Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

arkadaslar ofıste dıkkat cekmeden Karnınız içerde, sırtınız dik olarak ayakta durun. Sol bacağınızı yerden 10-15 cm yükselecek kadar yan tarafa açarak kaldırın. 2 saniye pozisyonu koruyup, hareketi diğer taraftan tekrarlayın. egzersızını yapabılırız ben yaptım

bende öğle yemeğimi yedim geldim
1 kepçe nohut yemeği
1 kepçe mercimek pilavı
1 kepçe salata
200 gram da yoğurt
ekmek hiç yemedim
sabahta kahvaltıda sadece 1 dilim ekmek yedim
1 bardak ta açık çay içtim

Öğlede 1 tabak pırasa yemeği 1 tabak yoğurt yedim.Ben her gün 1 tabak yoğurt yemeği düşünüyorum. Yoğurdun yağ yakmaya yardımcı olduğunu düşünüyorum.Kendim evde yapıyorum zaten yoğurdu sağlıklı bence. Şimdi su ve yeşil çayımı içiyorum. Akşam doğum günü partisi varmış oraya katılıcam mecburen ama abartmadan az az yemeğe gayret edeceğim.

Evde adım atma aleti ve mekik aletide var akşamları yaparsam iyi olacak ama bakalım kendime pek güvenemiyorum spor konusunda:26:

Hatırlatma=
Pazartesı kılo bıldırım gunudur. Asagıdakı bılgılerı tarafıma ozel mesaj ıle gonderınız.
1-suankı kılonuz
2-boyunuz
3-hedef kılonuz
Konu icinde verilen bilgileri de tabloya eklemeye calisacagim ancak atlamis ya da gorememis olabilirim.
Gonderebilenler ozel mesaj ile gondersin lutfen.
Ayrica eksik bilgileri dikkate almayacagim. Tabloyu tamamlamak icin yukaridaki bilgilerin hepsini gonderin lutfen..
Ilk tablomuzu bugun olusturdugumuz icin bugunu baslangic olarak kabul ediyorum...

Hadi kizlaaar... Aksam 5 gibi tabloyu bitirip yayinlayacagim. 12 kisiyiz. Yokmu baska kimse

Tartılma günümüz hangi gün olacak pazartesimi tartılacağız

kızlar merhaba
h.sonu benim yoğun geçyior
özel mesajımı yolladım
h.sonum biraz kaçamaklarla geçti
geçen hafta içi 3 gün spor yaptım yaklaşık 1 saat
h.sonu dinlendim ki çabuk sıkılmayım
bugün akşam da yine yemeğimi erken yiyip sporumu yapcam

arkadaslar ofıste dıkkat cekmeden Karnınız içerde, sırtınız dik olarak ayakta durun. Sol bacağınızı yerden 10-15 cm yükselecek kadar yan tarafa açarak kaldırın. 2 saniye pozisyonu koruyup, hareketi diğer taraftan tekrarlayın. egzersızını yapabılırız ben yaptım

süpersin şimdi bende yaptım...

liste ne listesi kızlar bu arada

1 kepçe nohut yemeği
1 kepçe mercimek pilavı
1 kepçe salata
200 gram da yoğurt
ekmek hiç yemedim

canım bence öğlen biraz fazla yemişin

1 kepçe nohut yemeği
1 kepçe mercimek pilavı
1 kepçe salata
200 gram da yoğurt
ekmek hiç yemedim

bencede pilav ve nohut ağır olmuş sanki zaten oturuyoruz hareketsiz yakması zor olur

Cuma tartılınca cumartesi pazar yemeği serbestçe yeriz bence pazartesi tartılalım tartılma korkusuyla hafta sonu yemeyiz. Ben haftaiçi diyeti iyi yapıyorum haftasonu gelince sapıtıyorum pazartesi tartılıcam endişesiyle yemem belki.Siz haftasonu nasıl geçiriyorsunuz kızlar yememek için ne gibi yöntemleriniz var.

hayırlı günler arkadaşlar. hafta sonu misafirlerim geldi. ben misafirliğe gittim. ama kendime dikkat ettim. zehir miktardadır felsefesine uydum abartamadan tadımlık yedim. kendimi çok iyi hissediyorum
sabah sirkeli su içtim. çavdar ekmeğinden yağsız tost yedim. yanında da beşi bir yerde çay içtim. 1 lt su içtim.

Cuma tartılınca cumartesi pazar yemeği serbestçe yeriz bence pazartesi tartılalım tartılma korkusuyla hafta sonu yemeyiz. Ben haftaiçi diyeti iyi yapıyorum haftasonu gelince sapıtıyorum pazartesi tartılıcam endişesiyle yemem belki.Siz haftasonu nasıl geçiriyorsunuz kızlar yememek için ne gibi yöntemleriniz var.

ZEHİR MİKTARDADIR diyorum kendime. bu telki çok işe yarıyor :KK34:

Yememek için bi yöntemimiz olamıyo canım malesef:KK50: Bence haftasonu ne kadar kendimizi tutsak da gene de hafta içinden biraz fazla yeriz. O yüzden cuma yine daha iyi olur gibi geliyo. Ama çoğunluk nasıl düşünür bilemem

X