- 1 Ocak 2008
- 911
- 43
p.tsi kilo bildirimi ne yapacaksak ben 200 gr daha almışım. tutamıyorum kendimi hergün tartılıyorum.
yalnız değilsin canım :13: sanki kilo almak için uğraşıyorum gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
p.tsi kilo bildirimi ne yapacaksak ben 200 gr daha almışım. tutamıyorum kendimi hergün tartılıyorum.
kızlar ben çalışmak istemiyorum.bir sürü işim var ama ben eve gidip yatmak istiyorum.sabahları uyanamıyorum bir türlü. neden anlamadım. gerçi günlerdir havalar çok bozuk. bugün yağmur ve soğuk var :2: sizdede böyle ara ara oluyor mu? inşallah bu durum geçicidir.
yalnız değilsin canım :13: sanki kilo almak için uğraşıyorum gibi
ayyy bu kilo alamayanları bir kıskanırım
bi de demezlermi ay ne yesem yaramıyo diye saçımı başımı yolasım geliyo.
bizde kilo yapacak diye herşeyden ksıyoruz
ben telkin yöntemine başladım sabah ben zayıfım ben güzelim ne yesem bana yaramıyo. ben zayıflıyorum diye beynime komutlar gönderiyorum.
haftasonu kaçırmayalı kızlar. simurghtan ceza alırız yoksa :)))
akşam yoğurda pulbiber döküp yemeyi düşünüyorum.yanınada 1 salatalık olabilir.
yakın bir arkadaşım çok zayıf ve kız bir oturuşta bir ekmek yer. bi kaç saat sonra demez mi ben azcıktım git gözüm görmesin diye kovuyorum yanımdan
gözlerim yerinden fırladı. 1 ekmek ne demek ya. inanılır gibi değil. canavar mı var ne var içinde yaaa
benim akşamları bir düzeltme yapmam lazım. eşim dün gitmiş dondurma almış. sonra geç saatte oturdu yedi. biraz yedim bende. kızdım ona hatta
bende şüpheliyim o konuda. içinde birşey yetiştiriyor sanki. ama görsen zayıfta birşey yaaa gram göbek yok . o da bana kendini zayıf hisset diyor. kiloyu düşündükçe kilo alırsın , benim gibi rahat ol diyor
zaten kilo yapan o masum akşam atıştırmaları. bir ara rayına oturmuştu akşam yemelerimiz. şimdi 8 i buluyor. o da kilo yapıyor tabiki.
iyi akşamlar iyi hafasonları kızlar ben kaçtım bye
beni özleyin muck muck muck :)))
Bende atlamayı istiyorum ama spiralim kayar diye korkuyorum.Ağır kaldırma demişti doktor yerinden oynayabilirmiş bende ip atlarkende kayabilir diye ip atlamıyorum hamile kalmamak için.
bi keresinde bende de doğumdan 1 ay sonra hamile olmadan önceki bir pantolonumu giymeye çalıştım. dizden yukarısına çıkmadı. oturup ağlamıştım. eşim bana destek oldu ama ben eski beni istiyordum. yarın kaltım ve spor yapacağım dedim. ebru şallı ile hersabah 50 dk. plates yaptım çok faydasını gördüm ve doğum izni sonrasında hamile kaldığım kiloya ulaştım ama vucudumun kendini toparlaması 1 yıl kadar sürdü. hayat işte şimdi o halimden bile kiloluyum. inşallah hep beraber bu kilolardan kurtulacağız.
Sen de bendensin ben de yarım niyeti ile başladım ama bi baktım bir simit bitmişti,
Ben öğleyin biraz patates oturtma ve kırmızı pancar salatası yedim veee yoğurtt...
pastacım yoksun buğün merak ettik seni.
mim kbr buğün uşak ta sanırım yanlış hatırlamıyorsam. düğünemi sözemi gidecekti. buğün sende yosun.grenn33 zaten uzun zamandır girmiyor. buğüngünlerdenaralıkda ayrıldı.
form plus kiraz saplı çayını alcaktım p.tesi ye bıraktım artık. wc de sorun olunca.
sivribiber sıcak su mu içiyorsun dedim cvp gelmedi çıktın heralde. neysem görürsün bir ara cvplarsın.
İp atlamak zayıflatır mı-ip atlamanın zayıflamaya etkisi nedir?İp atlamak, bilinen en zararsız ve faydalı egzersiz türleri arasında yürüme egzersizleri ile birlikte ilk sırada gelmektedir.
* İp atlamak her şeyden önce hareketsiz bir yaşam sürenler için gerçekten inanılmaz fayda sağlayan bir kardiyo egzersizi dir. Kardiyo egzersizleri nedir diye sorarsanız şöyle bir tanım yapabiliriz ” Kardiyo egzersizleri, nabızı yükselten ve kalbin çalışma performansını uzun bir süre yüksekte tutan, buna karşın kalbi yormayan hareketlerdir.” İp atlama da yürümek, koşmak, yüzmek gibi oldukça etkili bir egzersiz türüdür.
* İp atlayarak saatte 1000 kalori yakılabilir. Ancak normal bir tempoda bile 1 saatte 500 kalori harcamak işten bile değildir.
* İp atlamak için spor ve aerobik salonu gerektirmez.
İp atlama egzersizi, kalp ve damar dostudur ve yaşlanmayı geciktirir. Özellikle kalp damarlarının yeteri kadar oksijen almasını sağladığı için sigaranın zararlarını da büyük oranda önler. Ayıca eklem, kas ve kemik gelişimini hızlandırır. Küçük çocukların ip atlama alışkanlığı kazanması, boy uzatmak için önemlidir.
İp atlayarak zayıflamak için sadece iyi bir yürüyüş ayakkabısı, eşofman takımı, ve ip gerekmektedir. Hemen her yerde yapılan bu zayıflama hareketi, 3 metrekarelik dar bir alanda kolayca gerçekleştirilebilir
İp atlamak günde yarım saatten az olmamak kaydıyla düzenli olarak uygulandığında tüm vücudu incelten ve yağ yakan etkili bir zayıflama hareketi olarak öne çıkmaktadır. Özellikle kalça eriten ve basen incelten zayıflama hareketleri arıyorsanız kesinlikle ip atlamayı bir deneyin. Sabahları erken saatlerde yapılan ip atlama hareketleri, metabolizmayı gün boyunca en üst sahfada tutacak ve daha fazla kalori yakmak için size büyük bir avantaj sağlayacaktır.(Netten alıntıdır )