- Konu Sahibi white_rose23
-
canangezer benimde kasıklarım agrıyor dr gidince hayırlı haberlerini bekliyoruz ben daha test yapmadım salı günü yapıcam sonucu brda hepinizle paylaşırım inşallah pozitif çıkar ama benim bazen geciktigi oluyor ondan telaş yapmıyorum
kıslar 16 günlük hamişim inşallah böyle devam eder darısı sizlere.
mitharas kaç yıllık evlisin:uhm:
2.5 yıllık evliyim sen
KIZLAR merhaba benimde son 4 günüm bu ay lekelenme gibi bişey yaşadım ve çok şaşkınım sabırsızlıkla günleringeçmesini bekliyorum daha önce lekelenme yaşayan varmı aranızda
inşallah hamilesindir canım ya hakikaten günler her ay daha zor geçiyor hele ay sonu gelince sanki saat ler bile geçmiyo ay karnımmı ağrıyo yok belim ağrıyo ikidebir tuvalete git bak başka bişi düşünemiyo insan rabbim tüm istiyenlere versin hayırlısıyla:Saruboceq:
dalia senin adetin ne zaman
kızlar son 5 günüm gelme gelme diye dua ediyorum inşallah hastalanmam inşallah hiçbirimiz hastalanmaz hepimiş hamiş oluruz
inşallah canım gelmez neler hissettiğini anlıyabiliyorum allah yardımcımız olsun bende sabırsızlıkla salıyı bekliyorum :CüvCüv:
kızlar son 5 günüm gelme gelme diye dua ediyorum inşallah hastalanmam inşallah hiçbirimiz hastalanmaz hepimiş hamiş oluruz
KIZLAR merhaba benimde son 4 günüm bu ay lekelenme gibi bişey yaşadım ve çok şaşkınım sabırsızlıkla günleringeçmesini bekliyorum daha önce lekelenme yaşayan varmı aranızda
sende belirti varmı
bende bel ağrısı ok 10 gündür kasıklarıa ağrı değilde kramp giriyor tuvalete sık çıkıyorum bide çok kaşınıyorum neden böyle oldu anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?