- Konu Sahibi white_rose23
kızalr bende bu sabah adet oldum ve moralim çok bozuk benimde nisan 21 inşallah allahım hepimizi en kısa zamanda sevindirir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
elif23 bence bekle güzelim zaten 27 sinde doktora gidicekmişsin erken olabilir test yapıpta moralinide bozma erken diye çıkmayabilir inşallah hamilesindir bende beklemedeyim 16 sinda olmam gerekiyordu hala olmadım salı günü bende test yapıcam
elif senin için de erken pozitif olsada şimdi gözükmez test yapıp moralini bozma strese girme zaten tedavi süreci şüphesiz zor stresliydi stresli olmaszan kafana elinden geldiğince az takarsan daha iyi olur.pozitifi görmen dilerim:Saruboceq:kızlar bende martta gün sayanlardanım beklenen adet tarihim 26 mart tüp bebek tedavisi oldum 27 martta test için doktor çağırdi bakalım inşallah sonuç pozitif olur
kızlar bide bişey sorcam şimdiye kadar iki idrar testi yapım 20 ve 22 martta sonuç negatif acaba en erken ne zaman çıkıyor idrar testinde bilen varmı yanı birini adete 6 gün varken birinide 4 gün varken yaptım
canım tebrık ederım umarım keseyı gorursun ben dayanamdım ekledım yanına bebısını umarım bızde bu duyguların yasarız
kıslar bu sabah dayanamadım idrar testi yaptım iki çizgiyi gördüm:teytey::dance::teytey::dance:hemde çok belirgindi ama sanırım dr a gidip bebişimi görene kadar rahat edemiycem dua eden herkesden allah razı olsun hepinize rabbim bu güzel duyguyu en kısa zamanda yaşatsın :Saruboceq::sm_cool:
tebrikleeeeer.umarım haftaya p.tesi bende bu güzel haberi verebilirim tabi o zamana kadar kırmızı kartı yemezsem
kıslar bu sabah dayanamadım idrar testi yaptım iki çizgiyi gördüm:teytey::dance::teytey::dance:hemde çok belirgindi ama sanırım dr a gidip bebişimi görene kadar rahat edemiycem dua eden herkesden allah razı olsun hepinize rabbim bu güzel duyguyu en kısa zamanda yaşatsın :Saruboceq::sm_cool:
Ne güzel haber bu böyle çok sevindim tebrik ederim a.s. Sağlıklı sorunsuz bir hamilelik geçirirsin inşallah darısı başımıza :Saruboceq:
ne güsel ya hamiş haberleri duyuyoruz cangezer tebrikler canım her ay bi kaç arkadaşımız oluyo olamayanlar üzülmesin bidaki aya iyi sıkı çalışsınlar derslerini benimde son 3 çok heyecanlıyım kısmetse olacak benimde bu ay olanlar olamayanlara dua etsin aalh bizimkinide çabucak kabul etsin dimi ama:)