Merhaba, konuyu başından beri takip ediyordum ama yeni üye oldum. O yüzden özel mesaj atamıyormuşum. Ben de kilomu burdan yazayım bari. Bu sabah itibariyle aç karna 60.3 kg çıktım. Boyum 1.68 cm. 1-2 ay içerisinde 56-57 kg olsam yeter. Vereceğim hepsi hepsi 4-5 kilom var. Yıllardır duruyor ama..
Kızlarrr günaydın.
Ben de ara ara topiği kontrol ediyodum ve sabah gördüm ki artık listeye geçiyormuşsunuz.
Öncelikle bi durumumu anlatayım ben de masabaşı çalışanım ve bazen haftasonları da dahil 09:00- 19:00 arası bazen de daha geç saatlere kadar çalışıyorum. yaklaşık 10 kilo fazlam var ve bu fazlayı en fazla 3 ay içinde vermek istiyorum.
Simurgh rica etsem ben de özel mesaj atamıyorum benim durumumu da burdan keydeder misin?
Boy 1.68- kilo 68 ve hedefim 10 kilo vermek
Daha 1 lt cik su içebildim. Ben de altınçilek kurusu aldım Bimden, işyerine de getirdim bir de bunu deniyim bakalım
ne kadara aldınız
150 gr 6.95 di canım. Yuvarlak hesap 7 lira işte
Hatırlatma=
Pazartesı kılo bıldırım gunudur. Asagıdakı bılgılerı tarafıma ozel mesaj ıle gonderınız.
1-suankı kılonuz
2-boyunuz
3-hedef kılonuz
Konu icinde verilen bilgileri de tabloya eklemeye calisacagim ancak atlamis ya da gorememis olabilirim.
Gonderebilenler ozel mesaj ile gondersin lutfen.
Ayrica eksik bilgileri dikkate almayacagim. Tabloyu tamamlamak icin yukaridaki bilgilerin hepsini gonderin lutfen..
Ilk tablomuzu bugun olusturdugumuz icin bugunu baslangic olarak kabul ediyorum...
Hadi kizlaaar... Aksam 5 gibi tabloyu bitirip yayinlayacagim. 12 kisiyiz. Yokmu baska kimse