Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

Günaydın kızlar,

Kilom bu hafta 65

Şenaycım üzülme maalesefki biz çalışan kadınların kaderi bu.

Simurg kötü birşe çıkmasına sevindim çok çok geçmiş olsun

Akşam bir tabak taze fasulye ve yoğurt yedim sonra gece 10:00 da salata sabahta normal kahvaltı ı yaptım.

selam kızlar ben geldim
haftasonu abartmadım sabah iyi bir geç kahvaltı aralar ve akşam hafif yemek yedim
tek kaçamağım bir dilim baklava ve 1 ince çikolata oldu.

Bugün sabah tartıldım ve 71.8 çıktım malesef geçen hafta 71.4 tü ama acaip karnım şişti
tartıldıktan bir saat geçmeden de reglim başladı

Bu hafta kalori sayarak ve akşam yemeği yememeye çalışarak devam edicem bakalım hayırlısı
simurgh geçmiş olsun önemli bişi oldunu sanmıyorum

herkese iyi haftalar

sabah kah: 3 zeytin(30 kal.)-30 gr peynir(100 kal.)-1 tatlı kaşığı zeytinyağı eklenmiş yeşillik-domates(70 kal.)-1 çay kaşığı bal(50)-1 dilim siyah ekmek(70 kal)

yaklaşık toplam 320 kal.

günaydın kızlar
nasılsınız
sabah menüm 2 dilim çavdar ekmeği 1 dilim peynir 1 domates yarım salatalık 5 adet zeytin ve şekersiz çay

kızlar cuma günü nestle nesfite mail attım gönderdiler demişti.
kim dedi hatırlayamadım. mail adresini alabilirmiyim. bende isticem de.

yeşil elmayı severim yaa burda kilosu 5 tl. zaten pahalı birde iş yerinde yemekde olmuyor.

Araogun: 1 yesil ema
Benden baska 8 hafta diyetine baslayan yokmuu?

bende başlıyorum bugün 8 hafta diyetine fakat bire bir uygulayamıycam mesela sabah kahvaltımı yapıcam öğle çorba ve salata,ara öğünde 3 bisküvi yada yarım gevrek ,akşamda az yemek ve yoğurt arada da meyve yiycem..aynısı değil ama benzeri olucak inşallah bu şekilde işe yarar :97:

akşam erken yemek zayıflamada çok etkili. ben önceleri akşam çok az yiyerek zayıflamay başladım. ve erken saatte saat 17:30 da yemek yiyordum ekmeksiz çok az. çok etkili oluyordu.zaten 1 hafta yapsanız zayıflamaya başlarsınız.

kızlar sabah tartıldım kilom 74,3
kaç haftadır doğru dürüst hiç kilo veremedim çok moralim bozuluyo..
bide bebek düşünüyorum böyle hamile kalırsam eğer kapılardan sığamam heralde

canım ben yazmıştım ..canım ülker kfleks itesişne gir..orda altta iletişim bölümü var..onu tıkla orda tüketiciyim bölümünü tıkla ve yeni çıkan ürününüzü denemek istiyorum ..deneme amaçlı gönderirmisiniz..de..bilgilerinide yazz. gönder 2 3 haftya göndeririler..

evet çido biliyorum ben de daha önce zayıfladığımda aynı şekilde akşam yemeyerek zayıflamıştım
evlendğimden beri çok geç yiyiyorum eşimle anlaştık dışarıda atıştırıcak bende 6 buçuk gibi evde oluyorum bir kepekli tost veya yoğurtlu semizotu ya da bir çorba öyle birşeyle geçiştiricem ve yemicem o saatten sonra, faydası olacağına inanıyorum.

selam kızlar iyi haftalar ben her hafta 500 gr veriyorum 60 kiloyum
ama dışardan belli olmaya başladı inceldiğim görenler zayıflamışsın diyorlar
haftasonu hiç yemeklerimi abartmadım biraz yüzdüm
sabah kahvaltım bir dilim kepekli ekmek bir fincan yeşil çay iki zeytin kibrit kutusunun yarısı kadar peynir

evet canım malesef...sağlık olsun demekten başka bişey yok

Kizlar hem tabloyla ugrasiyorum, hem de biraz isim var, fazla yazamiyorum ama okuyorum.
Gecmis olsun dileklerinize tesekkur ederim.

beni de eklerseniz sevinirim 52,60 gr. bu hafta. ben zaten kilo vermeye çalışmıyorum, bölgesel zayıflamak istiyorum, egzersiz yapıyorum ama yemek yerken egzersizin bir faydası olmuyor. o yüzden sporun yanında hafif bir diyet yapıyorum :87:

tabloya girmek istiyorsan asagidaki bilgileri de verirmisin cnm,
1- Baslangic kilo (25/04/2011)
2- Hedef Kilo
3- Boy

benide ekler misin simurg tablıoya

başlangıç kilo:60
hedef kilo:52
boy:1,68

kızlar ara öğn olarak K-bar vişneli bar yiyorum ama içimi baydı fazla ttatlı geldi

Son düzenleyen: Moderatör:

nee 2-3 hafta mı. ne kadar yavaş çalışıyorlar. sank, yurt dışına sipariş verdim. canım kargo parası verdin mi.

benide ekler misin simurg tablıoya

başlangıç kilo:60
hedef kilo:52
boy:1,68

kızlar ara öğn olarak K-bar vişneli bar yiyorum ama içimi baydı fazla ttatlı geldi

aynı boydayız canım 52 çok zayıf değilmi.
ben 55 de iyim de. şuan 59 um 1 kilo var aramızda.
1,5 litre suyum bitti bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…