Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

Benim kilomda bu hafta da hicbir oynama olmadi, 57.5 de kaldim 3 haftadir.
Ama bu ay adet olamadim, o yuzden kizamiyorum kendime.

günyadın kızlarrrr
59 kiloyum nihayet. haftasonu ankaradaydım görenler zayıflamışsın ne kullandın güzel olmuşsun
bende havalandım tabi :)))
pazar günü cozüttüm yeme konusunda aslında hafta sonu 58,7 geldim ay kilomu görünce dedimki akşam yemem. düündüğüm gibi olmadı pis boğaz gibi yedim. sabah çıktımki tartıya 59 . bu hafta düşerim 58 e. bu arada geçmiş yine ilerlemiş.
sabah sirekli su
klasik kahvaltı. şuan suyumu içiyorum.

günaydınn kızlar..benimde kilomda hiç bir oynama olmadı ama halada hastalanmadım.hğpı kullanalıda 10 gün geçti..simurgcum neden muyene etmediki dokr-tor seni..belki kist türü bişey vardı testten önce keşke baksaydı...
şenaykaya çok üzüldüm cnm senin adına..boşver dicem ama insan çaresiz olunca ne yapıcağını bilemiyor..sende ona gör davran işte onlar...

Günaydın hafta sonu hiç abartamdı kızlar. Sadece Cumartesi günü yediğim bir çikolatadan başka kaçamağım yok. 200 tane ip atladım. 30 tane mekik çektim kilomda değişiklik yok bu hafta. 62.5 devam bakalım ne olacak.

günaydınn kızlar..benimde kilomda hiç bir oynama olmadı ama halada hastalanmadım.hğpı kullanalıda 10 gün geçti..simurgcum neden muyene etmediki dokr-tor seni..belki kist türü bişey vardı testten önce keşke baksaydı...
şenaykaya çok üzüldüm cnm senin adına..boşver dicem ama insan çaresiz olunca ne yapıcağını bilemiyor..sende ona gör davran işte onlar...

cnm test negatif cikti, ultrason muayenesinde de kist falan cikmadi, temiz dedi. 2 hafta daha bekle olmazsa regli gel dedi. Olursa da biter bitmez gel dedi.

cnm test negatif cikti, ultrason muayenesinde de kist falan cikmadi, temiz dedi. 2 hafta daha bekle olmazsa regli gel dedi. Olursa da biter bitmez gel dedi.

stresten gecikmiştir o zaman. kist falan da çıkmamış ne güzel.memlekete gelince düzelir her şey :)))

günaydın kızlar
ne çok regl bekleyem var ben de bekliyorum bu gün yarın olur inşallah
pazar günü yediklerimi yazamayacağım yine çok karışık
kahvaltı : sandviç ekmeğine yarım kaşarlı tost + çay
ara öğün için yanımda birşey getirmemişim düşünüp dururum artık

bu arada kilom 70.40

günaydın kızlar,iyi haftalar diliyorum herkese:KK71:

bende bugün bir tost+çay

haftasonu düğün,nikah pek dinlenemedim çok yoğun bir haftasonu geçirdim..
ama yediklerimide dikkat ettim hatta birtek kahvaltıyladım deem yeridir..

Günaydın herkese.
Güzel bir haftasonu geçirdim sadece dün akşam yemeğini çok yedim ama saat 4 de yedim ve yemekleride az zeytinyağıyla pişirmiştim ekmek hiç yemedim.
Sabah 2 bardak su 2 kuru kayısı yedim kahvaltı yapamadım hiç işthım yoktu sabah.
Kilom 63,6
Az az veriyorum ama sonuçta veriyorum:KK66:

günaydınlarrrr
bu hafta kilo vermediğim gibi aldım bide:KK43:
ama olsun bu beni dahada azimlendirdi :)
66,50 dim bu sabah 67 çıktım tartıda
ama bu hafta misafirim iç eksik olmadı yemekelr mezeler tatlılar derken ee yapıpta yememek mümkünmü
dün sahilde 1 saat orta tempoda yürüyüş yaptım 100 kez ip atladım 150 kez popomu duvara vurdum
bu hafta sonu 66 görmem lazımmmmm

bu hafta benim de regl haftam şişkinşiğim başladı bile.
kızlar bu totoyu duvara vurma işini mutlaka yapın basenlere göbeğe ve bacaklara çok faydası var.
benim sorunlu bölgelerimde çok işe yaradı. neredeyse 2 aydır yapıyorum çok çok fark var. basenlerim eskisi gibi dağınık değil bacak üst kısım incelmeye başladı göbeğim küçülmeye başladı.
akşamları unutmasam ip atlıyorum sonrada duvara vurma işlemini yapıyorum mutlaka düzenli olarak yapın derim.
uyarı :
hamile kalmayı planlayanlar yapmasın.

X