- Konu Sahibi white_rose23
-
evet canım sıra sende hayırlısı olur inş.hihoyyyt
folbiol küçük dimi ondan kısa bi süre kullandım şimdi folik plas kullanıyorum 3 ayda 9 kilo aldım biraz abarttim 51 fenaken 60 olmuşumeşimde dombili oldun diyo zaten ben 2 ay önce boş gebelik geçirdim memleketten annemler gelmişti kurban bayramında hababam yedirdi şimdide iştahımm aldı başını gidiyo hayrlısı ben böle mutluyum
mitharas günaydın canımm hastalandım ben akşamakşam uzun uzun konuştuk eşimle vazgeçtik bebiş yapmaktan bir süre ama akşam çok moralım bozuldu
merhaba kızlar. ben hande.
3.5 senelik evliyim ve bu ay artık bir bebiş sahibi olmak için çalışmalara başlamaya karar verdik. sanırım bugün-yarın yumurtlama günüm. çok heyecanlayım. hepimiz için hayırlısı olsun inşallah...
arkadaşlar benim günüm geçdi ama dr cumaya randovü verdi çok heycanlıyım bakalım ne çıkacak ne olur dua edin
teşekkür ederim aycancım peki senin varmı bebişin
pardon canım şimdi gördüm 27 martmış senin büyük günün. seninde hakkında hayırlı olan hamilelik olsun allah sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip etsin
Kızlar birazdan çıkacam eve giderken test alıp sabah yapacam eğer pozitif çıkarsa yarın öğleden sonra kan testiine gidecem dua edin bana korkuyorumdelikafadulden Allah'ım bana ve hepimize her şeyin hayırlısını ver :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?