Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

herkese gunaydiiiin...
Hanimlar, listemiz kabariyor. Soyle bir goz attim da, cok bi fazlaligimiz yok bee...
Basaricaz bu isi...Azcik ozveri ile olacak...

Merhaba, konuyu başından beri takip ediyordum ama yeni üye oldum. O yüzden özel mesaj atamıyormuşum. Ben de kilomu burdan yazayım bari. Bu sabah itibariyle aç karna 60.3 kg çıktım. Boyum 1.68 cm. 1-2 ay içerisinde 56-57 kg olsam yeter. Vereceğim hepsi hepsi 4-5 kilom var. Yıllardır duruyor ama..:KK37:

hosgeldin aramiza, listeye ekledim.

günaydın bende bugün başladım diyete. Sabah 1 bardak su içtim.1 dilim kepek ekmeği,3 zeytin,bir dilim peynir, 1 bardak çay içtim.
Gün içinde su,yeşilçay içmeyi düşünüyorum. Bu hafta BİM de altınçilek,yabanmersini kuruları vardı. Onlardan aldım ara atıştırması olarak.
Allah hepimize kolaylık versin.

Kızlarrr günaydın.

Ben de ara ara topiği kontrol ediyodum ve sabah gördüm ki artık listeye geçiyormuşsunuz.

Öncelikle bi durumumu anlatayım ben de masabaşı çalışanım ve bazen haftasonları da dahil 09:00- 19:00 arası bazen de daha geç saatlere kadar çalışıyorum. yaklaşık 10 kilo fazlam var ve bu fazlayı en fazla 3 ay içinde vermek istiyorum.

Simurgh rica etsem ben de özel mesaj atamıyorum benim durumumu da burdan keydeder misin?
Boy 1.68- kilo 68 ve hedefim 10 kilo vermek

Kızlarrr günaydın.

Ben de ara ara topiği kontrol ediyodum ve sabah gördüm ki artık listeye geçiyormuşsunuz.

Öncelikle bi durumumu anlatayım ben de masabaşı çalışanım ve bazen haftasonları da dahil 09:00- 19:00 arası bazen de daha geç saatlere kadar çalışıyorum. yaklaşık 10 kilo fazlam var ve bu fazlayı en fazla 3 ay içinde vermek istiyorum.

Simurgh rica etsem ben de özel mesaj atamıyorum benim durumumu da burdan keydeder misin?
Boy 1.68- kilo 68 ve hedefim 10 kilo vermek

Tamamdir, listeye ekledim.

slm arkadaşlar bende geldim şu an 90 kiloyum malesef 106 dan 85 düştüm şimdi yine 90 :KK43:( acil 75 olmam lazım haydi hep bereber elele:KK8::KK16::KK16:

Daha 1 lt cik su içebildim. Ben de altınçilek kurusu aldım Bimden, işyerine de getirdim bir de bunu deniyim bakalım

günaydın hanımlar
haftasonu kaçamağım yüzünden 68 kiloyum :83:
benide listeye ekleyin olurmu
boyum 1,68 kilo 68 hedefim 60
6 mayısa kadar bakalım nekadar verebileceğim hem düğün var hemde anneme tatile gidicem
500 ml su içtim
şkrsiz çay ve 3 form bis. yedim öğlen ne var bakalım

haftasonu kız kardşeim vardı üni öğrencisi onuda canı çekmiştir bunuda yesin derken kendimi kaybettim :)
e yapıncada yenilio yani yoksa 67dim bugün:KK43: olsun çok kayıp sayılmaz:):)
bende aldım altın çilek ama ara öğün olarak değilde sabahları aç karna 3-5 tane yiyip arkasından ballı sirkeli su içiorum:KK66:

Ben de işteyken gene elim mahkum biraz boğazımı tutabiliyorum ama evde olunca pazar günleri de sağolsun evdekiler döktürür ya da dışarı çıkarız dışarda da e bi kaçamak deyip yerim.Haftasonu her halükarda yerim yani:90: Ama kararlıyım artık tutacam

Hatırlatma=
Pazartesı kılo bıldırım gunudur. Asagıdakı bılgılerı tarafıma ozel mesaj ıle gonderınız.
1-suankı kılonuz
2-boyunuz
3-hedef kılonuz
Konu icinde verilen bilgileri de tabloya eklemeye calisacagim ancak atlamis ya da gorememis olabilirim.
Gonderebilenler ozel mesaj ile gondersin lutfen.
Ayrica eksik bilgileri dikkate almayacagim. Tabloyu tamamlamak icin yukaridaki bilgilerin hepsini gonderin lutfen..
Ilk tablomuzu bugun olusturdugumuz icin bugunu baslangic olarak kabul ediyorum...

Hadi kizlaaar... Aksam 5 gibi tabloyu bitirip yayinlayacagim. 12 kisiyiz. Yokmu baska kimse

Hatırlatma=
Pazartesı kılo bıldırım gunudur. Asagıdakı bılgılerı tarafıma ozel mesaj ıle gonderınız.
1-suankı kılonuz
2-boyunuz
3-hedef kılonuz
Konu icinde verilen bilgileri de tabloya eklemeye calisacagim ancak atlamis ya da gorememis olabilirim.
Gonderebilenler ozel mesaj ile gondersin lutfen.
Ayrica eksik bilgileri dikkate almayacagim. Tabloyu tamamlamak icin yukaridaki bilgilerin hepsini gonderin lutfen..
Ilk tablomuzu bugun olusturdugumuz icin bugunu baslangic olarak kabul ediyorum...

Hadi kizlaaar... Aksam 5 gibi tabloyu bitirip yayinlayacagim. 12 kisiyiz. Yokmu baska kimse

canım merhaba ben özel mesaj göndermiştim aldın mı?

evet öğlen yemeğimi yedim ama sanki biraz yine çok kaştı gibi bi but büyüklüğünde beyaz et yedim 2-3 kaşık çorba 2-3 dilim kadar ekmek ve bıraz salata 2 lt suyuda tüketmiş bulunmaktayım

Ben de öğle yemeğimi yedim geldim ekmek yok, 1 tabak şehriye çorbası ve 1 tabak da pilav üstü kuru, yanında salata

X