Mary Kate - Ashley Olsen

ben de o gözler olcak,bende o para olcak ve böyle giyinecegim :1shok: hayret doğrusu .fizik yok gercekten,bi kere boyları kısa,topuksuz ayakkabı ile hiç de cekici değiller CADIARZU kıvrımları yok evet,sopa gibiler gercekten.bazen ee hoş ama genel olarak begenmiyorum.giyinişleri batırıyo aslında CADIARZU

fizikleri güzel.

yüzleri güzel ama kendilerini berbat ediyorlar yaaaa

özenti olup çıktılar. kendilerine yakışmayan şeyler abartı kıyafetler olur olmaz birbiriyle uyumsuz bi sürü şeyi geçiriveriyolar üstlerine.bazen makyajları da çok abartı oluyo

bi kaçç kıyafet dışında diğerlerini beğenmedim hele netteki çoğu rsim bunlardan da beter bunlar gene iyi giyindikleri fotoğrafları daha neler var..

güzelliklerinin kıymetini bilmiyolar..

Canım fizik konusunda sana katılamayacağım vücutları hiç güzel değil bence. Kalça yok göğüs yok bacakları çok ince. Evet dediğin doğru buna rağmen bazen hiç yakışmayacak şeyler giyiyolar tay vs. Onları hiç eklemedim, hoşuma gitmedi. Sadece beğendiğim konbinleri koydum.

yüzleri de vücutları da çok çirkin.doğal olarak hiçbir şey yakışmıyor.tarzları da berbat çocuk gibi görünüyorlar ben hiç beğenmiyorum.tahta gibi vücutları var lmaz:

tabiki böyle bi fiziği tercih etmem başka fiziklere bakaraktan ama kendilerine yakışan fizikleri var..güzel giyinince gayet güzel duruyo yani bi natalia oreiroya da shakira dururken ben de bunların fiziğine bakmam tabi :))

kadın dediğinde kalça olucak bel ince olucak..göğüs olucak çok bütük ya da çok küçük olmıycak..boyu ne olursa olsn kısa ya da uzun böyle insanlar var öylelerini daha da beğenirim ve tercih ederim ama bunlarınkide kendilerine has güzel ve yakışıyo onlara

yüzleri çok hoş ama bence hele doğal bi makyajla çok güzel oluyolar

doğal duruyolar bence
ama bazı giysileri gerçekten vasat
bazıları çok hoş yalnız

bebekliğini bilirim dermisim:)))
küçüklükten beri severim bu ikizleri
hele gözleri müthiş :smiley-cool:

yüzleri çooook güzel.özellikle gözleri.bakışlarında bişey var sanki.amma ve lakin giyimlerini beğenmem.

ayyy ben bunların bebeklik hallerini hatırlıyorum (full house dizisinden ama orda 1 karakter vardı ikisi dönüşümlü canlandırıyordu ) kocaman olmuşlar (ben de çok yaşlanmışım ortaya serdim birden ) hiç değişmemişler, çook sevimliydiler şimdi de çok güzel olmuşlar...tarzları da güzel bence yakışmış..

çok şirinler bence beğeniyorum bu kızları

Hayattan bezmis gibi bi halleri var.. Gencecik yasta kockari gibi giyinme de neyin nesikaydirigubbakcemile3
ben buna tarz diyemem..

yazık çok yazık onca para varken bu kıyafetlere onca para döküp birde kombine edemeyişleri, bi kaç resim hariç yazık etmişler kendilerine gözleri çok güzel ama vücut desen o yok annesinin topuklu ayakkabılarını, kıyafetlerini giymiş cocuklar gibi durmuslar bir cok fotoda...

Bu arada gerçekten çok güzel kızlar özellikle ashley. Gözlerinin iriliğine bayılıyorum. Yüz hatları zaten mükemmel. Keşke biraz da vücut olsa. Ortalığı yıkarlardı bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…