- 17 Aralık 2010
- 6.641
- 1
Araogun: 1 yesil ema
Benden baska 8 hafta diyetine baslayan yokmuu?
selam kızlar ben geldim
haftasonu abartmadım sabah iyi bir geç kahvaltı aralar ve akşam hafif yemek yedim
tek kaçamağım bir dilim baklava ve 1 ince çikolata oldu.
Bugün sabah tartıldım ve 71.8 çıktım malesef geçen hafta 71.4 tü ama acaip karnım şişti
tartıldıktan bir saat geçmeden de reglim başladı
Bu hafta kalori sayarak ve akşam yemeği yememeye çalışarak devam edicem bakalım hayırlısı
simurgh geçmiş olsun önemli bişi oldunu sanmıyorum
herkese iyi haftalar
sabah kah: 3 zeytin(30 kal.)-30 gr peynir(100 kal.)-1 tatlı kaşığı zeytinyağı eklenmiş yeşillik-domates(70 kal.)-1 çay kaşığı bal(50)-1 dilim siyah ekmek(70 kal)
yaklaşık toplam 320 kal.
kızlar cuma günü nestle nesfite mail attım gönderdiler demişti.
kim dedi hatırlayamadım. mail adresini alabilirmiyim. bende isticem de.
yeşil elmayı severim yaa burda kilosu 5 tl. zaten pahalı birde iş yerinde yemekde olmuyor.
akşam erken yemek zayıflamada çok etkili. ben önceleri akşam çok az yiyerek zayıflamay başladım. ve erken saatte saat 17:30 da yemek yiyordum ekmeksiz çok az. çok etkili oluyordu.zaten 1 hafta yapsanız zayıflamaya başlarsınız.
evet canım malesef...sağlık olsun demekten başka bişey yokGünaydın kızlar,
Kilom bu hafta 65
Şenaycım üzülme maalesefki biz çalışan kadınların kaderi bu.
Simurg kötü birşe çıkmasına sevindim çok çok geçmiş olsun
Akşam bir tabak taze fasulye ve yoğurt yedim sonra gece 10:00 da salata sabahta normal kahvaltı ı yaptım.
60.6 kg yum....
iyi gidiyorum...
beni de eklerseniz sevinirim52,60 gr. bu hafta. ben zaten kilo vermeye çalışmıyorum, bölgesel zayıflamak istiyorum, egzersiz yapıyorum ama yemek yerken egzersizin bir faydası olmuyor. o yüzden sporun yanında hafif bir diyet yapıyorum :87:
canım ben yazmıştım ..canım ülker kfleks itesişne gir..orda altta iletişim bölümü var..onu tıkla orda tüketiciyim bölümünü tıkla ve yeni çıkan ürününüzü denemek istiyorum ..deneme amaçlı gönderirmisiniz..de..bilgilerinide yazz. gönder 2 3 haftya göndeririler..
benide ekler misin simurg tablıoya
başlangıç kilo:60
hedef kilo:52
boy:1,68
kızlar ara öğn olarak K-bar vişneli bar yiyorum ama içimi baydı fazla ttatlı geldi