- Konu Sahibi white_rose23
-
Selam arkadaşlar nasılsız ?
Kuşkonmaz ve Banu iyi dayanmışsınız kızlar bravo size :) benim 23 ü regl tarihim evde test var yapmamak için kendimi zor tutuyorum.
arkadaşlar yaa ben aranıza yeni katıldım sayılır.normalde adetim hep erken olurdu.5 aydır bebek istiyoruz ama olmuyo.22 24 günde bir falan ama bugün 29 gün ve acayip adet sancısı çekiyorum.nerdeyse iki gündür karın ve kasık ağrım var ama aynı adet ağrısı gibi.kahve rengi bi akıntı geldi dün başka da bişey yok ama nasıl sanki adet olucam ölüüyorum ağrıdan.sizce bu neden oldu.adet oldum sandım ama bilmiyorum sizce adet mi bu.yurt dışındayım test alacam ama yalnız gidip alacam bi mesafed değil eşimde şehir dışında yalnızım ve mutsuzm şimdi.beklemketen başka çare yok biliyorum ama içinizde böle tecrübesi olan varsa benimle paylaşabilr mi?eşime de söledm adet oldum diye oda üzüldü ama belli etmiyo aklısıra beni teselli ediyo olsun falan diyo.ona da canm sıkıldı yaa.offf ben yine de kötüsüne hazırlayım kendimi sanırım adet oldum.neyse boşvern kızlar allah hepinizn hakkıında hayırlısını versn napalım.vermeyince mabud neylsein sultan mahmut !!.
mitharas günaydın canımm hastalandım ben akşamakşam uzun uzun konuştuk eşimle vazgeçtik bebiş yapmaktan bir süre ama akşam çok moralım bozuldu
arkadaşlar yaa ben aranıza yeni katıldım sayılır.normalde adetim hep erken olurdu.5 aydır bebek istiyoruz ama olmuyo.22 24 günde bir falan ama bugün 29 gün ve acayip adet sancısı çekiyorum.nerdeyse iki gündür karın ve kasık ağrım var ama aynı adet ağrısı gibi.kahve rengi bi akıntı geldi dün başka da bişey yok ama nasıl sanki adet olucam ölüüyorum ağrıdan.sizce bu neden oldu.adet oldum sandım ama bilmiyorum sizce adet mi bu.yurt dışındayım test alacam ama yalnız gidip alacam bi mesafed değil eşimde şehir dışında yalnızım ve mutsuzm şimdi.beklemketen başka çare yok biliyorum ama içinizde böle tecrübesi olan varsa benimle paylaşabilr mi?eşime de söledm adet oldum diye oda üzüldü ama belli etmiyo aklısıra beni teselli ediyo olsun falan diyo.ona da canm sıkıldı yaa.offf ben yine de kötüsüne hazırlayım kendimi sanırım adet oldum.neyse boşvern kızlar allah hepinizn hakkıında hayırlısını versn napalım.VERMEYİNCE MABUD NEYLSEİN SULTAN MAHMUT !!.
hadi hayırlısı nehir 67 ya folik plas kullanıyomusunuz ben kullanıyorum 6 aydr aciip kilo aydım yahu
AA güne göre bakınca bugün 19u sırabana gelmişşşş:1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?