haklısın canım ben de okuken sinir oldum şimdi
ne demişler kumanın gemisi yürümüş eltinin gemisi yürümemiş
boşver herkes layığını bulur
boşver ya sıkma canını çalışan annelerin ortak sorunu bu zaten. bence burda ağlamak yerine kendine bir ders çıkar bidaha sende kendini arabanı kullandırtma bu tip insanlar bundan anlarlar. bak ozaman sana nasıl yanaşmaya senden faydalanmak için nasıl takla atmaya başlar. bizim halimizi ancak çalışan insanlar anlıyor. üzülme boşver.
Doktora gittim, hormon testi yapildi, sonucunu 4 te alcam. Ama doktor ne bir muayene, ne bisey, sikayetlerimi dinledi, bence hamilesin dedihamilelik testi yerine de B-HCG testi yapti. Anlamadim bu isten bisey
canım o hamilelik testinin ta kendisi
oyleymis, yeni ogrendim de pregnancy test die de bisey vardi, bende korktum, hamilelik testi yapmadi da hormon testi yapio diye. Pregnancy test belkide idrarla yapilandir.
for çayı alıyım bari bende bugun hansisinden içiyorsunuz siz ne marka alsam..
hayırlısı olsun canım inş.hamilesindir..
Herkes gelmis oohhh...
Senaycim, maalesef boyle seyler oluyor, bu da hayatin zorluklarindan birtanesi iste, calisan anne olmak cok zor, tahmin edebiliyorum, Calisirken kendime bile zor bakiyorum ben, bir de bir cocuga bakmak kimbilir nasildir. Bu tip insanlar da her yerde var maalesef, yakininda, uzaginda, icinde... Moralini bozma ltfen...Zorda kalinca kizini da ise gotursen cumartesileri, durmazmi?
Canim ben form kullanmiyorum, bana circir yapio
Ama mim-kbr arkadasimiz (bayaadir ugramiyor kendisi) kiraz sapli form kullaniodu, cok odem attiriyo diyodu. Bilen arkadaslar cevap versin.