Mary Kate - Ashley Olsen

takıları ve aksesurları çok hoşuma gidiyor bu ikizlerin .giyimleri de hoş bence. Kendime ilham aldığım kişilerden

Son düzenleme:
Normalde hiç takip etmem bu ikizleri.Sadece burada gördüğüm kıyafetlere göre bir yorum yapacağım,ki zaten fazlaca fotoğraf var.

Ben kendi adıma bir kaç kıyafetleri hariç hiç birini beğenmedim.Hatta üzerine para versen giymem.​

Tarzları degisik benimde giymeyecegim cinsten..
Onlar giyerse tuhaf olmaz ama normal biri giyse pek alısık olmadıgımız türden olur.:KK68:

Bu ikizlerle büyüdük, full house'la başlayıp sonra sayısız dizi & filmleri... Ne çok severim, ne çok takip ederim ikisini de, özellikle Ashley'i.. Gençlikleri düşünülünce, şimdi kendilerine yazık ettiler diye düşünmeden edemiyorum ama, bence aşırı güzeller - di. şimdi sadece yüzleri kaldı. Birinin zayıflama hastalığı, hiç kendini toparlayamadı. Saldılar kendilerini çok, zaten ortalıkta gözükmüyorlar yıllardır. Modaya adadılar kendilerini kazandıkları paralarla herhalde

Ben yine de beğeniyorum tarzlarını, bazen dilenci gibi oluyorlar kabul ediyorum ama en azından bu sizin paylaştığınız yıl 2010'da yine de o kadar kötü değil.
Şimdi 2012 halleri daha da kötü...

$ashley-olsen-mary-kate-olsen-2012-cfda_3927425.jpg $mary_kate_ashley_olsen_oct19.jpg $ashley-olsen-adjusting-sunglasses.jpg

Bu ikizlerle büyüdük, full house'la başlayıp sonra sayısız dizi & filmleri... Ne çok severim, ne çok takip ederim ikisini de, özellikle Ashley'i.. Gençlikleri düşünülünce, şimdi kendilerine yazık ettiler diye düşünmeden edemiyorum ama, bence aşırı güzeller - di. şimdi sadece yüzleri kaldı. Birinin zayıflama hastalığı, hiç kendini toparlayamadı. Saldılar kendilerini çok, zaten ortalıkta gözükmüyorlar yıllardır. Modaya adadılar kendilerini kazandıkları paralarla herhalde

Ben yine de beğeniyorum tarzlarını, bazen dilenci gibi oluyorlar kabul ediyorum ama en azından bu sizin paylaştığınız yıl 2010'da yine de o kadar kötü değil.
Şimdi 2012 halleri daha da kötü...

full house unutulmaz yaaa hele jesse dayı...:KK31:

...

ne tatlıydılar eskiden yaaa:KK31:

Çocukken iyidirler, hoştular da büyüdükçe sevimsiz bir şey oldular sanırım bunda yüzlerine yakışmayan abartı makyajlarının büyük payı var.

X