- 11 Mart 2011
- 135
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım merhaba ben özel mesaj göndermiştim aldın mı?
Hatırlatma=
Pazartesı kılo bıldırım gunudur. Asagıdakı bılgılerı tarafıma ozel mesaj ıle gonderınız.
1-suankı kılonuz
2-boyunuz
3-hedef kılonuz
Konu icinde verilen bilgileri de tabloya eklemeye calisacagim ancak atlamis ya da gorememis olabilirim.
Gonderebilenler ozel mesaj ile gondersin lutfen.
Ayrica eksik bilgileri dikkate almayacagim. Tabloyu tamamlamak icin yukaridaki bilgilerin hepsini gonderin lutfen..
Ilk tablomuzu bugun olusturdugumuz icin bugunu baslangic olarak kabul ediyorum...
Hadi kizlaaar... Aksam 5 gibi tabloyu bitirip yayinlayacagim. 12 kisiyiz. Yokmu baska kimse
arkadaslar ofıste dıkkat cekmeden Karnınız içerde, sırtınız dik olarak ayakta durun. Sol bacağınızı yerden 10-15 cm yükselecek kadar yan tarafa açarak kaldırın. 2 saniye pozisyonu koruyup, hareketi diğer taraftan tekrarlayın. egzersızını yapabılırız ben yaptım
Tartılma günümüz hangi gün olacak pazartesimi tartılacağız
bende öğle yemeğimi yedim geldim
1 kepçe nohut yemeği
1 kepçe mercimek pilavı
1 kepçe salata
200 gram da yoğurt
ekmek hiç yemedim
sabahta kahvaltıda sadece 1 dilim ekmek yedim
1 bardak ta açık çay içtim
bende öğle yemeğimi yedim geldim
1 kepçe nohut yemeği
1 kepçe mercimek pilavı
1 kepçe salata
200 gram da yoğurt
ekmek hiç yemedim
sabahta kahvaltıda sadece 1 dilim ekmek yedim
1 bardak ta açık çay içtim
canım bence öğlen biraz fazla yemişin
bencede pilav ve nohut ağır olmuş sanki zaten oturuyoruz hareketsiz yakması zor olur
Cuma tartılınca cumartesi pazar yemeği serbestçe yeriz bence pazartesi tartılalım tartılma korkusuyla hafta sonu yemeyiz. Ben haftaiçi diyeti iyi yapıyorum haftasonu gelince sapıtıyorum pazartesi tartılıcam endişesiyle yemem belki.Siz haftasonu nasıl geçiriyorsunuz kızlar yememek için ne gibi yöntemleriniz var.
Cuma tartılınca cumartesi pazar yemeği serbestçe yeriz bence pazartesi tartılalım tartılma korkusuyla hafta sonu yemeyiz. Ben haftaiçi diyeti iyi yapıyorum haftasonu gelince sapıtıyorum pazartesi tartılıcam endişesiyle yemem belki.Siz haftasonu nasıl geçiriyorsunuz kızlar yememek için ne gibi yöntemleriniz var.
Tartılma günümüz hangi gün olacak pazartesimi tartılacağız