Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben bugün sabah içtiğim sirkeli su dışında hiç su içmedim
hakettim vurun şişkoya:83:
hoşgeldin nihal.bende her akşam lesli ablama çalışacam diyorum. ama totoyu kanepeye uzatınca herşey bitiyorselam kızlar ben Nihal..Ben de sizlerdeniz.ç..Sabah 07.45 de servise bin 09.00 işbaşı..arada bir sigara molası için 50 mt yürü ordan wc sonra otur yemeğe kadar sonra 1 mola daha akşam 18.00 de çık. Gebzeden Çekmeköye 1 saatte gel 19.15 de eve bayılarak gel akşamdan yemek hazırsa ye yoksa uğraş sonra yemeğini ye kahveni iç ve ahh öldüm bittim diye diye kanepeye yayıl..Dizileri izle..Her akşam dizi izlerken Leslie yapcam diye söz ver sonra da ay bugün çok yoruldum işte de yolda da de..kanepeye iyice yayıl..Sonra uykun gelsin gece 23.30 en geç 00.00 da uyu..her sabah 06.30 a kur saati spor yapayım diye ama uyumaya devam et..
işte benim hikayem de bu..
95 kg oldum..
2 hafta önce akupunktura başladım..İlk hafta 600 gr verdim 95.6 dan 95 e indim hepi topu.Yarın gidicem bkalım ne çıkacak..Diyetimi bozmadan devam ettiriyorum ama bu kadar kiloyu vermek için mutlaka spor yapmam lazım..Zaman yaratmam lazım..Nasıl olcak bilmiyorum..
Beni de aranıza alırsanız sevinirim kızlar..
olmadı ama .buu saate kadar hiç su içmedin mi ? çok su içemesende çaydı çorbaydı sıvı şeyler tüketmeye bakmalısın.
hoşgeldin nihal.bende her akşam lesli ablama çalışacam diyorum. ama totoyu kanepeye uzatınca herşey bitiyor
bende geldimmmm
ama hala bi kilo tablomuz yok
pazartesiden itibaren herkes boyunu kilosunu ve ölçüleri bildirsin
bakalım kim daha çok kilo vericek
benim 3 kilo gittiiiii darısı 7 kiloda:)
Bgünkü menüm:
Sabah:2 dilim tam buğday ekmek+peynir+domates
ara:3 kepekli çubuk
öğle:yarım ezogelin çorba
haşlanmış mantar
salata
yoğurt +1 dilim kepek ekmeği
ara:5 çilek
ara:kepekli bisküvi
akşam:kırmızı biber sote+yoğurt
ara:corn flakes(1 avuç)
yatarken light süt
Şirketimizin 20. yıl kokteyli var ben kaçtım kızlar görüşmek üzere...
Eveeet büyük gün pazartesi. Azcık bari versem o güne kadar, veremzsem beni cezalandırın kızlar, yoksa ben tek başıma hiç bişey yapamam
Hatırlatma=
Pazartesı kılo bıldırım gunudur. Asagıdakı bılgılerı tarafıma ozel mesaj ıle gonderınız.
1-suankı kılonuz
2-boyunuz
3-hedef kılonuz
Konu icinde verilen bilgileri de tabloya eklemeye calisacagim ancak atlamis ya da gorememis olabilirim.
Gonderebilenler ozel mesaj ile gondersin lutfen.
Ayrica eksik bilgileri dikkate almayacagim. Tabloyu tamamlamak icin yukaridaki bilgilerin hepsini gonderin lutfen..
ben yeni üye olduğum için özel mesaj atamıyorum ben de ofiste çalışıyorum fazla dan 4 kılom var
Kılo 52
boy:1,63
hedef 48
evlenmeden 48 ıdım sülün gibiydim evlılık soguk havalar yemeye itti bende zayıflıcam allahın izniyle bugun itibari ile başladım herkese ama herkese bol sabır
hayırlı günler.
dün akşam tatlı yaptım biraz yedim. sonra pişmanlık duydum :84: yatarken ballı tarçınlı suyu içtim.
sabah eşimle güzel bi kahvaltı yaptık. 1,5 dilim çavdar ekmeği yedim. sirkeli su içtim.