Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

aynı boydayız canım 52 çok zayıf değilmi.
ben 55 de iyim de. şuan 59 um 1 kilo var aramızda.
1,5 litre suyum bitti bile.

ahh canım 55 insem şükredicem ama tık yok bende ya..
ne güzel bitirmişsin sana ben yeni 1 litreyi bitirebildim..

ahh canım 55 insem şükredicem ama tık yok bende ya..
ne güzel bitirmişsin sana ben yeni 1 litreyi bitirebildim..

canım ben kahvaltıyı eşimle erken gittiği için beraber 6:30 yapıyorum işe geldiğimde çok susamış oluyorum. bizim topiği okurken yavaş yavaş yudumluyorum yarım litre bitmiş oluyo.
3 kez wc ye gittim :))) su hayayttır su için su içirin.

canım ben kahvaltıyı eşimle erken gittiği için beraber 6:30 yapıyorum işe geldiğimde çok susamış oluyorum. bizim topiği okurken yavaş yavaş yudumluyorum yarım litre bitmiş oluyo.
3 kez wc ye gittim :))) su hayayttır su için su içirin.

hımmm anladım 6.30dan bu yana saat 10 da ara öğün yiyorsun maşallah canım..
ben daha gitmedimm wc ye bende mi bir naormallik var kendimi alıştırmam lazım
dediğin söz çok doğru.artık çay bile içmek istemiyorum su içemiyorum diye

hımmm anladım 6.30dan bu yana saat 10 da ara öğün yiyorsun maşallah canım..
ben daha gitmedimm wc ye bende mi bir naormallik var kendimi alıştırmam lazım
dediğin söz çok doğru.artık çay bile içmek istemiyorum su içemiyorum diye

evet suyu çoğaltınca çay içmez oldum. canım da istemiyor. sabah kahvaltıda sadece.
bende neden canım çay içmek istemiyor diyordum :))) demek çok su içtiğimdenmi.
saat 10 da çok acıktım. küçük parça çikolata buldum çekmecemde onu yedim. stejeri simit almaya gönderdim işini halletmiş unutmuş simidi.dedim ki Allah da istemiyor yememi neyse çok acıktım ama.

afiyet olsun. ben çeyrek döner yicem sanırım. dışarda olunca pek alternatif olmuyo. bi yerede oturup salata çorba içsem iyi olurde ama işlerim var. çeyrek döneri su içerek yakarım zaten. :)))
afiyet olsun herkese.

Selam Kızlar ben bu aralar pek giremiyorum ama takipteyim, hafta sonu kaçırdığım sayfaları okuyacaktım nerdeee, oğlum peşimde ev işlerini bile bitiremedim, evimizi sattık gibi ev aldık gibi karmakarışık şeylerr, hiç beklenmeyen durumlar gelişti, hafta sonuhiç dikkat etmedim, bu hafta hiç kilo veremedim, hafta içi iyi idi ama hafta sonu saldım baya, 71 im, durakaladım gibi, ama durmak yok aynen devam...

selam kızlar..
herkese iyi haftalar..
çok yoğunum kilo bildiriminde bulunayım..
başlangıç:95.6
geçen hafta:91.3
Bu hafta:90
giden :1.3
hedef:89
görüşmek üzere kızlar..:KK5:

"lütfen kapınızın önüne bir kap su koyun su hayattır,her canlının yaşam kaynagadır,sayenizde su içsinler ve hayatta kalsınlar”

nee 2-3 hafta mı. ne kadar yavaş çalışıyorlar. sank, yurt dışına sipariş verdim. canım kargo parası verdin mi.

hayır cnm vermedim...evet çok yavaşlar...bu tarz ürünlerin kenid sitelere ne yazınca gönderiyorlarmış numunelerinden...bende burda bi topigde okumuştum...

öğlen işlerim vardı koşuşturdum. yemek yiyemedim.
mecbur kaldım dönere. neyse bol acılı söyedim zaten.
simurgh menüne bayıldım ton balıklı salatayı çok severiim. bi de içinde makarna olcak.tadından yenmez.

evet suyu çoğaltınca çay içmez oldum. canım da istemiyor. sabah kahvaltıda sadece.
bende neden canım çay içmek istemiyor diyordum :))) demek çok su içtiğimdenmi.
saat 10 da çok acıktım. küçük parça çikolata buldum çekmecemde onu yedim. stejeri simit almaya gönderdim işini halletmiş unutmuş simidi.dedim ki Allah da istemiyor yememi neyse çok acıktım ama.

aslında çayda yararlı bişe değilki..
artık su içicem..kesin karralıyım..
ii yapmışsın çikolata azdda olsa ünye istiyor ya.
kızlar badem kilo yapar mı?

Herkse merhaba
ben bu hafta hiç kilo veremedim hatta aldım 66,5 kiloyum. bakalım bu hafta işi daha sıkı tutacağım.

aslında çayda yararlı bişe değilki..
artık su içicem..kesin karralıyım..
ii yapmışsın çikolata azdda olsa ünye istiyor ya.
kızlar badem kilo yapar mı?
bademdeki yağlar zayıflamada çok yararlı, bana spor hocam söylemişti. Ama öyle bir avuç yenmiyecek ara öğünlerde 3-4 tane yenicek demişti. bende ara öğünlerde ceviz yiyorum, o bitince badem veya fındığa devam edicem :KK76:

Öğlen

Az buğday çorbası-tavuk-az makarna ve semizotu salata

Ama dayanamayıp bir tane şekerpare yedim ve hala canım çoook şekerpare çekiyor

X