Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

simurg ellerine sağlık

1,5 litre suyum bitti akşama kadar 3 litreye tamamlamalıyım.

akşam ilk defa duvara vurma yöntemini yapıcam çido bakalım becerebilcek miyim.

simurghcum ellerine sağlık kilo bildirimi yapmayan çok olmuş.
en zor ve yavaş kilo veren de ben olmuşum ya.
kendimi birinci ilan ediyorum.:KK52::KK52::KK52:

slm kızlar
öğle menüm 2 kase çorba 2 dilim kepek ekmeği ve 1 kase cacık
arada 3 bisküvi
akşam tavuklu bezelye ve salata yiyicem :KK64:

Simurgcum eline sağlık liste çok süper
hiç kilo almadan ilerliyorum inşallah hepimiz veririz fazlaları :KK19::KK19::KK19:

simurg liste için teşkkürler
bu arada ben de dilara koçak'ın yaşam günlüğü diye bir ajandası var nisan 24 pazartesi için rejime başladım yazmışım ve kilo olarak da 74.1 yazmışım
yani sizin başladınız tarihte ben de 74.1 mişim listeye bu şekilde düzeltme yapma imkanın varsa düzeltirsen sevinirim o zamandan beri ben de 2 küsür vermişim demekki kendimi daha iyi hissedicem :)

merhaba bende 8- 5 çalışan son 3 yıldır 65 kilodan 60 kiloya düşmek isteyen ama halan 1 gr veremeyen biri olaraktan benide aranıza alırmısınız..belkim sizden özenir bende biraz veririm :)

Kızlar

Kilo verememizin nedeni acaba kaçırıyor muyuz?

Yada şöyle bakrsak demekki dikkat etmesek alcakmıydık yani?*

Başka şeyler m, yapmalıyız acaba

ben zayıflamak için sıcak su içiyorum, hergün yürümeye çalışıyorum en az 20 dak. Mekik çekmeye çalışıyorum. Sabahları ballı, sirkeli ılık su içiyorum :nazar:. akşamları işten geç çıktığım için çoğunlukla akşam yemeği yemiyorum. öğlenleri sebze yemeği yemeğe çalışıyorum. aralarda kuru kayısı ve ceviz yiyorum (çok lezzetli oluyor, fazla abartmamak lazım :KK1:). Gün içerisinde yapılacak ayak işlerini götür-getir , fotokopi, fax vb. kendim yapıyorum. Bu gidişle otorite motorite kalmayacak :KK37: . Zaten fiziksel aktivitemiz olmadığı için bunları yapmaya çalışıyorum. Birde benim işyerim 4 katlı, ben zemin kattayım, tuvalte 4. katta, tuvalete gitmek bile benim için spor oluyor :KK60:. birde yeşilçay içmeye çalışıyorum her gün 1 kupa :82:

merhaba bende 8- 5 çalışan son 3 yıldır 65 kilodan 60 kiloya düşmek isteyen ama halan 1 gr veremeyen biri olaraktan benide aranıza alırmısınız..belkim sizden özenir bende biraz veririm :)

hoşgeldin aramıza. inanki bu yaşlarda yani yaş ilerledikçe vermek çok zorlaşıyor. 64 den 59 a inene kadar göbeğim çatladı valla. k,lo almaya müsaitim demek 1 hafta boyunca yesem ay sonunda dana olup çıkıcam.gel katıl bize. geçmiş sayfaları oku istersen.

kilo verememenin sebebi kaçamaklar bence
birde ara öğünde ne yediğimiz önemli her şeyi dengeli yemeliyiz vücudumuza bütün besinler gerekli ama hazır yiyecekler çok kalorili ve sağlıksız.. doğal olanı tercih etmeliyiz.

kızlar benim midem çok bulanıyor öğle yemeğinden beri,ne yesem ,ne yapsam ?
yoğurt iyi gelir mi acaba?

hoşgeldin aramıza. inanki bu yaşlarda yani yaş ilerledikçe vermek çok zorlaşıyor. 64 den 59 a inene kadar göbeğim çatladı valla. k,lo almaya müsaitim demek 1 hafta boyunca yesem ay sonunda dana olup çıkıcam.gel katıl bize. geçmiş sayfaları oku istersen.

walla öyle hayatımda ilk defa dikkat etmeden gönlümce yedim 5 ayda danacık oldum zaten malesef :)

hoşbulduk canım. aynen canım yaş ilerleyince kilo vermek çok zor bende..neyseki sen başarmışsın..bide ben başarsamm çok iyi olacak..şöyle bi baktım geçmiş sayfaları sizi görünce bende heveslendim bugünden itibaren bende başlıyorum..

Pazartesi yoğun birgün oluor hiç giremedim topiğe öğlen az zeytinyağlı taze fasülye,3 kaşık bulgur pilavı yine zeytin yağıyla pişirmiştim.1 tanede küçük tavuk bud ve dereotutlu maydanozlu baharatlı bir kase yoğurt yedim.Akşamı meyve ve salatayla geçiricem. Suyumu ve yeşilçayımıda içiyorum.

X