- 18 Ekim 2015
- 759
- 302
- 33
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin insallah..sizin deger katlanarak yukselsin bize de nasip olsun insHayırlısı olsun canım inşallah hepimiz güzel haberler veririz burdan birbirimize:)
Kesin kanya varmak icin su an cok erken, umarim guzel haberler alirsin.Selam kızlar. Ben aşılama olalı bgun 9.günüm aslında daha test yaptirmama bi 10 gün var ama ben bugün dayanamayıp kan testi yaptırdım sonuç 7.9 çıktı doktor şüpheli şu an var diyemem ama 1 hafta sonra testi tekrarla dedi sizce değer yükselir mi hiç böyle bişey yaşayan varmidir
İnşallah canımAmin insallah..sizin deger katlanarak yukselsin bize de nasip olsun ins
Bende 2 mart ta oldum canım2 mart ta da ben oldum yaklasan arkadaslarin belirtileri varmi insallah bebislerimiz bizimledir
Arkadaslar merhaba.bugun saat 10.30 gibi 2. asilamam oldu.ilkinde kahverengi lekelenme olmamisti ama bu defa oldu.cok az surekli degil devam eden bir durum yok ama merak ettim sizlerde de oldu mu.benzer deneyimi olanlar paylasirsa sevinirim. Sevgiler
Cok tesekkur ederim:)Hayirli olsun canim. Benim ilk asilamamda olmustu. Doktor spekulumu yerlestiriken biraz tahris etmisti, ama bana korkulacak birsey olmadigini soyledi. Icini rahat tut.
Bende de benzer durum oldu, ertesi gun gecti. Minik bir tahrisin kanamasi olabilir belki. Onerim devam etmezse endiselenmemen, devam ederse ve siddetlenirse doktoruna basvursan olabilir.Arkadaslar merhaba.bugun saat 10.30 gibi 2. asilamam oldu.ilkinde kahverengi lekelenme olmamisti ama bu defa oldu.cok az surekli degil devam eden bir durum yok ama merak ettim sizlerde de oldu mu.benzer deneyimi olanlar paylasirsa sevinirim. Sevgiler
Tesekkur ederim.benim de gecti anlik bir akintiydi sanirim.doktorum da endiselenecek birsey olmadigini soyledi.Bende de benzer durum oldu, ertesi gun gecti. Minik bir tahrisin kanamasi olabilir belki. Onerim devam etmezse endiselenmemen, devam ederse ve siddetlenirse doktoruna basvursan olabilir.