Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

mutlu kız hoşgeldin aramıza. bizim aslında çok katı kurallarımız yok. ben gün içerisinde abartmamak şartıyla tatlı falan yiyorum. önemli olan abartmamak ve akşam saatlerinde yememek altın kural

ne demek mutlu kız bizim kapımız herkese açık
mevlana ne demiş 'gel gel ne olursan ol yinede gel' :)))

mutlu kız hoşgeldin aramıza. bizim aslında çok katı kurallarımız yok. ben gün içerisinde abartmamak şartıyla tatlı falan yiyorum. önemli olan abartmamak ve akşam saatlerinde yememek altın kural

hoşbulduk canım teşekkür ederim

bende gün içinde tatlı falan çıkarsa yemekte 1 veya 2 tanesini yiyorum

bol bol su içmeye çalışıyorum

yeşil çay içmeye çalışıyorum

öğle yemeklerinde pilav falan çıkarsa ekmek yemiyorum canım

ama benim abur cuburum çok fazla canım

Bende yesil caya basliyorum bu aksamdan itibaren, normal sallama yesil cay olur dimi. Bi de gunde 2 kupa icsem yeterlimi?

Bende yesil caya basliyorum bu aksamdan itibaren, normal sallama yesil cay olur dimi. Bi de gunde 2 kupa icsem yeterlimi?

2-3 kupa içebilirsin canım
ama duyduğuma göre
akşamları içince yeşil çayı
uyku problemi yaşanıyormuş canım
uykusuzluk sorunu yani

şuan koca bir hıyar kemiriyorum gün içinde elma ,grisini yiyorum bol su atıştırmadan da duramıyorum bunlar az calori bari ne yapayım
masa başı oturanların sıkıntısı yerçekimi etkisi ve aynı şekilde kalmaktan şekilsiz bölgesel kilo almak bir kış plates yaptım korse taktım korse katlandı ora pörtlek kaldı iyi mi

bende elma yesem iyi olacak galiba
oturmaktan gerçekten şekilsiz kilolar oluşuyor canım
ama inşallah vereceğiz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…