- 3 Eylül 2008
- 4.409
- 79
sapitmak yok...daha yeni basladik...
Söz sapıtamayacağım. :))))Zaten emzirdiğim için sıkı bir diyetim yok biliyorsunuz da koyduğum kurallara da uysam bari.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sapitmak yok...daha yeni basladik...
simurgh özelden deneme msjı atayım dedim olmadı yav.
merhabalar bende katılabilirmiyim aranıza acaba?
merhabalar bende katılabilirmiyim aranıza acaba?
Merhabaaaaaa, katıl ama sapıtıp da pasta yemek yok.:)))))))))))))))))
mutlu kız hoşgeldin aramıza. bizim aslında çok katı kurallarımız yok. ben gün içerisinde abartmamak şartıyla tatlı falan yiyorum. önemli olan abartmamak ve akşam saatlerinde yememek altın kural
Bende yesil caya basliyorum bu aksamdan itibaren, normal sallama yesil cay olur dimi. Bi de gunde 2 kupa icsem yeterlimi?
Ben iki veya üç küçük bardak (akşam dahil tüm gün toplam) şekersiz açık çay üç kupa da rezene içiyorum.
rezeneyi niçin içiyorsun canım
onun faydası ne acaba?
Ben iki veya üç küçük bardak (akşam dahil tüm gün toplam) şekersiz açık çay üç kupa da rezene içiyorum.
şuan koca bir hıyar kemiriyorum gün içinde elma ,grisini yiyorum bol su atıştırmadan da duramıyorum bunlar az calori bari ne yapayım
masa başı oturanların sıkıntısı yerçekimi etkisi ve aynı şekilde kalmaktan şekilsiz bölgesel kilo almak bir kış plates yaptım korse taktım korse katlandı ora pörtlek kaldı iyi mi
Rezeneyi süt arttırıcı olduğu için içiyorum. Bir de emzirirken yeşil çay, kahve gibi diğer kafeinli içecekler içilmediği için, sürekli çay da içmek istemiyorum.