• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Martta Aşılamaya başlayanlar

Arkadaslar merhaba.5gun sabah aksam klomen kullandim 2 gun ara verip bugun kontrole gittim.1 yumurtam 17 ml olmus.gece 23.30 da catlatma ignem vurulacak.pazar sabah da asilamam yapilacak insallah.bugunden itibaren 12 gun estrofem ve asilamanin yapilacagi gunden itibaren 12 gun de crinone jel kullanmam soylendi.Etlik zubeyde hanim hastanesine gidiyorum.doktorum ablamin arkadasi.kesinlikle devlet hastenesine karsi bir insandim ama buyuk konusmamak lazimmis.(ankarada en iyilerden diye gittigim ilk ozel doktorum hormon degerlerimin tamamina bakmadan ve rahim filmi cekmeden asilama yapti olmadi.prolaktinim yuksekmis meger)isi ciddiyetle ele aliyorlar.her ne kadar ilk asilamam tutmasa da guveniyorum yapilmasi gereken hersey yapiliyor.hayirlisiyla bizler de tez zamanda hamile kaliriz insallah.sevgiler

Selam kızlar. Ben aşılama olalı bgun 9.günüm aslında daha test yaptirmama bi 10 gün var ama ben bugün dayanamayıp kan testi yaptırdım sonuç 7.9 çıktı doktor şüpheli şu an var diyemem ama 1 hafta sonra testi tekrarla dedi sizce değer yükselir mi hiç böyle bişey yaşayan varmidir
Kesin kanya varmak icin su an cok erken, umarim guzel haberler alirsin.

Arkadaslar merhaba.bugun saat 10.30 gibi 2. asilamam oldu.ilkinde kahverengi lekelenme olmamisti ama bu defa oldu.cok az surekli degil devam eden bir durum yok ama merak ettim sizlerde de oldu mu.benzer deneyimi olanlar paylasirsa sevinirim. Sevgiler

Benim ilk asilamam Dr akıntı olabilir demişti kanama olmadı hiç Dr unu arayıp sorsan kafanda soru işareti kalmaz. İnş güzelce tutunur bebisin

Cok tesekkur ederim bilgi ve guzel dileginiz icin.allahim tez zamanda isteyen herkese hayirli saglikli hamilelik nasip etsin.

Arkadaslar merhaba.bugun saat 10.30 gibi 2. asilamam oldu.ilkinde kahverengi lekelenme olmamisti ama bu defa oldu.cok az surekli degil devam eden bir durum yok ama merak ettim sizlerde de oldu mu.benzer deneyimi olanlar paylasirsa sevinirim. Sevgiler

Hayirli olsun canim. Benim ilk asilamamda olmustu. Doktor spekulumu yerlestiriken biraz tahris etmisti, ama bana korkulacak birsey olmadigini soyledi. Icini rahat tut.

Bende de benzer durum oldu, ertesi gun gecti. Minik bir tahrisin kanamasi olabilir belki. Onerim devam etmezse endiselenmemen, devam ederse ve siddetlenirse doktoruna basvursan olabilir.

Bende de benzer durum oldu, ertesi gun gecti. Minik bir tahrisin kanamasi olabilir belki. Onerim devam etmezse endiselenmemen, devam ederse ve siddetlenirse doktoruna basvursan olabilir.
Tesekkur ederim.benim de gecti anlik bir akintiydi sanirim.doktorum da endiselenecek birsey olmadigini soyledi.

Back