşı önlemleri gibi düşün..
bide karnını sık bırak, kalçanı sık bırak..

kızlar;
1 bardak ılık suyun içine yarım limon dilimleyin ve için benim çok hoşuma gitti hemde metabolizmayı hızlandırıyor hepinize tavsiye ederim...:79:

akşam evde yatmadan yapıyorum unutmazsam limonu kabuklarıyla doğruyorum biraz sirke damlatıyorum evde varsa 1 yaprak taze nane harika oluyo. evden limon getirmiştim dur hazırlayıp içeyim aklıma düşürdün sağol.

kızlar;

mmmm harika nedense çok seviyorum bu tadı. canım tekrardan sağol hatırlattığın için.

mmmm harika nedense çok seviyorum bu tadı. canım tekrardan sağol hatırlattığın için.

geçen hafta gittiğim otelde sabah getiriyolardı aynısını, güne zinde ve sağlıklı başlamanız için diyerek.. limonlu ılık su mideyi yatıştırıyor

X